Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Csak két dologra kell pénz, epic gearre meg javításokra. Ebből csak a javítást nem lehet máshogy megoldani, epicet lehet farmolni elég türelemmel.
A javítások árát pedig nem a piac, hanem a felszerelés szintje határozza meg, szóval az kb állandó marad.Lvl50-en 1-2p/óra ha tudod, hol kell farmolni
De nem olyan sok az, amp respec 50g, full javítás 40g, hamar elmegy az a pár platina.[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
Balazs_
senior tag
Üdv ismét!
Aki már van 50-es vagy közel van hozzá, az mennyi időt tett bele abba a karakterbe eddig? -
celgene121
csendes tag
Udv,
Nem volt szerencsem eddig a kodokkal.
Ha valakinek van egy guest kulcsa elfekvoben annak nagyon orulnek.Koszi.
-
lofagi
addikt
Lassan le is jön a program, kb 2 napomba telik! No, de mind1 is. Most már csak azt kéne kitalálnom, hogy hol vegyem meg a játékot. Ugye az eredeti oldalon meg lehet venni. Sima £35 a deluxe £50, találtam én egy oldalt, ahol a deluxe £38,10. Ezzel csak az a bajom, hogy számomra ismeretlen, nem nagyon szeretek ismeretlen oldalakra fizetni. Persze ha valaki esetleg megszánna egy GP előtte annak még kimondottan örülnék is.
Amúgy van valami infó arról, hogy mennyire elégedettek az emberek a játékkal? Túl korai még arról beszélni, hogy mennyire lesz ez hosszú életű? Sajnos a topic pörgése miatt nem vagyok túl optimista. :]
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Balazs_
senior tag
GreenManGamingen kuponnal 26,25-28Font körül van, ha érdekel tudok adni refferal linket amivel még 2fontot takaríthatsz meg. (A linkemen NINCS rajta a refferal kód!)
G2A-ról én mellesleg nem vennék semmit, HumbleBundle kulcsokat árulnak, meg volt már egy-két necces dolguk... Ilyen drága játékkal én nem merném a G2A-t választani, főleg a GMG ellenében.[ Szerkesztve ]
-
zola09
aktív tag
válasz BoneDragon #510 üzenetére
Spellslinger. De nagyon papir.
@lofagi: kisse bugos meg a game, amiatt megy a siras(na meg az fps miatt), de egyebkent eleg pozitivak az emberek, foleg akik a tartalom nehezsege miatt jatszak ezt.
-
kovsol
titán
válasz BoneDragon #516 üzenetére
Ha tényleg annyira gyenge biztos majd javítanak rajta. Én nem azt néztem, hogy mennyire erős valami, hanem mennyire tetszik a vele való játék.
May the Force be with you!
-
zola09
aktív tag
válasz BoneDragon #516 üzenetére
Jelenleg úgy látom, hogy viszonylag magas skill kell hozzá, viszont elképesztő DMG-et lehet kipumpálni, de ha valamit benézek vele, van hogy eltűnni sincs időm, mert már halott vagyok.
-
BoneDragon
veterán
-
zola09
aktív tag
válasz BoneDragon #519 üzenetére
Pedig elvileg a warrior az egyik legjobb PVE DPS. Az első 20fős boss killjén is 3-4-5 warrior volt a tetején a DMG-nek.
-
.LnB
titán
Jajj úgy fáj a szívem mikor egy ilyen videót megnézek: [link]
Napok óta játszani sincs inőm, nem hogy raid szintre fejlődni. Karim ott tengődik 12-13as szinten
Pedig ebben a játékban megvan az a szórakozás faktor amit a WoW nyújtott nekem.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dragovich
csendes tag
valaki egy kis help 3 kari tetszik most nagyon a játékba (Warrior, Esper, Stalker) és nem tudok dönteni hogy melyik legyen a főkarakterem amit fúlra húzok mindet kiprobáltam lvl7-ig és érdekelne hogy nagy szinteken melyik milyen és hogy mi az erőssége vagy a gyengesége
-
Ellia
addikt
válasz Dragovich #523 üzenetére
Nincs olyan, h gyenge kaszt, olyan van, hogy rossz build/felszerelés és béna játékos aki nem tudja kezelni a karakterét. Azt kell eldöntened, hogy milyen feladatot akarsz betölteni a játékban a háromszögből: Tank akarsz lenni akkor bírod a sebzést de neked az alacsony, feladatod, hogy magadon tartsd az ellenséget, hogy téged üssön. DPS- nagy sebzés, de nem bírja az ütéseket. Gyógyító - rajtad múlik, hogy wipeol-e a csapat idő előtt vagy sem. Ez a játék abszolút erre épít, ha ez nem jön be akkor ott a gw2.
Neked kell döntened mit akarsz játszani a későbbiekben és csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy sikeres benne.
-
zola09
aktív tag
Egyébként minden szerepkörön egyaránt múlik hogy wipe lesz vagy kill.
-
lofagi
addikt
Nincs még véletlen valakinek elfekvőben egy próbajáték? Nagyon jó lenne kipróbálni a netemmel mielőtt beruházok rá.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
A következő üzenetet kapom:
"Disconnected. Client/Server Login Data Mismatch." <- ezt most miért? Valaki tudja esetleg?
-
lofagi
addikt
Olyan van, mint a wowban, hogy nem mind1, hogy melyik kaszttal indítod az adott fajt? Plusz különlegességek és hasonlókra gondolok.
-
Telda
addikt
A karaktereket a későbbiekben lehet átalakítani?
Haj, hajszín, szakáll, stb.? -
lofagi
addikt
A játékban ki tudom íratni az FPS-emet vagy külső progit kell hozzá használni?
-
lofagi
addikt
Új kérdés, a GP után használhatom ugyanazt a karaktert? vagy újra kell kezdenem az egészet?
-
lofagi
addikt
Még egy kérdés bár tudom, google és a többi :] De ha jól sejtem a path választásnál tök mind1, hogy milyen kaszttal tolom, csak ami nekem szimpatikus azt választom ki, vagy tévedek?
-
dilipok
veterán
nalam van a problema, vagy tenyleg nem lehet bejelentkezni EU szerverre? Probaltam keresgelni, lattam is hogy volt auth szerver problema, meg egyeb huncutsagok a hetvegen, de nagyon friss infot nem talaltam.nem szoltam, x+1. probalkozasra beengedett
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
maskimx
senior tag
Scientist tud másokat teleportálni, instákban hasznos, főleg ha stalker.
Settler vendort, postaládát meg crafting stationt tud lerakni, valamint buffokat építeni, talán ez a leghasznosabb path.
Explorer néha rövidítéseket tud megnyitni, és egy adventureben (malgrave) gyorsítja a karaván mozgását.
Soldier teljesen haszontalan.GP után elvileg tudod folytatni a karidat.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
djpetar
tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek elfekvőben egy guest pass-e a játékhoz?
Szívesen kipróbálnám vásárlás előtt.Előre is köszönöm a segítséget!
Trust me, I'm a doctor.
-
tetris
tag
Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki nekem is küldeni egy guest passt Előre is köszönöm.
Fölösleges körök elkerülése végett: Igen, ami hirdetésem aktív, az még megvan. Posta csak vevő költségére és felelősségére.
-
Dragovich
csendes tag
lenne egy olyan kérdésem hogy megéri e willdstar deluxot venni? ha ingem miért ad annyi pluszt amennyivel drágább? (én simát vettem de havert érdekelni a delux)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest