Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    remélem valaki így éjféltájt tud adni valami használható infót:

    Magic iso-t használok mountolásra. Valamit akartam volna megnézni általa, de nem jelenített meg egyetlen általa generált meghajtót sem a rendszer, gondoltam újraindítom a gépet, hátha valami csak összeakadt.

    Nem akart leállni SSD-n a rendszer 3 perc után sem, mikor kb 40-60 másodperc alatt végez általában, reset:
    Újraindításkor (normálisan) hibaüzenettel kezd, hogy, rosszul lett leállítva a rendszer, normális indításra katt:
    az alapból 1 másodperc alatt eltűnő, összeállt Windows logó megint áll (pontosabban mozgolódik picit, mint ahogy szokott, szóval nem lefagy, csak megáll a boot) 2-3 percig várok, és semmi egyéb nem történik, reset:
    -Ha a rendszerjavításra megyek visszaáll egy korábbi időpontra, de leállításnál megint problémázik (kezdi előről..), a Magic iso-t nem tudom törölni, mert visszaálltunk egy korábbi időpontra, de már az uninstal valahogy kidob, mert nem találja a türlendők listáját;
    - Ha a csökkentett módot szeretném kiválasztani akkor az első (hibás leállítás utáni) lehetőségnél megáll egy fájlnál; a második (hibás indítás) után meg nincs az opciók között; a harmadik indulásnál meg nem veszi be az F8-at.

    Most tervek szerint lemegy agy Ccleaner, Egy virusírtás, meg egy SuperAntySpyware, hátha találnak avalamit...

    Egyéb ötletem meg nincs.. (Csak egy többlépcsős újratelepítési mizéria...)

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák