Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Kareszovics #3251 üzenetére
Magyarul a legritkább prime cuccok... Ismerve, hogy ezeket milyen könnyű -nem- megszerezni, sokkal több prime alkatrészt szerzek (ducat értékarányosan), ha inkább csak a hagyományos t1d/t1s vonalon farmolok "alap" alkatrészeket mint sem t4s/t4d-n szívassam saját magam mondjuk Loki prime komponensekért.
Nem véletlenül nem igazán próbáltam már Rhino Prime-ot sem kifarmolni magamnak. -
MichaelSD
őstag
Capture kulcsokat "ingyen adják" és 5 perc megcsinálni. Gyorsan összejön arra a Primed Continutyre.
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Maxtreme
addikt
Majd akinek nem gond, 1-2 username-el megdobhatnátok, (akár pm-ben is) gyűjtöm a magyarokat.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz MichaelSD #3256 üzenetére
Köszi hozzáadtalak
Más:
Jelenleg egy eléggé feltápolt somával tolom (catalyst + 3 forma) Érdemes helyette próbálkozni a Suprával? Mik a tapasztalatok? Egyáltalán érdemes Catalyst-et "pazarolni" rá?
Azt tudom hogy elég pontatlan és lassú az újratöltése, de cserébe elég durvát sebez.
Próbálta valaki? -
Maxtreme
addikt
Lehet csak számomra újdonság a dolog, de ezeket ismeritek?
jwarfame (ALERT AND INVASION NOTIFIER FOR WINDOWS/LINUX/MAC)
RSS Warframe (ALERT, INVASION, AND OUTBREAK RSS FEEDS)
Utóbbi természetesen müxik akármilyen androidos eszközön is. -
MichaelSD
őstag
válasz Maxtreme #3260 üzenetére
A Supra volt a játék őskorában az "atyaúristendejó" fegyver. Azóta már több fegyver jobb nála, de ha tetszika működése nem rossz választása, de van, nem sok, de jobb fegyver. Ha a leghatékonyabb fegyvert akarod, akor nem a Supra a választás (per pillanat a Boltor Prime).
Én azt használom ami tetszik kinézetre...XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
MichaelSD
őstag
válasz Maxtreme #3263 üzenetére
Minden ami a legújabb Prima Accessben van, nagyon ritka, amíg az új nem jön ki. Sima Soma is elég jó, de ha van sok időd, lehet farmolni.
@Kareszovics
Én nem használok boltorot, de itt egy jó build. A linkek a különböző elllenségre vannak. Ízlés szerint tessék változtatni.XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Maxtreme
addikt
Ismét jöttem kunyerálni, hátha...
Mag Prime Systems-e nincs valakinek véletlenül fölösbe?ps:
Ahhoz képest hogy kb 1.5 hónapja kezdtem a játékot, egész jól állok már a prime karakterekkel. Frost, Ember, Rhino, illetve még Mag-hez kéne az említett összetevő.
Novából sajnos még csak Chasis-em és BP-m van, de az (még) krva ritka mint írtátok is.Ha valakinek kell prime karakterhez valami akkor van:
- Frost prime helmet
- Mag Prime Chasis
- Ember Prime Helmet
- Nyx Prime Systems
- Rhino Prime Systems[ Szerkesztve ]
-
MichaelSD
őstag
-
Djuree
félisten
megint akarok játszani, de a PC accomat nem tudom folytatni PS4en.
mindig újat akar velem kezdetni. nem tudom sehol beállítani a régi accomat.
a honlapon már átmigráltam.
irtam a supportnak hátha tudnak vmit.
vki esetleg járt igy?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Maxtreme
addikt
A mai nap nem volt rossz drop szempontjából
Soma prime bp
Soma prime receiver
Vauban helmet (ezzel kész is)
Fleeting expertise mod
Spoiled Strike mod
Overextended modmeg még 1-2 sotira de azt leszarom
Egy hétre is sok.
-
Djuree
félisten
na hát nekem elveszett az accom, ps4-en sincs meg pc-n sem. ezek a buzik valamit nagyon elcsesztek a migrálással, van egy olyan érzésem hogy nem én vagyok az egyetlen és ezért rekesztették be anno ezt a lehetőséget. support válasza: sajnálják de nem tudnak mit tenni. anyátokat azt! akkor minek költöttem rá?
újra nem kezdem, anno nagyon sokat grindeltem, semmi kedvem megint átélni, volt csomó prime cuccom.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Maxtreme
addikt
válasz MichaelSD #3271 üzenetére
Igen.
Már negyedszer jött be hogy épp mondtam valamit a klántársaknak hogy jó lenne valami riasztás az az adott cuccal kapcsolatban, erre 10 percre rá opp ott is van.
Lottóznom kellene de tényleg.Djuree: Na ez aztán a korrekt hozzáállás.. és akik mondjuk ténylegesen rohadt sok pénzt öltek bele, azok így jártak? Durva példával élve ez olyan mintha vennék egy TV-t, de pár hónap után se szó se beszéd, jönnének az eladók és elvinnék.
Ilyenkor azért az lenne a minimum hogy vezessenek egy listát arról hogy ki mennyit költött, és hozzácsapnák egy új ACC-hoz..[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Maxtreme #3273 üzenetére
ja, korrektek az biztos, találkoztam már érdekes support hozzáállásokkal de ez túltesz mindenen.
legalább megpróbálnának segíteni. de még a szándék sincs meg...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kareszovics
addikt
Tudom, hogy nem nyugtat, de én Cabal Online-nal jártam így. Csak annyit mondok: e-mail cím alapján nem adták vissza az accountot, hanem emlékezz vissza az eredeti acc név + pw-re. Ha ilyened nincs, akkor küldj el egy előzetes acc resetről szóló e-mailt.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
MichaelSD
őstag
Ez szívás, de a fórumokon nem nagyon találtam hasonló problémát.
Mondjuk én túltettem a Grandmaster accounton és egy normálisat kezdtem újra, nem olyan vészes. Ha van kedved akkor szívesen adok modokat és Prime cuccokat amik nekem nem kellenek. Nagyon meggyorsítják a kezdést, hogy nem kell kivárni, hogy találj egy x modot. Én egy hét alatt 0-10-re mentem és a kedvencfegyvereim is megvannak.
Persze megértem ha nincs kedved megértem.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
szal nem., értem én.
Ha valakinek kell, lett egy soma prime bp-m (stockért ill barrel-ért eladó ) -
Maxtreme
addikt
Már csak Barrel kell. (ma mentünk egy kb 10-12 körös T4 interceptet, biztos adott nem? hát lóf*szt )
-
Kareszovics
addikt
Én a héten megünneplem az 1000 óra playtime-ot. Ennyi időt elb@szni édesistenem...
-
Źşë'
addikt
válasz Kareszovics #3281 üzenetére
igen, ezt néztem már én is a saját profilomon, hiába monoton a gém, de szórakoztat, meg a sok kis apró szarsággal mire az ember végez, majdnem jobb mint egy KF, ha azt vesszük, mármint jobban leköt - érdekes mód mondjuk nem jön be sok olyan embernek aki a KF et szereti.... én is lassan 900nál járok
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Djuree
félisten
válasz Kareszovics #3281 üzenetére
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
MichaelSD
őstag
Ez az új spy mode nem lesz a kedvencem....
-
Maxtreme
addikt
válasz MichaelSD #3285 üzenetére
Az hagyján, de most derül ki hogy mennyi -amúgy magas szintű- balf*sz játékos van. Volt olyan quest ( Stolen dream, asszem a harmadik) hogy 4x álltam neki mert olyan csapatot fogtam ki akik szerintem Újnéppusztáról menekültek..
Az egyik úgy kezdi hogy először elfut a C-hez, az A-nál hiába várok bárkit nem jönnek, (és van olyan mikor 2 ember kell ugyebár az aktiváláshoz) aztán emiatt mission failed.
A másik idiótája csak nézi a konzolt, a sokadik barom meg az amúgy egyszerű nem a hackeléssel szenved 4 órát..Fogtam magam, nekiálltam inkább sp-be.. Elsőre sikerült..
szerk: Amúgy szerintem ez az új kicsit darkosabb és fakóbb színvilág az ambient occlusion miatt, nem mindenkinek fog bejönni.
Nekem mondjuk tetszik[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
-
MichaelSD
őstag
válasz Kareszovics #3288 üzenetére
Köszi, de maradok itt, jobb a társaság.
-
Źşë'
addikt
válasz Maxtreme #3286 üzenetére
nekem a hangok nem tetszenek, ahogy az energiabogyeszt felveszed, az előző hang az olyan tipikus warframes volt, mikor kezdtem akkor marhára megtetszett :S és persze nem untam meg! ez meg olyan mintha egy fegyvert felhúznál :S
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Maxtreme
addikt
Igen ez a reverb 2.0 miatt van.
Más.
Erre kíváncsi leszek:
General PBR Updates: PBR graphical updates have been slow and steady these past few months. From weapons to Warframes and environmental textures we’ve put a lot of work into making every part of Warframe that much more visually stunning -- and we have no plans of stopping. More PBR updates will continue over the following months, so if your Orthos or Boltor Prime happens to be looking a bit sleeker it’s not just you. -
soultrapp
senior tag
hy!
mivel ps4 játékoknál nem találtam warframe topikot így megkerdezem itt,hogy véletlenül valaki nem e tud ps-n magyar klánt?? -
Rickeffe
aktív tag
Megint kiadtak valami gigapakkot? Javították már az el-eltűnő accept gomb hibát?
Rickeffe
-
Maxtreme
addikt
Még mindig senkinek nincs fölösbe soma prime barrel-e?
Egész jól el vagyok látva mindenféle prime cuccal, szal tuti meg tudnánk egyezni. -
The Feri
csendes tag
Lenne 1 kérdésem. Melyik a legjobb puska(sniper, shotgon, meg különféle ratékavetők nem érdekelnek) kinek ki a kedvence nem érdekel, statisztikailag melyik a legjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest