Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1200
aktív tag
Steelmanus, Sub-ZeRo: Így használtam 1 telepített Mozillával 5 ablakban 5 külön folyamatként 5×25 lapot: [link]
Muszáj volt több folyamatra osztanom, mert 1 böngészőt túlterhel 100+ lap, nem ajánlott 30 lapnál többet használni 1 böngészőben, kikísérleteztem XP alatt.
A Mozilla ugyanaz a 32 bites W8 alatt is.
Persze 5 külön megnyitott Mozilla program 5-ször annyi RAM-ot foglal, mint 1 folyamatban, de ez csak pár 10 MB/folyamat, ezután jönnek a lapok RAM foglalásai. A feladatkezelőben is 5 folyamatként látszik.
Nálam sincs bejelölve a csak kijelöléskor töltse be a lapot négyzet.Indítás után a W8 Enterprise 840 MB-ot foglalt a VGA-val, és a többi kisebb folyamattal együtt. Készenléti RAM 1340 MB, szabad 861 MB.
1 Mozillában 1 ablakban kinyitottam 19 lapot, ez után 20 perccel 1460 MB foglalt, készenléti 1430 MB, szabad 160 MB.
Mi ez a baromság? 3 GB RAM van a gépben. Miért írják azt, hogy X64-nél 2 GB RAM a minimális követelmény? Ez most alig lenne elég!
Ha még kinyitnék ebben 10 lapot, és még 4 külön folyamatban 100-at, akkor kizárt hogy elég lenne a 3 GB RAM, de még a 4 sem.t72killer: A netbankot nem használom minden nap, és csak 5-10 percig vagyok belépve, utána kilépek.
Itt hol van az XP-nél megszokott pagefile.sys file, elérési út? Csak mert a feladatkezelő nem írja ki. Vagy ez = a készenléti RAM-mal?
Hogyan lehet elérni a számológépet, beépített játékokat, a HDD-n keresés menüt, és egyebeket, ami az XP-nél is megvolt? Nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest