Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz petymeg #15325 üzenetére

    Üdv!

    Nem akarnék egyből MIG19-el kezdeni. Mégpedig azért nem, mert ha el is vásárlod magad odáig a személyzeted egy full kezdő level 1-es személyzet lesz, ami azt jelenti, hogy minden manővernél ájuldozni fog a pilótád, a fegyver utántöltés nagyon lassan fog történni, és a gép automatikus javítása is hetekbe telhet. Manuális javítással pedig Silver Lional (a játékbeli fizető eszköz) nem fogod bírni, így arra is valódi pénzt kell majd folyamatosan költs. Mindeközben a "játékélményed" rendkívül rossz lesz a fejletlen személyzet, és a stock fejlesztettségű gép miatt.
    Olcsóbb megoldás lehet a játék piacon keríteni valami eventes MIG19-et, mert akkor csak azt fizeted ki, nem az összes gépet odáig, de a fenetebb írt problémák akkor is fent fognak állni, tehát meglesz a géped, de nem lesz jó vele játszani.

    Én azt javaslom, vásárolj prémiumot, és ugorj neki az orosz fának Arcade modeban, mert úgy egyszerre több gépet is tudsz fejleszteni.
    Ha sokat játszol, akkor pár hét alatt meglesz a MIG19, és addigra olyan személyzeted is lesz rá, amivel már könnyebb lehet a játék. Attól még amíg stock lesz a gép, szívni fogsz rengeteget, de ez sajnos ilyen :(

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák