Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atainprison
senior tag
válasz hommeros #599 üzenetére
Nehogy AH-ban vedd meg az AMP skilleket. Irdatlan nagy lehúzás megy ott. Asszem az összes AMP-t meg lehet venni vendortól (ha nem az összeset akkor a 90%-át) és jóval olcsóbban hozzá lehet ott jutni pontosan azért, mert sokan nem tudják, hogy vendortól meg lehet venni. Neten találtam egy táblázatot, ahol meg van adva az összes vendor helye ahol meg lehet venni AMP skilleket. Most nincs időm megkeresni, majd délután belinkelem, ha addig nem találod meg.
[ Szerkesztve ]
-
Gomisan
tag
válasz atainprison #611 üzenetére
Így van, ahogy a kolléga mondja. Ha rákeresel, hogy wildstar amp locations, elég könnyen találsz infót.
Itt van pl. ez
http://wildstar-core.com/amps/
vagy ez
http://wildstar.mmorpg-life.com/guides/wildstar-amps-guide-vendor-locations/A lényeg, hogy érdemes utánanézni, mielőtt az aukciós házban gondolkodnál.
-
Qlux
tag
válasz horvtibi4 #613 üzenetére
Na, meglett a 20-as szint! Mentem is egyből dungeonba...zseniális!! Van benne kihivás és elég jol szorakoztam azon, hogy egyes emberek nem tudnak wasd-t tolni) Egy kérdés: Igaz, hogy szintnek megfelelően skálázodik a szint? Ha igy van az itemek is jobbak lesznek? Vagyis ha 25ösön megyek be, akkor ennek megfelelő statokkal lesz drop?
-
adamkaa777
senior tag
Ilyenkor mi a teendő ?
El. Psy. Congroo.
-
Phobion
őstag
válasz adamkaa777 #615 üzenetére
Esetleg a kliens nem akar frissíteni? Mert úgy tűnik, hogy a gépeden lévő kliens verziója nem egyezik a szerveren lévővel.
-
Peetr86
tag
Üdv! Hol érdemes digitális változatot vásárolni (legolcsóbban) ? Köszi!
-
kervantas
aktív tag
Ha valaki rendelkezik egy fölösleges guest pass-al kérem küldje el! Köszi.
-
hommeros
őstag
Köszi srácok a sok infót
Én is észrevettem, hogy picit drága az AH
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
batai15
félisten
sziasztok, creedet mennyire nehéz venni a játékban?
-
Gomisan
tag
Valóban tőled függ, attól, hogy mennyit és milyen intenzitással játszol. Én pl. csak tegnap lettem 50 (a játék indulása óta, és kb. minden nap belogoltam), nagyrészt csak questeltem, de ebben benne van minden mellékküldetés és a path questek (explorer), amik pluszban lassítják valamennyire a fejlődést. Mondjuk nem játszottam minden nap 4-5 órát, részben meló miatt, részben meg azért, mert egy idő után rohadtul unalmas a questeket gyűrni megállás nélkül. Ez a része szerintem sokakat elriaszt(ott) a játéktól... Szóval összehasonlításképpen nekem ilyen casual 1 hónapos szintezés után van valamivel több mint 6 platinám, de lvl50-en tudsz igazából farmolni és több pénzt keresni. Mondjuk engem eleve nem érdekel, hogy mindenáron CREDD-et vegyek, szóval megtehetem, hogy casualkodom.
-
djpetar
tag
Én kb. 6 nap alatt kifarmoltam, napi 4-5 óra játékkal. Relic hunter-t és mining-ot vettem fel a skillek közé. Továbbá attól is függ, hogy mit tudsz feltenni AH-ba. Csütörtök óta 3 napot tudtam játszani és újra 5 platinát farmoltam össze és a karim most lvl 41.
Trust me, I'm a doctor.
-
maskimx
senior tag
válasz Balika23hun #627 üzenetére
De.
1p=100g, ezért 10p=1000gÉn remélem olyan 13-17p között lesz, az még reális.
www.tacticalgamer.com
-
Balika23hun
aktív tag
Üdvözletem, itt egy felhasználható vendég kulcs:3RE292OTGHLR3146WIQ1
Aki elviszi írja be ide hogy a többiek már feleslegesen ne szenvedjenek vele.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
moddingR
aktív tag
válasz Balika23hun #631 üzenetére
Köszi szépen!
-
hommeros
őstag
Nincs valakinek ötlete, lv16 szinten miért lv 20-30 pályákra tesz be a játék?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
Practice PVP-ről beszélek. Oda jelentkezni tudsz, nem tudsz besétálni.
[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
-
hommeros
őstag
kösz közben már elő túrtam a bracket listát. Nem sok esélyem volt stalkerrel pvp-ben ilyen szinten.
-
Balazs_
senior tag
Ismerősnek kellene egy próbakulcs, ha tud valaki, kérem küldjön egy privátot, köszi!
C.R.E.D.D. árát neten lehet valahol követni szerverekre lebontva? -
WiLDoR
tag
sziasztok,
ha valakinek volna felesleges wildstar guest kulcsa küldje el légyszives pm-ben
köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
Trial key osztogatás lesz hétfőtől aki ki akarja próbálni az nézzen fel ide:[link]
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Telda
addikt
válasz Balika23hun #643 üzenetére
Ilyen hamar? Hát még csak most jelent meg.
-
Kikillerr
csendes tag
Sziasztok,
a kérdésem az lenne hogy nem tudjátok esetleg hogyan lehetne egy 10 napos próbakulcshoz hozzájutni?
Szeretném kipróbálni a játékot mielőtt megvenném. -
hommeros
őstag
Összeszedtem tapasztalataimat, véleményemet:
Elérni lv50-et könnyű, addig nagyon jó a játék. Utána persze lehet gyúrni a komolyabb cuccokra, szettekre. Szerintem lv50-ig nagyon jó a tartalom, izgalmas PVE és PVP. Az end content viszont valami katasztrofális lett. A szerverünkön szinte nincs is PVP guild, gyakorlatilag az rbg-ben nagyon nehezen is ritkán tudunk nyerni (Exiles – Hazak szerver). A PVP-ben gyűjtött Prestige pontoknak, amit a sima BG-n kapsz, semmi értelme. A max beszerezhető egyszerre 5000 Prestige lehet (az alap lv50 szett is többe kerül, 13200 prestige – szénné korlátozzák a játékot). De talán elég is, hisz nincs, mire költsd, mivel a komolyabb szettekhez rated Battleground-on (rbg) szerezhető pont is kell . Ha kilépsz, vagy vesztesz, az pont levonással jár. Az alap rbg pontod 1200, ahonnan indulsz. Ezekre a meccsekre beteszi az 1300-1400 rated emberkéket – az ahhoz tartozó gearrel. Így nem túl sok nyertes csata van a mi oldalunkon. Szépen lassan elfogy rbg rated eredményed, szetteket venni nem tudsz, ami Prestige pontért megvehető már mind megvette az ember. A PVP része értelmetlenné vált a játéknak, napi szinten látom a vitát a chaten erről. Open PVP van, de általában abból ál, mob ölése közbe – kevés HP esetén - assasin levág. Warplot még nem volt a mi részünkről. Az AMP pontokat nullázni katasztrofális, 50 gold a reset, ha más variációkat, összeállítást akarsz kipróbálni. Időrablás a köbön. Valószínűleg szeretnéd jó sokszor átvariálni, mert rengeteg lehetőség van, tehát lehet számolni. 1plat, ami 100 gold kb 2-3 óra grind, ha nem csalsz valami teleport bottal. Mehetsz megállás nélkül grindelni vagy veheted az aranyat, nincs mese. Ráadásul két AMP beállítás elérhető alapból, a maradék kettőhöz ismételten grindelni kell, hogy legyen egy másik fajta pontod (elder gems – pve,pvp), amiből megvásárolhatod. Itt már jojózik az ember szeme. A raid izgalmas, talán ez az egyetlen pozitívum, amit a játék mellett fel tudok sorolni. De ennyi, unalomba fulladt a játék. Mondjuk aki szeret grindelni és imádja magát büntetni, annak ez a produktum sok örömet fog szerezni.A gépigényét tekintve: iszonyatos gépigénye van. Ha élvezni szeretnéd ultrán a játékot (60FPS-el) , akkor érdemes 300k gépbe invesztálni. 780ti-n már lazán fog menni. Én 880M-en hajtom, 60FPS-s megvan high-on. Low populációs szerveren hétvégén biztosan számíthatsz laggra. Ezt úgy kell elképzelni, taktikailag fontos funkciók 2-3 lenyomásra reagálnak. Izgalmasabb a játék, tény. Transferelnék másik szerverre, de az is pénzbe kerül. Azért ez gáz 2014-ben.Ez a játék egy igazi büntetés havi 4000Ft-ért. A kereskedelem röhej. Minden 20-30p adnának, persze a kutya se viszi, max 30g lehet eladni a cuccokat. Idióták mindig vannak, így van, aki vesz AMP-t is 4p-ért. (én) Beraktam a zöld tárgyat AH-ba 20p-re, és mindenki szépen besorakozott mögé. Iszonyat agyatlankodás megy. Így AH-ból nehéz jó áron vásárolni. AH keresési funkviója gagyi, használhatatlan. Csak egy példa a fejlesztői nemtörődömségre: egy aukció kihelyezésénél például külön meg kell adni a licit és villám árat (nem szinkronizálja a licit árat a villámárhoz, ha nem akarod licitre bocsájtani, akkor nem lehet kikapcsolni ezt az opciót, sem üresen hagyni), és a fizető eszköz értékéig ki kell írni minden nullát. Lehet, hogy piti dolognak tűnik, de sok ilyen típusú probléma van a játékban. Ráadásul ha sokat kereskedsz és nem lenne hozzá addon, biztos elmormognál egy-két miatyánkot - majd megostoroznád magad, hogy kiteljesedjen a játék élmény. Két AH van, külön a karakter cuccoknak és külön a gemeknek,craftoknak. Persze bucira van korlátozva a max elhelyezhető itemek száma - nehogy má' ne grindelj - 25db-ra. A macro használhatatlan, az is korlátozva van, beteheted például, hogy /lol
A játékot tele kell aggasd addonokkal, hogy a korlátozásokat, szűklátókörűségből adódó hiányokat kompenzáld. Sokan még az UI-t is cserélik, hogy gyorsabb legyen a játék.Mount választék alig van, az is korlátozva, egyedül a pillanatnyi sebességét – 8 másodpercig gyorsabban haladsz - lehet fejleszteni (talán lehet még színezni). Nem teljesen értem, minek egy mountra turbó opció – ez lehet fjúcsör. Gravitációs deszkva van 4 színben, tudom, de azért nem túl nagy erőt igényelhetett ezt megalkotni. Illetve van még pár – talán már izgalmasabb megjelenésű – mount. Azért elég nagy a vászon egy ilyen tematikájú tartalomnál. További gondokat okoz a sok csaló. Boldog boldogtalan teleportál össze vissza. Assasin erőszeretettel használja BG-n. De van rengetegféle hack hozzá, csak jó helyen kell keresni.
Összességében ők a játékidőt úgy tolnák ki, hogy mindent értelmetlenül megnehezítenek, lekorlátoznak. Ennél még egy RIFT is komolyabb PVP/PVE élményt nyújt, ahol a játék folytonossága se szakad meg. Havidíjért ma nem ezt várnám el.
[ Szerkesztve ]
-
Gomisan
tag
válasz hommeros #647 üzenetére
Sajnos sokmindenben igazat kell adnom, a játék szenved a manapság kiadott MMORPG-k sok betegségében, de azért eléggé "félig üres pohár" stílusú ez a hozzászólás. Bármelyik másik játékról lehetne ilyeneket írni, ha csak a negatívumokat szeded össze. Számomra a pohár félig tele van, valóban csak félig, de az a fele legalább finom. Előrebocsátom, hogy a PvP-ről semmit nem tudok mondani, számomra az már elvesztette a varázsát, nem foglalkozom vele, és kicsit sajnálom azokat, akik egy MMORPG-ben keresik a PvP élményt, de sok sikert nekik, hátha egyszer majd megtalálják...
A szintezés vs. endgame viszonyáról nekem pont fordított érzéseim vannak, számomra az előbbi volt grind, sajnos túlságosan is a régi receptet követi, GW2 után elég nehéz volt egyhuzamban sokáig élvezni. Azzal próbálták feldobni, hogy több rövidebb küldetés van, így aztán elég nyüzsgőnek, élőnek mutatja a világot (sok a phasing, változnak kicsit néha a helyszínek, bár ez sokszor inkább hátrány, mert nem tudsz együtt játszani olyannak, aki másik phase-ben van). Elsőre valóban magával ragadó, nagyon jó az atmoszférája, de altkarakteren egyelőre még csak el sem gondolkodtam (mondjuk én amúgy se vagyok egy nagy altoholic). A játék világa nem összefüggő, a területek viszonylag elszigeteltek egymástól, repülőkkel meg ilyesmikkel lehet közlekedni közöttük, és az első 1-2 terület kivételével csak egy útvonal van a szintezésre. Szóval nekem összességében a szintezés kicsit csalódás.
Az endgame-ről eléggé megosztottak és sokszor szélsőségesek a vélemények. Szerintem a legnagyobb oka a problémáknak, hogy 20 meg 40 fős raidekre terveztek. Nem tudom, mire gondoltak a fejlesztők. A fórumokon szépen lehet látni, hogy még külföldi guildeknek is nehéz összeszedni az embereket ilyen nagylétszámú raidekre. És ezt szerintem sokan előre megmondták nekik... A 20 fős még elmenne, de van egy process, amit teljesíteni kell, hogy raidelhess, aminek során le kell tolni 4 veteran instát időre. Na itt potyognak ki sokan. Ugyanis ez baromi nehéz. Itt nyer értelmet a játék sokat hangoztatott hardcore mivolta. Azt, hogy ezen kihullik egy csomó ember, viszont nem tudom egyértelműen a játék hibájának tulajdonítani. Amikor mindenki fikázza a WoW-ot, hogy az mennyire casualbarát... Sajnos a mai játékpiacon a vezető nevek ilyen rail shooterek, meg interaktív filmeknek beillő játékok, ahol csak néha kell valami gombot megnyomni, esetleg ilyen hentelős keleti harcos játékok, ahol folyamatosan suhogtatsz egy bazinagy karddal és egyszerre tíz zombit levágva henteled a tömegeket. Egy ilyen piacon ne csodálkozzunk azon, ha az embereket nem köti le, hogy mondjuk nem megy le három próbából egy insta. Inkább elmennek játszani valami konzolos szarral (már bocsánat), amiben gyors sikerélményük van. A gamerek ma nem kitartóak és türelmesek. De ahogy mondtam, azért ebben annak is szerepe van, hogy a legkisebb raid 20 fős, és a játékos azt látja, hogy rajta kívül még 20 másik embernek meg kell valahogy csinálnia a nehéz ötfősöket, és akkor nem csodálom, hogy elmegy a kedve. Mondjuk ezek az insták már gyakorlatilag a raidek előszobájának, progress tartalomnak foghatóak fel, nem értem, miért csak átugrandó szükséges rossznak lehet felfogni, attól, hogy csak 5 ember kell hozzá... Szóval ha már olyan nagy a szája az embereknek hogy "casual WoW" (persze nyilván mindegyikőjük letolta már az összes WoW raidet HC-ban), akkor elvárnám, hogy ne csináljanak seg*et a szájukból. Itt is olyan emberek sírnak, hogy nincs tartalom, akik nemhogy a raideknél nem tartanak, de ezeken az ötfős instákon elvéreznek. A tartalom ott van, csak meg kellene tudni csinálni. Mondom ezt úgy, hogy eddig én is csak kettőt toltam le a négyből az attunementhez. Ennek ellenére én élvezem a nehézséget. De nem kell aggódni, akkora sírás meg abbahagyás van a dolog miatt, hogy a Carbine-nak valamit lépnie kell a dologgal kapcsolatban. Kivéve, ha viszonylag kevés előfizetővel számoltak...
Egy csomó dolog, amit felhoztál, az ízlés dolga, vagy egyéni dolog, hogy ezekkel ki mennyire foglalkozik. Én pl. eléggé casual vagyok időbeosztásban, nem nagyon farmolok semmit, nem AH-zom csak amennyit muszáj, leszarom, hogy nincs sok pénzem, annyi így is van, hogy simán tankolom a veteran dungeon-öket. Az első tankolásom MMORPG-kben az volt, amikor kb. három nappal az 50-es szint elérése után beinveltek a guildembe, és egyből elmentünk az egyik dungeonba és letoltuk silverre. Ennyit arról, hogy sokat kell farmolni pl. gearre (az akkori gear nagy részét úgy vettem olyan max 3-4 platinából, és nem voltak rúnázva). Mivel nem PvP-zek, nekem a két AMP/LAS setup is elég, szóval részemről ennyit az erre való farmolásról. Eleve van két setupod, mint kb. minden másik MMO-ban, az hogy lehet még kettő, egy plusz lehetőség. Addonokból használok nyolcat, ennek a fele kényelmi. WoW-ban is max ennyit használtam, sose kellett agyonaddonolnom a játékokat, hogy élvezni tudjam őket.
Nem akarok tételesen írni mindenről, annyi a lényeg, hogy igen, lehet nagyon negatívan nézni a játékot, ha direkt a hibáira figyelsz, mert sok van. Mint ahogy minden egyes új MMO-nak. Sok sikert, hogy megtaláld a tökéletes MMO-t a következő tuti WoW-killerben, amit az egekig hájpolnak és te el is hiszed a reklámot... Vicces, hogy folyton röhögünk a reklámokon, de ha PC-s játékról van szó, minden szavát elhisszük, mint egy kisgyerek. Én inkább igyekszem megtalálni azokat a dolgokat, amik szórakoztatnak benne, mert ilyen is akad bőven. Nekem nagyon bejön a hangulata, ill. a PvE endgame is, nem vagyok ellensége annak sem, ha könnyíteni akarnak a raidekbe való bejutáson, de nekem tetszik a kihívás, mégha el is vagyunk ettől szokva. Elismerem, hogy valóban határeset, hogy megéri-e a havidíjat (mondjuk én IRL pénzzel fizetem, szóval erre sem farmolom ki a platinát, bár tudom, hogy így nem is vagyok igazi magyar, mert pénzt adok ki egy PC-s játékra...), de még egyelőre elvagyok vele, és azért szerencsére nem vagyok egyedül.
-
Telda
addikt
"kicsit sajnálom azokat, akik egy MMORPG-ben keresik a PvP élményt,"
Nagyon vissza akarták hozni a vanila wow hangulatot, mert ott minden szép és jó volt, szajkózzák ezt folyamatosan, azok akik sosem játszottak ebben az időszakban.
Változnak az idő, ezzel együtt az igények is is.
Szerintem az túlzás hogy a wow casual barát lenne, inkább úgy fogalmaznék, hogy rengeteg lehetőséget kínál, amik közül a játékosok a saját igényeiknek megfelelően válogathatnak.
Ha el akarsz érni valamit, azért itt is neki kell feküdni a dolgoknak.
A másik dolog számomra, hogy idén múlt 9 éve hogy játszom a wowval és annyira meg van szokva a környezet, az irányítás, stb., hogy egyszerűen nem tudok átszokni másra.
Végül még annyit, hogy gyakorlatilag szinte az összes mmo ami mostanság (1-2 éve) megjelent, azon a szinten kerülnek kiadásra, mint a wow 2004-ben, hagyjuk már .
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs