Új hozzászólás Aktív témák

  • Carasc0

    őstag

    Sziasztok/köszöntök minden tisztelt fórumlátogatót!

    Üzenetem kicsit hosszú lesz, és alkotása közben már most ver a szívem, hogy esetleg az üzenetem elolvasása végére elfogtok küldeni a jó fenébe, mert esetleg olyan munkát kérnék ami vagy nem olyan egyszerű, vagy ezt ingyen nem fogja nekem senki megcsinálni. Én bízom ezek ellenkezőjébe, már csak azért is mert azzal kezdeném hogy valójában nem is komplett menüvel ellátott weblap kellene nekem.

    Na de kezdem az elején. Arról van szó, hogy én nyár eleje óta egy projecten dolgozom. Ez egy saját mondhatni megálmodott project, amely szeptemberben kerül(ne) bevetésre. Tehát addig van úgymond időm, hogy megvalósítsam. A project 5 blokkra van bontva, amelyből 3 kész van. A kérésemmel megfogalmazandó feladat lenne a 4. Ez a 4. blokk egy webes felületen működő szintező lenne. Én neveztem el szintezőnek de ez lényegtelen. A webes felülett alatt csak annyit értek, hogy egy weblapon van rajta ez a szintező, de a weblap gyakorlatilag ezen kívül semmi mást nem tartalmaz. Tehát semmi menü meg bisz-baszok.

    Mi is a problémám a szintező megvalósításával? A válasz roppant egyszerű: Nem értek a programozáshoz. Pontosabban a webprogramozáshoz nem értek, mert a szintező az nem egy egyszerű HTML kód, hanem annál több (de ezt ti jobban tudjátok). Az ok, amiért ide jöttem tehát, hogy ez a szintező nekem nagyon nagyon kéne, nem tudom jobban körberajzolni. Találtam ugyan sablonokat (LINK), de sajnos én nem tudom összehozni úgy a kódot hogy olyan legyen amilyet én elképzeltem.

    És akkor jöjjön az általam megálmodott szintező terve:

    A rajzon tehát leírtam hogy mi hogyan működne benne.

    SZUMMA: Tehát nekem egy üres szimpla weboldalon kellene hogy megjelenne egy ilyen animált progress bar, a rajzon megadott működési elv szerint. A Progress bar alatt pedig a rajzon feltüntetett 2 db szimpla kis textbox kéne a megadott működési elvekkel.

    Nem is tudom hogy merjek kérni így bármit is. De ha esetleg lenne köztetek, aki ezt megtudná csinálni nekem, aranyszobrot fogok neki állítani. Amennyiben ez nem lehetséges, bármilyen segítséget elfogadok, de kétlem hogy lenne olyan program amivel ezt meglehetne csinálni programozás nélkül.

    Még egyszer előre is köszönöm! :R :R :R

    U.i.: Amennyiben üzenetemnek más topicban lenne a helye, kérem jelezzétek! :R :R :R

    U.i.: Amennyiben van kérdés a rajzzal kapcsolatban szívesen válaszolok! :R :K

    [ Szerkesztve ]

    Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

Új hozzászólás Aktív témák