Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz Francia91 #15939 üzenetére
ÚÚÚÚ, de nosztalgikus volt látni a játék régi kinézetét.
Mellesleg sokkal praktikusabb is volt, ezt a szögletes, mindent lehalványító nézetet úúútálom, azt reméltem, hogy hamar tovább lépnek, de sajnos évek óta ez van, és semmi jele, hogy lecserélnék valami praktikusra. így pl egy meccs közben már ez eredményeimet és azt hogy épp milyen booster van, nemhogy egyszerre nem tekinthetem meg, ezutóbbit konkrétan sehogy, pedig régen lehetett. (így már sajnos képszerkesztés nélkül lehetetlen elkészíteni azokat a képeket amiket régen, hogy a képen látszik, hogy nagy booster van, és az ember a csata hátuljában kullog, szokás szerint "véletlenül".B57 pont az egyik amivel ezt ma is csinálom, de abban igazad van, hogy néha előfordul pár meccs mikor első oldás előtt kiszednek pillanatok alatt valami irányított szarral. És igen, én is gyakran maradok egyedül a csata végére.
Igazán durván egyébként a TU4-et és az IL28-at erőszakolták meg, mindkét gép 6.0-ból került fel 8.0-ba, ahol 10+ km-ről irányított rakétákkal kilövik. Ez a két gép nekem jelen körülmények között soha nem lesz kihúzva, mivel tíz meccsből kilencbe még csak LB-t sem kapok (airspawn-t kap, így még a felszállásért járó LB-t sem tudom beseperni). Valamint a B29A BN ami szintén 6.0-ról 7.0-ig repült. Azzal sem tudok mit kezdeni, netto pénz és idő pocsékolás csatába vinni. Mindegy, hogy AB vagy RB, ezek a gépek mindkét helyen esélytelenek ezzel a BR-el*.
A németeknél kifejlesztettem az IL28-ast, de azt még át BRezés előtt, 28+33(!) csatából.* Értem én, hogy anno azokkal a gépekkel repült együtt amikkel egy BR-en van, csak a BRnek a balanszról kéne szólnia, nem arról, hogy mivel volt egy időben (arra a Tier szerintem pont jó). Nyilván ezzel azt akarták elkerülni, hogy középidős Messerek, meg B25 együtt repüljön ezekkel a gépekkel, de sajnos technikailag ezek ennyit tudnak. A való életben mindhez járt igen erős kíséret, ami a játékban nem létezik. Lassan egy évtized alatt nem sikerült megoldani ezt a problémát, inkább "kivonják a forgalomból" (mert a kutya nem repül vele) a gépet.
Sajnos más játékokkal és rendszerekkel is előfordul, hogy a pénz miatt süllyednek (facebook, youtube stb.) egy bizonyos szintre. Amint a szeretet és a lelkesedés elszáll, és a pénz lesz a fő mozgató rugó ez megy. Most újabban (alapból nem rossz ötlet) random összemixelt kedvezményekkel zaklat a játék, pl X gépre kupon + Y booster + 50000 SL. A baj csak azzal van, hogy itt be is árazza ezeket az extrákat, lehúzza majd kiböki, hogy most mindössze ennyiért az enyém lehet. És nem csak a végső ár magas, de elgondolkodok, hogy mennyi GE-t elkérnek egy boosterért, némi SL-ért a gépekért meg pláne, aztán, hogy mennyit kérnek a GE-kért, és rémisztőnek tartom.
Ahogy most azért nincs lassan egy éve prémem sem, mert kigrindolahatatlanná tették a korábbi idő és energia mennyiséggel, egyszer vettem, akkor jöttem rá, hogy dupla idő és energia sem elég, azt meg nem fogom (valódi) pénzzel jutalmazni, hogy húzzák a mézes madzagot előttem.
Ha ehhez hozzáveszem, hogy mint 100%-ban online game egyszer kihúzhatják alóla a szervereket, vagy, hogy mennyi gépet is használok valójában, mik az élevezetes BRek? Arra jutok, hogy már rég elértem oda, ahová érdemes.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- E-roller topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gerner1
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest