Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Nem egészen értelek,hogy mi a problémád: a 25% kuponért csupán fel kellett lenni az email listájukon,de ettől még van mindenkinek elérhető -20%os kupon.
A playfire jutalmak program szintén mindenkinek nyitott,lehet gyűjtögetni a kreditet,csak egy lehetőség,ettől még a bárkinek,bármikor elérhető WildStar normál ár: 28 font, picivel 10k felett,semmi extra nincsen benne.WildStar 34.99 font
Kuponkód: O3H7FE-D4NFO0-F0LIGK
Fizetendő: 28 GBP , 10332 Ft[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
.LnB
titán
Igaz az én hibám. Nem tudtam, hogy bárki számára elérhetőek ezek a dolgok. Azt hittem csak "nagyon membereknek"
Úgy nem vészes. Bár én már elköltöttem a rászánt pénzemet sajnos. De ha korábban hozzájutok ehhez az infóhoz, lehet megvettem volna.
GoG-ot nem szoktam használni.(#254) BoneDragon Fan vagyok, mert nagyon tetszett a játék. Imádtam végig, de lehet a 2év sok is. És ez nem a játék hibája. A játékos társadalom alakult át annyira, hogy amit a WoW anno véghezvitt, azt ma már nem lehet.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
pulcsi
tag
Valaki nem tud betakeyt küldeni?
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
hommeros
őstag
Nem vágja valaki, Crimson Isle-ről hogy lehet visszateleportálni?
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Ellia
addikt
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/510/Wildstar-Beta-Weekend-Key-Giveaway.html 10000 kulcs akinek kéne!
-
BoneDragon
veterán
Minek van az a szerencsétlen link gomb...
Igy szimpatikusabb.szerk.: ahogy nézem ezek NA kulcsok.
ITT össze van gyűjtve éppen hol osztogatnak kulcsokat. Lehet válogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz BoneDragon #260 üzenetére
Csak kimásoltam twitteről Nem néztem milyen kulcsok, egy ideje letettem már erről a játékról időhiány miatt, de azért követem merre, hogyan alakul.
-
masholnap
senior tag
-
masholnap
senior tag
válasz masholnap #262 üzenetére
vagy pl itt is:
https://www.facebook.com/VG247/app_185301094822359 -
Feketelaszlo
senior tag
A bevezetőben említve van, hogy a vásárlás mellé járnak majd trial kucslok - ha valaki vásárol, én egy ilyet kérnék szépen tőle, mert hát puding próbája az evés. Persze legkorábban csak június közepe tájt, addig úgyis vizsgaidőszak és tsa.-val játszok, s Wildstar-képes asztali gépem is csak addigra lesz (meg amúgysem szeretek Beta játékokat próbálgatni). Ha valakinél tudok egy meghívót foglalni, azt megköszönném.
-
shuttle
tag
skacok ezzel a pre-order packkal mi ujság ? mire jo pontosan ?
csa kér ezer nem 15000 :-)– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi
-
warcat
veterán
Ezzel csak lefoglalsz egy példányt megjelenéskori megvételhez
GMGtől vedd meg a játékot, itt a sima verzió 34.99 angol font,de: szinte mindig van -20% os voucher ami most FUSWJT-B1DU64-JBV8UY a végére tegyél egy szóközt
Így kb 10600 forint.
Ha vársz egy -25% voucherre akkor olcsóbb is lehet[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
shuttle
tag
Egy beta kulcsal szivesen kiprobálnám mielőtt megveszem , de a videok alapján nem lehet rossz.
Eu szerver nyitáskor vajon osztanak béta kulcsot?– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi
-
shuttle
tag
Eként magát a gamet csak kulcs beirás után lehet letőlteni?
– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi
-
Ellia
addikt
Csütörtöktől 10 napos open beta indul, aki akarja most még kipróbálhatja. Több info itt: [link]
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok a játék mikor jelenik meg pontosan ? Illetve ha preorderel veszem meg akkor +3 nappal korábban játszhatok ?Elég megvenni az alapjátékot és jár hozzá 1 hónap gametime ?
El. Psy. Congroo.
-
warcat
veterán
válasz adamkaa777 #271 üzenetére
június 3
preorderrel május 31
mint minden mmohoz ami fizetös,ehhez is jár 30 nap,viszont az elkezdéséhez valószínűleg szükség lesz bankkártyaadatok megadására,vagy egy feltöltőkártya beaktiválására.EA: It's in the crate!
-
.LnB
titán
(és még sok jó ajánlat)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Asbee
veterán
Egyszerűen nem tudom eldönteni megvegyem-e a játékot és főleg a havidíj miatt. Ha csak egyszer megvásárlós lenne akkor nem gondolkodnék. Megfogni megfogott, de attól félek sok próbálkozás sorsára fog jutni. Nektek mi a véleményetek erről?
-
.LnB
titán
Én megvettem, nyomtam sokat a zárt bétával. Ma és tegnap kipróbáltam a nyíltat. Az idő alatt míg nem játszottam sok változás történt, legfőképp az UI-ra vonatkozólag. A játék jó. De bennem is van egy kis félsz, hogy meg fogom bánni. Max. nem fizetem a havidíjat majd. Szóval megértelek téged.
-
warcat
veterán
Ha tetszik,érdemesebb belevágni a többiekkel együtt.
Csalódást keltő számok esetén is 1 év legalább,míg átállnak free to playre.Teljesen más az amikor együtt bukdácsol a nép és tanulja ki mi merre hány méter,mintha pár hónappal később újoncként hülyének néznek csak mert még most ismerkedsz a játékkal.
Ebben hasonlítanak pl a multis lövöldék és az MMO-k.EA: It's in the crate!
-
Ellia
addikt
Szerintem nem fognak átállni f2p-re, azért így látatlanba is azt mondom, hogy elég erős az endcontent és minden megvan benne szinte ami egy modern mmo-ba (fizetősbe) elvárható.
Ha már F2P akkor a TESO-ra nagyobb esélyt látok(bár valószínűleg az se fog), de amit igazán várok f2p az Everquest: Next - nagyon kíváncsi vagyok arra a szétverhető világra
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Na elő rendeltem végül én is.
-
Asbee
veterán
22:55 óta megy a szerver. Azt nem tudom mennyi időre nyitották meg. Ugye mondták megjelenésig párszor fogják még.
[ Szerkesztve ]
-
adamkaa777
senior tag
Lehet már tudná a magyarok melyik szerverre mennek ?
El. Psy. Congroo.
-
Asbee
veterán
válasz adamkaa777 #285 üzenetére
Még nincs rendes szerver lista nem? Innen PH-ról eddig kik lesznek?
[ Szerkesztve ]
-
adamkaa777
senior tag
Tényleg ki melyik oldalra fog állni ? Én még az se tudom mi a különbség a dominion és az exiles-s között.
Amúgy tud beszélni egymással a 2 frakció ?El. Psy. Congroo.
-
maskimx
senior tag
válasz adamkaa777 #288 üzenetére
Exile = lázadók, Dominion = birodalom.
Nem tudnak egymással beszélni, csak ha felveszel valakit account friendnek, talán úgy.www.tacticalgamer.com
-
adamkaa777
senior tag
Path ok amúgy mennyire befolyásolják az endgame -t ? Vagy csak fejlődésnél lesz fontos ? Nem tudjátok meddig nem lehet belépni az oldalra, épp regelném a kulcsot
El. Psy. Congroo.
-
Ellia
addikt
válasz adamkaa777 #290 üzenetére
Tudtommal nem befolyásolja az endgame-et és mindegyik path más képességet ad, meg ugye mások a feladatok hozzá.
-
maskimx
senior tag
-
maskimx
senior tag
-
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok aktiváltam a pre order kulcsomat viszont ugye még az account inaktív és be se lehet vele lépni majd .Ha banki úton akarok fizetni és beállítok 1 hónapot akkor a 30 nap letelte után fog vonni pénzt vagy előre ?
El. Psy. Congroo.
-
adamkaa777
senior tag
Bocsa a dupláért de ugye gc-t jun3 után lehet csak venni viszont aki akar játszani 31 én hogy oldja meg ? egyszer bedobta a bankkártyás havi díj fizetést azóta viszont nem tudom elérni a honlapon .
El. Psy. Congroo.
-
Asbee
veterán
válasz adamkaa777 #299 üzenetére
Erre én is kíváncsi leszek, mert nálam egyszer sem dobta fel és Subscription-t sem tudok sehol, hogy megadja a 30 napot...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs