Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1200
aktív tag
XP-ben megnéztem az eszközkezelőben a hardver frissítése varázslóval a VGA, hang, háló driver frissítést, nem csinált semmit, azt írja minden a legfrissebb, gondolom 2008 óta nem jött ki újabb verzió, mert olyan elavult minden a gépemben. Vagy nem is működik a varázsló. Ez lehetséges?
XP-nél hogyan lehet megnézni a drivereket hogy mi van telepítve?[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Pocok256 #29298 üzenetére
A rendeléskor kapott emailben van egy link, aminek a segítségével letöltheted a DVD-t, bár ha upgrade-et vettél, akkor természetesen csak upgrade ISO-t tölt le. Egyébként a licensz a kulcsra érvényes, tehát kvázi mindegy, honnan szerzed be a telepítőt. USB-re íráshoz ezt a programot használd (Windows 7-hez készült, de 8-cal is tökéletesen működik).
dobobazsy: Ha utána sem fog menni az online aktiválás, akkor próbáld meg a telefonos aktiválást - ahogy írtuk a fórumtárssal - ha az sem menne, akkor hívd fel az ügyfélszolgálatot, segítőkészek, megoldják.
-
dobobazsy
őstag
válasz Psychonaut #29303 üzenetére
megpróbálom, köszönöm
-
t72killer
titán
Windows update-en lehet, h tényleg nincs újabb XP-s driver. A gyártó oldalán, vagy a station-drivers-en nézz körül, ha frisset keresel.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Takhanto
őstag
Szükségem van a segítségetekre. Egyszerű lenne csak ki kell másolni a parancssor vagy helyét.
Egérrel bal alsó saroknál jobb klikk/ rendszer/ speciális rendszerbeállítások/ alul a környezeti változó/ rendszerváltozók/ abban ki kell keresni a Path / szerkesztés/ és az alsó sort kell nekem kimásolni ide.
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
brd
nagyúr
Ha szerencséd van, kivétel, és tovább van támogatás, ha meg nem, akkor veszel újabbat, ill. ha ennyi idő után sem működik jól, akkor pl. megfogadhatod, hogy nem veszel többet olyan bármit, amihez a gyártó cégnek köze van. (Én pl. már nem vásárolok semmilyen nvidia terméket, és ha engem kérdez valaki, igyekszem inkább más cég termékéből ajánlani. Szerencsére egyébként is csak jobb van nála.)
The only real valuable thing is intuition.
-
AtHoS
nagyúr
válasz Takhanto #29311 üzenetére
Hardver specifikus útvonalak is vannak itt, így nem biztos, hogy szükséged van minden útvonalra, de nálam:
C:\Program Files (x86)\AMD APP\bin\x86_64;C:\Program Files (x86)\AMD APP\bin\x86;%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static
read-only mode on the forum
-
gyga
senior tag
Sziasztok találkoztatok már olyannal, hogy ha beállítotok valamilyen háttérképet a desktopra ami külső szerveren van. akkor az a kép nem látszik ha a szerver offline? Van e megoldás anélkül hogy a képet felmásolnám a szgép valamely mappájába?
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
törölt tag
válasz netpeti98 #29259 üzenetére
netpeti98!
Te biztosan tudod, Online acc-nál nincs rá mód, hogy a zárképernyőt kikapcsoljuk, és egyből a csempés kezdőképernyő jöjjön be?
Mert Local acc-nál nálam a csempéket adja be rögtön, viszont szükségem lenne az Online acc nyújtotta előnyökre, zárképernyőt meg nem akarok!
Vagy túl nagyok az igényeim?[ Szerkesztve ]
-
Takhanto
őstag
-
dejaris
addikt
Feltelepitettem egy w8 pro x64 oprendszert a laptopomra, majd egy avastot is, ami most elkezdett rimankodni, hogy nem friss az ie 10-em. A problemam az, hogy itt az avast 32 bitesnek irja le. Hol tudok 64 bites ie 10-et letolteni? MS oldalan nem talaltam, lehet csak vak vagyok, de engem elzavart, hogy friss az ie-em.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, win7esen létrehozott otthoni hálózathoz szeretnék csatlakoztatni egy win8al frissen telepített gépet, de miután beírtam a hálózat jelszavát azt kapom, hogy "a windows nem észlel otthoni csoportokat ezen a hálózaton".
Workgroup, beállítások és jelszó is stimmel, mi lehet a problémája?
Gépek látják egymást.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #29335 üzenetére
Win8ban nem láttam ezt az opciót.
Azt írja a hálózat neve alatt, hogy magánhálózat (ott ahol a 7esben a hálózat típusa szokott lenne), és nem megváltoztatható.Ugyanakkor a mellette lévő oszlopban azt írja, hogy otthoni csoport csatlakoztatva.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz Zirowe #29336 üzenetére
Úgy néz ki, hogy megoldódott, most már megy rendesen: mind a két gép látja egymást és be tudok lépni/megváltoztatni a merevlemezek tartalmát, bár a win8as még mindig azt írja az otthoni csoportok opciónál, hogy csatlakozás.
-
Stonerice
őstag
válasz Zirowe #29338 üzenetére
Én nemhasználok otthoni csoportot a megosztáshoz. Csak megosztok valamit mind a 2 gépen. Kikapcsolom a jelszavas védelmet a Speciális megosztási beállításoknál. Újraindítom őket , utána várok egy keveset és már megy is.
Még annyit szoktam, hogy a Rendszertulajdonságoknál a SZámítógép leírásához beírok valamit, hogynemaradjon üresenPénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
nagyúr
A címsort hogy lehet elővarázsolni? (IE)
Mert ha kattintok egy linkre, akkor előugrik, de ha csak úgy el akarnék menni egy másik oldalra, amit beírnék a címsorba ugye, azt nem lehet, legalábbis én nem jöttem rá hogy kell. Ez meg így tök marhaság, hogy el kell mennem arról az oldalról valahová, egy tetszőleges linkkel, hogy beleírhassak. És mi van, ha épp olyan oldalon vagyok, ahol nincs egy link sem?Szerk.: Na meg hogy lehet váltani a megnyitott oldalak között?
Elég idegesítő ez a win8 eddig...
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
pzstm
titán
válasz pilóta #29342 üzenetére
természetesen nem csak linkkel jön be. Ha nem érintőkijelzős eszközt használsz, akkor kattintsál jobb egérgombbal (Modern IE gondolom, nem desktop mód)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Köszi.
Sima desktop, nincsen szerencsére érintős eszközöm semmilyen.Érintősre biztos jó ez, de nekem egyelőre bonyolultabb, mint lehetne. Olyan érzésem van, hogy direkt szívatásból csinálták ilyenre, hogy kellemetlen legyen használni desktopon...
-
nagyúr
Na biztos sokat fogok kérdezni, mire belakom rendesen, de sajnos sehogy se egyértelműek a dolgok elsőre.
Van például a kezdőképernyőn a metrón az időjárás csempe. Hogy tudom elérni, hogy mutassa is az időjárást, ne csak a csempe legyen ott kék alapon a napocskával, hanem tényleg mutassa. Ha rákattintok, akkor bejön az egészoldalas időjárás, de én azt szeretném, ha csak a csempén lenne ott.
Vagy ott van például a pénzügyek. Ez mutatja szépen a részvényeket váltogatva, de ez engem rohadtul nem érdekel, jobban érdekelne például az aktuális euro vagy dollár árfolyam. Ha rákattintok, akkor persze egész képernyősen bejönnek a valutaárfolyamok, de én azt szeretném, hogy a csempén mutassa ezt.
-
nagyúr
válasz Psychonaut #29347 üzenetére
De nekem nem váltogatja, csak a napocska van.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest