Hirdetés
Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz < CyberBob > #3700 üzenetére
ÉN tudom mi a lényeg. De az nem evidens hogy mindenki tudja mi a lényeg.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Steelmanus
addikt
Hat azert azt mar csak letiltom hogy az engedelyem nelkul adatot kuldjon a gepem konfigjarol a Felhasznaloi Elmeny fokozas celjabol, raadsyl utamezve van, egyaltalan Te peldaul vegig nezted azt az op.rendszert gpedit.msc, Feladatutemezo meg ilyenek, vagy nem mersz hozzanyulni. En nem ertem ezt a filozofiat, Sk8erPeter tudja hogy mirol beszelek hiszen ha jol tudom azt tanulja XP-s topicbol ismerjuk egymast nem egy kezdonek valaszoltam. Mi az isten ez az a W 7, himestojas. Aki nem ert hozza az ne piszkalja.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Amúgy XP támogatás 2014-ig lett meghosszabbítva, amit én fölöslegesnek és egyben nevetségesnek is érzek
Persze, mert a legfrissebb Windows Embedded 2009-re ugyan rahuztak az Aero-t, de alatta a jo oreg XP SP3 lapul.
Windows Embedded 2011 viszont mar 7-re fog epulni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
pincehely
addikt
válasz < CyberBob > #3700 üzenetére
Hát azért azzal vitatkoznék, hogy az XP telepítési ideje nem sok.
Az 3-4 giga ami maga az oprendszer, illetve a különböző szolgáltatások alkalmazása, illesztőprogramok telepítésea hardverhez miért tart olyan sokáig?http://kefetemap.deviantart.com/
-
band1103
őstag
Akkor most nem ártana tisztázni hogy mit nevezünk telepítési időnek ? Csak kérdem.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
pzstm
titán
válasz wiggen123 #3708 üzenetére
Jó étvágyat! Pendrive-os telepítést javasolnék, ha van egy kézközelben esetleg. Meg ha már optikai adathordozót akarsz használni, akkor CD helyett DVD-t javasolnék
A Cd -s verzió nagyon lájt lesziPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Steelmanus
addikt
Azert valaszolok Neked mert Te irtal utoljara Nekem. En nem irtam listat hogy miket kell letiltani, de ha nem tudod hogy mik futnak a hatterben akkor az a Te bajod ha meg tudod magad is eltudod donteni hogy kell-e vagy sem. Minek a BitLocker titkositas ha nem hasznalja az ember a WMP egy mp3 fajl lejatszasakor talal a neten hozza leirast de az nagyobb mint 128 Kb akkor elcseszi az mp3 fajlt keress ra az MS oldalan SP1-ben javitjak, kozben olvasom a topicban egy valaki irja hogy hibasak lettek az mp3 fajlai es erdekes a WMP sem jatsza le. Pedig elotte jo volt. Pl ilyen minek kell?
Es ezek csak egy parak vannak meg boven. Es azt sem irtam hogy pl regbejegyzest modositson mert ott van a Grop Policy, az MS bune a szememben hogy legalabb az W 7 Prof-ba benne hagyhattak volna mert aki ert hozza annak nagyon jo.
Nem, ugy van jol ahogy van, nehogy mar hibatlan legyen ezert keszitik az SP1-et.
Nekem vannak rendszergazda ismeroseim tudok veluk kommunikalni, es megegyszer kihangsulyozom hogy nem listat irtam mert az engem nem erdekel azt a3d valami vackot sosem telepitettem a gepemre, nem jatszom tehat nem erdekelnek az FPS-ek meg semmi ilyen es vegul zarszonak akik itt vannak azok hasznaltak a Vistat es azt is istenitettek az ido pedig megadta a valaszt, az MS is szeretne mar elfelejteni azert mert nalad megy az nem jelenti azt hogy jo. Tudod 1 millio legy nem teved ami xar az xar. -
pincehely
addikt
-
volvoguy
addikt
Régen amikor XP-t telepítettem, és mindig leformáztam a 250Gb-os HDD-m, az vagy egy óráig is eltartott, ha a normál formázást választottam...
Viszont amikor a Win7-et raktam fel, és a Formázás opciót választottam, nem történt semmi...rákattintottam, és semmi..nem futott el egy csík sem..semmi...ennyi lett volna ott a formázás? Egyből le is törölte a lemez tartalmát? Az tuti hogy üres lett a lemezem, mert kb. 230GB szabad helyem volt, és annyinak is lkell lennie..de tényleg ennyiből állt itt a formázás?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
félisten
válasz band1103 #3692 üzenetére
Hali!
Azt a 15 perces időt csak hasraütésre írtam, mivel akinek válaszoltam, azt javasoltam, hogy próbálja ki a W7-et. Magyarul csak, hogy "nem fog annyira sok időt felemészteni a telepítése"...És igen, írhattam volna, hogy "rohadt gyorsan feltelepül".
Sajnos jelenleg egy standard kategóriájú gép, az min 2 magos, 2-4G rammal, ezen pedig reális a 15-20 perc telepítési idő(x64-es W7). A W7 x86 telepítése még ennél is kevesebb.
(a legnagyobb konfigmon nincs 10 perc az x64 telepítése)Természetesen HW függő a dolog, ez sajnos tény, de hát egy 2009-es OS-nek meg kell adni, ami jár...
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
band1103
őstag
Tök korrekt vélemények!
Az enyém: Telepítési idő= A telepítésre fordított idő tehát onnantól kezdve hogy a gép kiír valami olyasmit hogy nyomjak le egy gombot a DVD-ről való indításhoz és én lenyomom a gombot. Ettől a gombnyomástól kezdve. Merthogy ettől a ponttól kezdve szándékozok telepíteni tehát az időmet a telepítésre fordítani.
És egészen addig tart amit pincehely és wiggen123 írt.
Szvsz
[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #3713 üzenetére
Ez így van! Meg kell adni neki ami jár. Sőt minden egyébben kb. egy húron pendülünk de nem is ezek a dolgok akasztották meg a szemem. Hanem az hogy ahhoz képest hogy jó szakember vagy, hasra ütögetsz. Én értettem hogy azt teszed de ezt a fórumot olyanok is olvashatják akik még csak be sincsenek reggelve, csak olvassák. Ők nem biztos hogy ismernek annyira mint én és az sem biztos hogy mindenki értette azt hogy csak hasra ütöttél. Sokan olvassák ezt a PH!-t!
Csak egy kérés: Légy annyira következetes mint amennyire hozzáértő. Csak a félreértések elkerülése véget.
-
volvoguy
addikt
tök érdekes dolgot tapasztaltam. felvettem videót játékból FRAPS-el...megnyitottam az AVI. fájlokat a Win7 Media Player-jável, és oylan simán játszotta le, hogy öröm volt nézni...anno XP esetében a Media Player mindig meg-megakadt, vissza kellett tekernem, hogy újra rendesne lejátsza...
ez mitől van? Ennyire jó volna a Win7 teljesítménye? mert tényleg, szinte szaggatás nélküld adta vissza a felvételt...kicsit meglepett
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
wiggen123
senior tag
Köszönöm. A javítást is. Mentségemre szóljon, hogy olyan beteg vagyok, hogy mindjárt tele lesz a kuka pzsvel. Enni se kívánok semmit, úgyhogy inkább azon agyalok még, hogy mit felejtettem el lementeni, amit a szerencsétlen programok a Dokumentumok mappába pakolásztak. Leveleimet, meg Tűzróka beállításokat már megjátszottam, remélem nem felejtek ki semmit végül Hoppá msn beszélgetéseim, na az fájt volna
Ja azt még nem is mondtam, hogy ez az XP, amit lecserélek kb 3 éves, és még most is tökéletesen szuperál egy winyó cserés klónozás is volt az életében Kiismertem már a lelkivilágát, tudtam mindig hol kell belerúgni, ha nem akart valamit
[ Szerkesztve ]
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
band1103
őstag
válasz volvoguy #3717 üzenetére
A W7 sokkal jobb filmek lejátszásában. Ez tény és saját tapasztalat.
Pl.: Több és jobb saját szűrő (régies nevén codeckek); Továbbfejlesztett 2.0-ás DXVA; A W7-el jött legújabb DirectX amiben már van saját GPGPU támogatás Compute Shader néven amit viszont kihasznál minden olyan player ami DX kompatibilis. Így a GPU számol nem a CPU.
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz pincehely #3706 üzenetére
Egyértelmű, hogy eltérő konfiguráción más idő alatt települ a win. Nálam a hetes 14 perc alatt települt az xp meg kb. kétszer annyi idő alatt (rendes formázással, de a rendszer csak 20Gb-ot kapott). Ez egy lassabb gépen mindkét win 10-12 perccel tovább települ az sem a világ vége.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
pincehely
addikt
válasz < CyberBob > #3721 üzenetére
Persze nem a világvége, de hosszú idő után újra telepítettem XP-t, és Win7 után azt hittem, hogy sosem fog véget érni a dolog.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Steelmanus
addikt
válasz band1103 #3720 üzenetére
Akkor jol olvastam, az ATI Cataliyst 9.12-be ez kerult bele marmint a Compute Shader tamogaras, tegnap tettem fel a 9.10 utan mert a 9.11 az meg bugos volt (sokaknak egerkurzor elhizas koverkezett be, nalam csak a kurzor hegye huzott viszintesen piroscsikot egy parszor - mert erezhetoen gyorsult a rendszer es szebb lett a kepe a HD filmeknek.
Az NVidianal pedig ez a PhysX ? -
pincehely
addikt
válasz Steelmanus #3723 üzenetére
Nálam is stabilabb az új verzió a 9.11-nél.
http://kefetemap.deviantart.com/
-
polonic
félisten
válasz Steelmanus #3710 üzenetére
Csak egy valamit írok.
Pl. ha a bitlocker nem kell, akkor fölösleges az ultimate verziót feltenni. Mindenki kiválasztja magának a megfelelő verziót, nem hiába találták ezeket ki. -
valakiiii
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Játékra használnám inkább a gépet , amelyben van egy Amd Phenom 2 x4 965 proci, alaplap egy Gigabyte MA790xt-ud4p , 2x1gb 1333mhz-es ram, hd 4850-es vga. Szerintetek win7 32 vagy win7 64 bit-es verziót érdemesebb felrakni? Mi a különbség a 64 és a 32bit-es között?Üdv.,,
-
-
Steelmanus
addikt
válasz polonic #3725 üzenetére
W 7 RTM Ultimate-et hasznalok mert amig nem jon ki az SP1 addig nem veszem meg.
Es csak ezt lehet, ill. ha jol tudom az Enterprise verziot lehet magyar nyelvre forditani, es ha eljon egy ismerosom hogy vett egy laptopot de nem erti akkor hiaba fogom angolul mondani neki azt nem erti. Holnap megyek venni egy ismerosnek laptopot, bongeszni nem tud nemhogy gepet kezelni, de a munkaja miatt kell neki szabvanyokat kell tanulnia es alkalmaznia szerte az orszagban mivel emelogep bevizsgalo. W7-le XP fel amig megtanulja majd nalam hogy a ketto kozott mi a kulonbseg. Nem mindenki otthon jatszik van aki dolgozik is.
Mas:
Esetleg valakit erdekelhet vagy jol johet kesobb.
W 7 Integralas[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Steelmanus #3728 üzenetére
Nemhivatalosan lehet bármelyikre nyelvi pack-ot erőltetni.
Ha már amúgy is lopott OS-t használsz, akkor teljesen mindegy szerintem.Sectumsempra - For Enemies
-
volvoguy
addikt
válasz band1103 #3720 üzenetére
Én amikor még XP-m volt, kész szenvedésvolt a videófelvevés, és videókészítés...mivel MP-ben akadt a felvétel...de ezzel sokkal jobb...eddig abszolút pozitív nekem a Win7..szinte mindenben...
Amúgy még vmi: Sony Vegas 8.0C-t XP 32-biten használtam, erős a gyanúm, hogy ez nem biztos hogy szereti a Win7-et, legfőképp a 64bitet....mivel azóta már kijött a 9.0ás verzió...azért érdemes megpróbálkoznom vele? ha fel tudom telepíteni, és el is indul, akkor biztonsággal használhatom?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Morden24 #3621 üzenetére
Okés, köszi a választ.
Én is úgy gondoltam, hogy semmi logika nincs abban, hogy attól, hogy valaki 32 bitről 64 bitre vált, gyorsuljon a rendszer - legfeljebb olyan alkalmazások esetében, amik kihasználják (Photoshop, WinRar, Adobe Premiere Pro, stb...).(#3636): "Jó tudom, van egy réteg, akinek 10 mega is fáj, de hát az nyeljen ciánt."
Ezen jót szakadtam.(#3616) < CyberBob >: neked is thx.
(#3648) Steelmanus: neked is köszi.
Mindenkinek megköszöntem egyenként.Sk8erPeter
-
csdm
senior tag
Hali!
64 bites Ultimate-t szeretnék telepíteni, beteszem a CD-t cdről bootolok, kiírja ha windwos is loading files, aztán startképernyő, aztán bejön a kék virágos háttér, megjelenik az egér, és ennyi. A dvd abbahagyja a pörgést és nem csinál semmit. 32-bitessel is ugyanezt csinálja.. nem értem, azt már sikerült felrakni egy másiki gépre, most mi a fene van?
(1 ft-os verzió mind a kettő) -
volvoguy
addikt
sokáig kell várni...csak várj türelmesen percekig....
(#3732) Daffni2
BIOS frissítés megvolt, most fenn van egy régebbi, de a Gigabyte oldalán még mindig legfrisebb r2.31-es driver...ugyanúgy szarakszik a hang...recseg, ropog..sajnos nincs másik hangfalalm itthon, hogy kipróbáljam azzal....
DE...eddig sajnos úgy csináltuk az öcsémmel, hogy ő amikor használta a fejhallgatót, kihúzta a hangfalam, és így váltogattuk...lehet mégiscsak a csatlakozó...mert ő azt mondja, hogy neki a fejhallgató abszolút jó...
Télleg: ha a hangfal szarakodik, de a fejhallgatóban nincs hiba..akkor? Akkor valószínű, hogy a hangfallal van a gond, vagy ez nem olyan biztos?
[ Szerkesztve ]
-
-
negyedes
addikt
Ilyennel mar sokszor talalkoztam es nem tudtam megoldani. Az egyik esetben 1 joval dragabb dvdel elindult, masik esetbe muszaj volt usbrol felrakni. Vistanal is elofordult ilyen, ugyan azon a gepen az XP siman bootol.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Szerintem leginkább semmit ne tiltson le senki semmilyen verzióban "
Gondolom ahogy eddig minden oprendszer esetében, itt is vannak olyan szolgáltatások, amik teljesen feleslegesen futnak, mivel sosem fogod használni őket - minek terheljék a rendszert, és lassítsák a bootidőt? Ha itt egy-egy másodpercekről van szó, az is bőven számít. Sok kicsi sokra megy alapon javítható, optimalizálható egy rendszer.
Mondjuk én nem épp az olyan komolytalan dolgokra gondolok, amitől Ti is felháborodtatok később, hanem az olyanokra, amiket XP alatt is nyugodtan ki lehetett kapcsolni, és kicsit sem (!!) tették instabillá a rendszert.
moonman a letiltogatások veszélyességét szerintem elsősorban azokra szokta érteni, akiknek fingjuk sincs az esetlegesen várható következményekről. Ha valaki tudja, mit csinál, és nem hülyeségeket kapcsol ki, amiknek a gyorsítást okozó ÉSZREVEHETŐ hatása konvergál a 0-hoz (mint a hangok kikapcsolása meg egyéb baromságok), akkor azzal valóban elérhető némi gyorsulás, a rendszer labilissé válása nélkül.
Na meg persze ha valaki még nem igazán ismerte ki az operációs rendszerét, akkor ne játszadozzon vele - én is akkor mertem XP esetében belefogni a ténylegesen észrevehető (akár stopperrel mérhető gyorsulást hozó ) optimalizálásba, amikor már egész jól kezdtem kapiskálni, hogy mi az, amivel érdemes szórakozni.
Windows 7 esetén is először megpróbálom megérteni a rendszer működését, és legfeljebb majd azután foglalkozom a gyorsítgatással. Tapasztalat, hogy van értelme az optimalizálásnak. (Csak egy hülye példa: mi értelme, hogy a Start menünél a menük előugrásánál, lenyílásánál olyan nagy legyen a késleltetés, ha engem idegesít? Miért ne lehetne átállítani registry-ben egy jóval kisebb értékre, hogy akkor jelenjen meg, amikor fölémegyek? Nyilván van, akinek az tetszik, ha nem egyből ugrik elő (ha esetleg véletlenül megy fölé egérrel, akkor ne jelenjen meg egyből), de ez is egyéni ízlés kérdése. Ez tényleg csak egy kiragadott példa a százból (most épp ez jutott eszembe) azok közül, amik miatt érzésre (ez az, ami számít!!) "gyorsabb" egy rendszer.)Szerk.: félreértés ne essék, a legtöbb olyan cikket, ami a rendszer állítólagos optimalizálásáról, de valójában lebutításáról, instabillá tételéről szól, én is kifejezetten károsnak tartom a társadalomra. De ha valaki tudja, mit csinál, tettének milyen várható következményei lesznek, és számára úgy tetszik, hogy mondjuk ki legyen kapcsolva az adott szolgáltatás/vizuális effekt/akármi, akkor hadd tegye azt - az nem igaz, hogy mondjuk egy olyan konfignál, mint ami jelenleg pl. nekem van (E2180, 2 GB RAM, GA-P35C-DS3R, HD 3850, tehát nem egy erőgép) ne hozna érzékelhető gyorsulást, mert igenis hoz.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
csdm
senior tag
Hát vártam egy jó néhány percet, aztán elkezdett felpörögni a CD és most telepíti Jol figyeltem, hogy itt nincs olyan mint az xp-nél volt hogy már meglévő particíóra szeretném telepíteni, akkor azt elötte tudom formázni? mert szeretném formázni elötte a C-t.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kbalazsa #3660 üzenetére
"performancia" Ez milyen szó má'? Miért nem beszélsz magyarul, és mondod azt, hogy "teljesítmény"? Bocsi, csak zavart, mert nem szeretem, ha valaki olyan helyen használ idegen szót, ahol felesleges.
(#3663) pzstm: azért ez nem túl pozitív hozzáállás, gondolj azokra, akik nem szeretnének plusz pénzt áldozni arra, hogy egy újabb operációs rendszerük legyen, vagy egyszerűen nincs miből áldozniuk rá. Egyszer megvették az XP-t, és tökéletesen tudják végezni vele a munkájukat, hiszen egyszerűen nincs szükségük további funkciókra, szolgáltatásokra, látványra, ilyenek is vannak. VAGY nincs pénzük olyan konfigurációra, amin az újabb oprendszerek futnak. És ez azt hiszem NEM megvetendő. Alapvetően én is a megújulás híve vagyok, de azt is figyelembe kell venni, hogy vannak olyanok, akik anyagi korlátok vagy egyéb okok miatt nem tudják (!) követni az aktuális trendet. Nekik jól jön a támogatás meghosszabbítása.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Morden24 #3621 üzenetére
Ja, még egy az előzőeken túl:
akkor hogy is van a régebbi 32 bites programok futtatása a 64 bites oprendszereken? Mindenki másról dumál. Van, aki azt mondja, hogy "emulálni" kell ezen programok számára a 32 bites környezetet, van, aki szerint sz@rt se kell csinálni, megy a program mindenféle csesztetés nélkül. Akkor melyik igaz?Sk8erPeter
-
Mariann294
őstag
válasz Sk8erPeter #3743 üzenetére
Utóbbi.
-
Morden24
nagyúr
válasz Sk8erPeter #3738 üzenetére
De ha valaki tudja, mit csinál
...akkor nincsen szüksége ilyen ohneIQ "performance tips list"-re, valamit tuning util-ekre
Egyébként egyetértek, nem nagyon lehet nem egyetérteniSectumsempra - For Enemies
-
addikt
sz@rt se kell csinálni, megy a program mindenféle csesztetés nélkül.
Ez az igaz.
Két Program Files mappa van az egyik x86 abba telepíti automatikusan a 32 bites programokat.
"Aki ad,az nyer"
-
negyedes
addikt
Azt, hogy az OS "emulal" neki 1 32bites kornyezetett nem lehet elkepzelni? Attol sz@rt sem kell csinalni es megy az program.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
pzstm
titán
válasz Sk8erPeter #3741 üzenetére
25ezer Ft-ért lehet HP W7-et kapni....ha ezt is 5-6 évig használja majd az illető, akkor máris filléreknek látni a dolgot (napi 15Ft-ra jön ki kb.) Ha anno megvette az XP-t, akkor szerintem ezt is meg dogja. Nem beszélve arról, hogy hány olyan emberről tudok, aki hozzájuthatna legálisan egy Prof verzióhoz, de mégis warezol......
Vagy aki 400ezres gépet összerak monitorral együtt, és oprendszerre nem fussa, mert az drága
Nah az ilyenekkel van nekem a bajom leginkábbSenkinek nem akartam/nem akarok turkálni a zsebében(távol álljon tőlem).
Illetve az XP halálát a csilivili és egyéb felsoroltakon túl a "rendes" x64 hiányában látom.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Sk8erPeter #3738 üzenetére
mondjuk aki tudja mit csinál, az nem keresgél ilyen cikkek után, és nem is olvas ilyen cikkeket leginkább... Vagy marha gyorsan elfelejti
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
Van, aki azt mondja, hogy "emulálni" kell ezen programok számára a 32 bites környezetet
Van, aki hülyeségeket beszél.
Azért foglal több helyet a hdd-n, mert a teljes 32-es futtatókörnyezet is belekerült, ergo emuláció nélkül, natívan futnak a 32-es és a 64-es appok is.
Sectumsempra - For Enemies
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- loup-garou károsultjai
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nyaralás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest