Hirdetés
Aktív témák
-
-
válasz Franklin #45053 üzenetére
[link]
Már alapból duplán illegális nálad.
1, Nem a te MSDN előfizetésed kulcsát használod.
2, MSDN = Microsoft Developer Network, tehát azért adják ilyen olcsón az összes szoftvert MSDN-ben, hogy fejlesztésre lehessen őket használni, nem pedig mint elsődleges os termelésre.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
cellpeti
nagyúr
üdv
ma reggel indítottam a W7-et és nem volt az óra mellett a hangszóró ikon. Ilyenkor mi van?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
€uro
őstag
Az ikon képeim eltűnése kapcsán előrébb jutottam.
Egy úgynevezett FileTypesMan programmal megnéztem, hogy valamely kiterjesztéshez milyen ikon van társítva.
A képen az .xlsx tulajdonságait látjátok.
Default icon: 'C:\Windows\Installer\{90140000-0011-0000-1000-0000000FF1CE}\xlicons.exe,1'Én az Windows\Installer könyvtárat kitakarítottam - töröltem a tartalmát. Ezért tűntek el az ikonjaim!
A kérdés most az, hogy hogyan tudom minél egyszerűbben visszaállítani az összes ikonom képét? Mert a registry-ben egyesével át tudom írni az ikonok elérési útvonalát. De miután elég sok file típusról van szó, ez meglehetősen macerás procedúra lenne.
Van valami ötletetek, hogy mit csináljak?
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A notimban gallyrament a DVD olvasó, egy másik gépen az ISO recorder programmal a DVD-ről lementettem az ISO-t egy USB vinyóra, de az istennek se bootol be róla a noti, csak egy fekete vonal villog egyszer lent, egyszer fent.Ez alapján csináltam. Mi lehet benne a hiba? Vagy USB vinyóról nem lehet?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
félisten
-
Killing
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #45063 üzenetére
De ha csak ez van?!
Erről nem lehet valahogy? Memóriakártyáról se lehet?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
félisten
válasz Killing #45065 üzenetére
De lehet, csak ahhoz ezt kell végigjátszani
1. A külső hdd-n létre kell hozni egy elsődleges ÉS aktív partíciót(csak így lehet bootolni egy eszközről) és megformázni
2. A W7 telepítő DVD-ről létrehozni az ISO-t(amit már megtettél 1x) és pl EZZEL a progival kipakolni az ISO-t a külső vinyó , korábban létrehozott elsődleges és aktív partíciójára
3. BIOS-ban átállítani a bootsorrendet, hogy az USB-s vinyóról bootoljon, ha mindent jól csináltál, akkor simán elindul a W7 telepítő, onnantól meg már OK.UI: Ha tudnál egy 4G+ pendrive-ot kölcsönkérni, akkor a cikkben említett progival talán egyszerűbb lenne, mint külső hdd-ről(sajnos gyakran a user figyelmetlenségéből, hiányos ismeretéből, stb csak gond szokott lenni, gondolok arra, hogy rossz partíciót fog formázni )
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
Rendszer visszaállítás mondjuk. Vagy újra felrakod a programokat.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
yoleeka
tag
-
€uro
őstag
válasz Sub-ZeRo #45067 üzenetére
Volt Backup mentésem. Vissza tudtam állítani az Installer könyvtár teljes tartalmát.
A probléma megoldódott.
Azért az még érdekelne, hogy akkor az Installer könyvtár törlését felejtsem el? 1.4 GB a mérete.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
nagyúr
Igen felejtsd el.
Törölhető mappák:
\Windows\temp
\Windows\SoftwareDistribution\Downloads
\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Temp\
\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations
\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
\Windows\Panther"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Killing
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #45066 üzenetére
A vinyó eleve nem volt partícionálva, szóval csak egy elsődleges partíció volt rajta, amit aktívvá tettem, majd megformáztam gyorsformázással (G meghajtó):
A telepítő dvd-ről létrehoztam egy iso-t.
Letöltöttem az undiskert, majd betallóztam az iso-t. Itt kérdőjelekkel jelölte az összes fájlt. Aztán Image->Extract to-> Kiválasztottam a G meghajtót és ez fogadott:Rányomtam a 'yes to all'-ra, és ezt írta ki (ha a 'no to all'-ra nyomtam akkor is):
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
félisten
-
csƵ
addikt
Egy MSDN-ről letöltött rendszert, ha kiírok, honnan tudom meg, hogy pontosan melyik is az?
-
Воланд
titán
Arról bootolsz, telepítés előtt el kell fogadnod a licenc szerződést, ott már az elején írja, hogy sp1-e, vagy pedig sem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
válasz fatal` #45084 üzenetére
Dobnál egy linket, hogy hol olvastál arról, hogy külső HDD-vel is műxik a progi?
(Nem kötözködés, tényleg érdekel)csƵ
Mi az ISO fájlnév?(elég beszédes tud lenni) Lemezcímke?
Ha meg virágbolti változat, akkor meg mindegy, mi a neve, meg címkéje...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
csƵ
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #45085 üzenetére
Mondom, hogy MSND.
Egyébként már rájöttem, sima szervízcsomag nélküli verzió volt. -
fatal`
titán
válasz Fire/SOUL/CD #45085 üzenetére
Nem olvastam róla, csak szerintem. Elvégre ugyanolyan USB-s eszköz, mint a pendrive és a BIOS is tud bootolni róla, miért ne menne?
-
félisten
Ha MSDN/Technet-es lenne, akkor mi volt olyan nehéz a dologban? Ezért írtam, hogy a fájlnév elég beszédes, pl:
hu_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_618248.isohunfatal
A bootolás egy hdd-ről meg egy pendrive-ról az 2 külön dolog, persze ez nem zárja ki, hogy a progi ezt is megoldja(belemódosít a telepítőbe/egyéni kódot ad hozzá stb), csak ki kellene próbálni, bár szerintem alkalmatlan rá, nem arra lett kitalálva...[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz fatal` #45012 üzenetére
Sajna semmi ilyesmi nincs.
De megvan a ludas: msconfig-> Rendszerindítás-> Speciális beállítások-> Maximális memória - ezt nem kellett volna piszkálni.Fire!
Ki van neki írva DVD-re (az iso meg gondolom már nincs meg).[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Persze hogy visszaolvastam!
Win7-64 alá tudtok javasolni lehetőleg ingyenes, CD/DVD emulátort (virtuális meghajtót)?
Lehetőleg nem olyan "agresszívet" mint a DaemonTools ingyenese.
Csak ritkán kell, ne vigyorogjon állandóan a tálcán. Cél: van 1-2 iso (stb) mentésem, ha ezeket telepíteni / használni szeretném....kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Воланд
titán
-
Irvkhf
aktív tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy 3 Com 3C 905C-TX hálózati kártyám és a Windows 7 nem talált hozzá drivert és én sem akár hyányat le töltöttem egy sem volt jó és a Driver Génius sem meg más driver kereső program sem talált hozzá drivert pedig Windows xp vel ezt használtam. Tudna valaki segíteni? Tudna valaki drivert hozzá ? Előre is köszönöm a választ.
-
nagyúr
válasz Irvkhf #45093 üzenetére
Akkor vista drivert keress hozzá. Ha nincs, akkor xp drivert etess meg vele. Ha az sem jó, akkor nincs hozzá driver, a gyártónak kell írni, hogy csináljon.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bosston
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom az új laptopommal, ami 64 bites win7tel van szerelve, mégpedig: a youtube-os videók nagyon lassan töltődnek be, már 360pben is, nemhogy magasabb felbontáson. A furcsa az egészben az, hogy teljesen mindegy, hogy kábelen vagy wifin használom a hálózatot, bármilyen böngészővel jelentkezik a hiba. További furcsaság, hogy más videómegosztók (vimeo, indavideo) teljesen jól mennek akár HDban is, csak ez a fránya jutyub nem hajlandó se beágyazva, se az anyaoldalon rendesen működni. A windows tűzfalat kikapcsoltam, avastot használok védelemre, ha ez számít valamit.
Bocs, ha rossz topikba írtam, de nem tudok jobb helyet a kérdésemnek, és előre is kösz a választ. -
Irvkhf
aktív tag
Vagy lehet hogy nincs hozzá Windows 7 driver ?
-
Irvkhf
aktív tag
Az Xp s drivert nem veszi be el sem indul a driver telepítése vele.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest