Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz martonx #12224 üzenetére

    Hát ja, ez tényleg durva, emlékszem, hogy régen is ez volt a probléma, viszont reméltem volna, hogy ennyi idő alatt megoldják.
    Egyébként az eseménykezelős részre reagálva: van egy "Removing Event Listeners" fejezet a doksiban:
    https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/events#removing
    https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/reference?csw=1#event
    A google.maps.event.clearInstanceListeners(instance:Object), google.maps.event.clearListeners(instance:Object, eventName:string), google.maps.event.removeListener(listener:MapsEventListener) szignatúrájú metódusok esetleg segíthetnek a helyzeten.

    Meg amúgy az utóbb linkelt doksiban többször hivatkozik rá, hogy a .setMap(null) metódushívást meg kell ejteni, aztán null-ra állítani az ojjjjektumokat. De az qrva gáz, hogy miért nem lehetett ezt megvalósítani könyvtárszinten külön macera nélkül... :U Ez lényegében azt jelenti, hogy minden egyes beállított markert és egyebet is nyilván kell tartani saját kis listában/tömbben, végigiterálni rajtuk, majd hívni egy-egy setMap(null)-t, majd null-lal egyenlővé tenni, delete-elni, ilyesmi... (Mármint azért érdekes, mert a setMap(null)-tól még nem kerül ki a memóriából, szóval ott csücsül valahol.)
    Ahogy itt is van.
    De ettől még ez egy f@szság, hogy ezt nem oldották meg belső implementációval, nem lenne pedig akkora mágia, főleg nem egy ekkora cégtől...

    Szerk.:
    (#12226) :
    látom közben más módszert választottál, végül is az se rossz. :D Bár ettől még elvileg az áll, amit írtál, hogy "ráül egy csomó eseményre", nem?

    Szerk. 2.: amúgy már 2008-ban felmerült az igény ilyenre, lásd ezt az issue-t:
    https://code.google.com/p/gmaps-api-issues/issues/detail?id=772
    Vicces, hogy 2014 van, és még mindig nincs ilyenre beépített megoldás a Google Maps-ben.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák