Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragovich
csendes tag
válasz BoneDragon #551 üzenetére
miért wildstarba meg lehet szerezni játékon belül a deluxos cuccokat?
-
Robcsa
tag
Sziasztok!
A játék megvásárlása előtt állok, de mielőtt megvenném előtte szeretném kipróbálni. Ezért szeretnék kérni egy friend kódot valakitől, aki megosztaná velem. Előre is köszönöm a segítségét, annak aki küld.
Üdv.: Robi
[ Szerkesztve ]
Robcsa
-
lofagi
addikt
Valami b... mmo win com 100Gold 3Eur -hoz csatlakoztam az este, nagyon nem figyeltem a kiírást, azt hittem valami játékba joinolok, most meg ott virít a nevem alatt az egész, valahogy azt el lehet tüntetni?! Eléggé zavar, hogy ha valaki rám kattint akkor ezt látja...
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz HwAdokVeszek #556 üzenetére
Nem, a guildet megtaláltam, abban nem vagyok benne.
LOL, most beléptem, hogy csinálok róla egy képet és sehol nincs... wtf...
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
Kb 1 percen belül már kaptam is a köv invet.
Itt most látom,hogy ez valami 5v5 arénába invitál, de tegnap elsiklottam,hogy mit írt ki.
[ Szerkesztve ]
-
adamkaa777
senior tag
Sajnos a high end pvp nem balanced itt se :/ mellényúltam már 2 classal is remélem balanceolnak majd
El. Psy. Congroo.
-
hemaka
nagyúr
Sziasztok.
Ha letöltöm tudok vele játszani úgy, mint a Wow-wal, bizonyos lvl szintig, vagy kell hozzá valami kód? Ha kell hozzá, küldene nekem valaki egyet? Megköszönném. -
kervantas
aktív tag
Ha valakinek van fölös guest pass kódja, kérem küldje el pü-ben! Köszi.
-
Telda
addikt
válasz adamkaa777 #560 üzenetére
Egy olyan játékban, ahol PVE-PVP jelen van, olyan balance szerintem nem létezik .
-
andris811
tag
Sziasztok!
Akinek van egy felesleges guest kódja el tudná küldeni nekem? Nagyon kíváncsi vagyok erre a játékra, de jó volna kipróbálni mielőtt megveszem...
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
A 7 napos GP utan illetve a beta utani tapasztalatom utan irom ezt. Nagyon sokat javult a jatekmenet, a kullem, az optimalizaltsag. A grafika tovabbra is bejon, ez a kicsit rajzfilmszeru kidolgozas nagyon bejon. Igaz, hogy lvl10 korulig jutottam, ami a jatekbol szinte semmit nem mutat meg, ezek utan a velemeny nyilvanitasom is kisse korai, de sajnalatos modon nem tudtam teljesen elvezni jatekot. Igy a penzt is sajnalom ra kiadni, foleg, hogy meg utana havonta is fizessek meg ha ki is tudnam farmolni. Sajnos ra kellett jonnom, hogy maga a korites az ami nem jon be nekem. Ez az ur tema valahogy nem jon be nekem. Sajnos nem latom azt se hogy olyan sok embert mozgatna meg a jatek itt a forumon se, az utolso 40 hozzaszolasbol 20 biztos GP-t kert. >) Szolval azt hiszem marad a D3 egyelore. Sajnos a WoW utan nem igazan talaltam semmi olyan mmot ami kepes lenne sokaig lekotni.
Elnezest az ekezetek miatt, angol geprol vagyok.
-
Dragovich
csendes tag
ha a karim soldier szintje eléri a 30 szintet utána nem lehet tovább fejleszteni?
-
Dragovich
csendes tag
és ha mondjuk kitörlöm véletlenül a soldier kosztüm egyik darabját azt vissza tudom valahogy szerezni?
-
hommeros
őstag
Lehet belenézek a játékba, de van pár kérdésem az aktív játékosokhoz:
Sokan vannak a szervereken? Mennyire laggos a játék ?Jól láttam, hogy szintenként fix fegyver skin van? Vagy változatos?
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Qlux
tag
Sziasztok!
Ha valakinek van meg feles Quest key-e, szivesen fogadom!! Köszi elöre is!
frisenmosotzokni@gmail.com -
Qlux
tag
lesem a forumokat (kulfoldit is), de asszem meg kell hogy vegyem, mert esélytelen kulcsra szert tenni...
-
Qlux
tag
Legalább 50 keyt crtl c ctrl v-ztem, hátha valaki "ottfelejtette", de mindig ugyanaz az uzenet---kulcs már felhasználva
-
warcat
veterán
Elkeltek a guest passok,ne írjatok már,köszi.
EA: It's in the crate!
-
.LnB
titán
Nem tudom lehetséges e, de nekem van egy accountom. Amit nem használok. Szóval nem tudom lehet e email címet változtatni stb. Szívesen megválnék tőle ha lehetséges, és érdekel valakit. PM-ben keressetek.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
adamkaa777
senior tag
Nem tudja valaki mikor lesz szerver ?
El. Psy. Congroo.
-
maskimx
senior tag
-
hommeros
őstag
Az AMP második sávját hogy lehet unlockolni? Van valakinek tapasztalata?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
válasz adamkaa777 #587 üzenetére
Igen, én is ezt olvastam, de nálam nem unlockolta ki a többit:
-
adamkaa777
senior tag
Amúgy van valaki innen aki hazzakon játszik ?
El. Psy. Congroo.
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz adamkaa777 #590 üzenetére
Pl. én
-
hommeros
őstag
válasz HwAdokVeszek #589 üzenetére
OK köszi. Találtam egy vendort, de ahogy nézem nem lesz könnyű ezeket beszerezni.
-
hommeros
őstag
válasz HwAdokVeszek #593 üzenetére
AH-ban melyik szekcióba található? Nem leltem egyet sem.
Van 20 goldom vagy mi az[ Szerkesztve ]
-
adamkaa777
senior tag
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz adamkaa777 #596 üzenetére
Dominion
lvl 35 stalker -
adamkaa777
senior tag
-
hommeros
őstag
válasz HwAdokVeszek #595 üzenetére
Köszi az infót!
-
Qlux
tag
Még 1x köszönöm a friend key-t. engem megvett kilora a játék, wow után igazi felüdülés!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest