Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
válasz 4Grider #5450 üzenetére
Igen, biztosan. A legfrissebb 16,4-es iOS van az Iphone 14 Pro Max-on, fizikai sim Yettel és eSIM Vodafone. Van valakinek ilyen konfiguráció ?
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
pitiless
senior tag
válasz Leslie1966 #5451 üzenetére
5G-s iphoneokon nincs Volte kapcsoló.
-
Gubu0101
veterán
válasz pitiless #5452 üzenetére
Mutassak képet,hogy van VoLTE kapcsoló (Yettel,Telekom simel).
Ez inkább valami bug lehet.Aktiváltam a 2. e-simet (Telekom) erre eltűntek a kapcsolók.Nem tudok már ezen kiigazodni.
Van akinek van,van akinek nincs,nekem meg ma eltűnt ami eddig volt[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Leslie1966 #5456 üzenetére
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Leslie1966
senior tag
válasz Gubu0101 #5457 üzenetére
Kezd idegesíteni a dolog, a szolgáltatók honlapjain is evidenciaként kezelik a kapcsolók meglétét, valyon a régebbi iPhonokkal mi a helyzet ? Valamilyen szoftveres gond lesz ez.Venni fogok egy Telekomos SIM-et, azzal is megpróbálom majd.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Egyre többször kell megosztanom a telefonomról az internetet, mert wifi-n kívül vagyok. Sajnos olyan a telefonom, hogy ha közben telefonálok is rajta, akkor a hotspot lekapcsol. Azt már kiderítettem, hogy VoLTE a funkció neve amire szükségem van.
Itt azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudhatom hogy a következő telefonomon és szolgáltatómnál elérhető ez a funkció?
Jelenleg egy MI10TLite telefonban van egy Vodafone sim és egy lengyel sim. A lengyel sim beállításainál látom a VoLTE kapcsolót, a Vodafone-nál azonban nincs is ilyen kapcsoló....
Előre is hálás köszönet -
Landsmann
addikt
válasz felsatan #5459 üzenetére
Mindegyik magyar szolgáltatónál elérhető a szolgáltatás. A kapcsoló léte vagy nem léte nem befolyásolja a szolgáltatást. Ha szolgáltatói oldalról be van kapcsolva, elvileg működni fog, bár nem árt ha támogatott is a készülék. Attól, hogy hivatalosan nem támogatott, még nem jelenti azt, hogy nem fog működni. Múltkor kapcsoltattam be két Vodafone-os kártyára a VoLTE-t, a telefonos ügyfélszolgálatot nem érdekelte milyen típusú készülékben vannak a kártyák.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
zizi7229
tag
Sziasztok!
A cégnél, ahol dolgozok felmerült az a speciális igény, hogy kellene VoWifi képes, nyomógombos ütésálló telefon pár darab.
létezik ilyen?
Köszi
Tel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
4Grider
nagyúr
-
zelikocc
senior tag
válasz zizi7229 #5464 üzenetére
Nekem van egy Nokia 6300 4G mobil csere programban hoztam ki ingyen. Kell rá egy tok és máris strapa telefon
Van benne VoLTE és VoWiFi ami Telekomnál működik mindkettő. (VoWiFi csak akkor ha 1-és SIM kártya helyen van és ha stabil a mobilhálózat akkor csak repülő módra kapcsol át VoWiFi-re)
Ezenkívül a VoLTE még a Vodafone-on működik, a Yettelen és a Digin sajnos nem.
-
xabolcs
őstag
válasz 4Grider #5467 üzenetére
(Snapdragon 210 +) X5 LTE modemmel VoWiFi? Akkor a Snapdragon 430 + X6 LTE parositast hasznalo Redmi 3s-emnek is van eselye!
Ahogy a Digivel fellangolt, ugy a Yettellel folytatodhat a PDC-t, EFSTools-t, mbn-eket felvonultato harc a VoWiFi-ert?
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
nagyúr
Üdv!
Poco X3 Pro-val Digi hálózaton ment a Volte és Vowifi is, utóbbihoz aktiválnom kellett a SmartFren_VoWifi_Comercial - profilt. Tegnap óta Yetteles vagyok, feltöltőkártyás. Itt lesz majd Volte? Azt olvastam Yettel topikban, hogy amelyik készülék képes rá ott magától aktiválódik egy idő után és látok egyelőre egy olyan kapcsolót, hogy Wi-Fi hívás de szerintem az Vowifi ami még nincs Yettelnél. Illetve Szolgálttói videóhívás kapcsoló van. Kell még valami profilt aktiválni Qualcomm PDC programmal?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
De azt nem fogják mert hivtalosan nem támogatott a készülékem és elméletileg az ügyintéző látja is, hogy milyen telóval kapcsolódsz hálózatra, legalábbis Yettel topikban ezt olvastam. Nem tudok olyan készüléket kölcsönkérni, hogy betegyem a SIM-et és arról hívjam a 1220-at... Nem fog magától bekapcsolódni? Ezt hatalmas gyökérségnek tartom, hogy alapból mindenkit tiltanak és hívogasd az ügyfélszolgálatot, hogy manuálisan 2023-ban bekapcsoljanak valamit... Mindenesetre akkor várok ha más lehetőség nincs és legfelejebb majd felhívom őket és mondok egy olyan Poco modellt ami támogatott, ha jól láttam akkor van 2 ami hivatalosan támogatott részükről. Aztán vagy beveszik vagy nem.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tomp
Topikgazda
Tudom miként megy a Yetinél.
Az, hogy látják az nem elmélet. Te is láthatod ha belépsz böngészővel a Yettel fiókodba.
Beállítások->KészülékinfóCsak az az ügyintéző nem kapcsolja be aki vakon megy előrefelé a leírtak szerint.
Nekem OnePlus 5 óta megy. Azaz OnePlus 5->7 Pro->7T Pro->9 Pro->11. Az első napon kértem a bekapcsolását.
1x egy buzgó ember kikapcsolta mikor a OnePlus-ról írásban kérdeztem őket.
Azonnal hívtam is őket és közöltem, hogy azonnal kapcsolják vissza. Sűrű elnézésekkel vissza is kapcsolja a hölgy.Amúgy azért tiltják mert vannak bizonyos telefonok amelyeknél a gyártó nem ért az IMS-hez és úgy csinálja meg amitől a hálózat adott bázisállomása gyakorlatilag megáll olyan szintű erőforrás túlcsordulást generál.
Pl Energizer telefon
Miután kikapcsolja az ember a telefonon a VoLTE-t pár másodperc után újra életképes lesz a bázisállomás. -
nagyúr
Na felhívtam őket, csak annyit kérdeztek, hogy arra akarom-e aktiválni amiről telefonálok, mondom igen, kb. 20 másodperc várakoztatás után azt mondta, hogy nem tudja aktiválni. Akkor erről ennyit, biztos nem fogok új telót venni volte miatt.
-
mbalint987
aktív tag
Nekem S23 Ultrára nem akarták bekapcsolni, mert még nincs a készülék a támogatott típusok listáján. Mikor harmadjára telefonáltam, akkor közöltem, hogy ne szórakozzanak már velem, és végül bekapcsolták. Azóta megy.
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
RBJ
addikt
Ma szembesültem azzal, hogy telefonalas közben nincs netem. Készülék volte képes de ahogy nézem a vodafonál nem ám egyszerű elővarázsolni.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kammler
senior tag
Ma a Oneplus 10 pro telómon magától aktívvá vált a VoLTE Yettelen. IMS regisztrált. Rajt is marad 4G-n, és azonnal kicseng hívásál. Eddig is volt VoLTE kapcsoló, de nem működött. Ahogy a Yettel fiókomban nézem, onnan is eltűnt a tiltás. Viszont wifi hívás még nincs. Telekomnál meg wifi hivás van, jó is, de nincs VoLTE kapcsoló, de viszont működik....
[ Szerkesztve ]
-
kammler
senior tag
Egyúttal megtörtént, amit régóta "vártam", megunták a yettelnél a Hello datásokat. Közölték, hogy kivezetik, Yettel prime +30% kedvezmény lejárat nélkül. Ők azt nekem beállítják.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
-
szaszapi
őstag
Írtam üzenetet a Yettel technikai csoportjának a hirtelen megjelent VoLTE ikonnal kapcsolatban!
Meg is érkezett a válasz:
Köszönjük, hogy hálózati működéssel kapcsolatos megkeresésével hozzánk fordult.
A folyamatban lévő hálózati modernizációnak köszönhetően, minden előfizetésről törlésre kerül a VoLTE tiltás. A VoLTE engedélyezése a 3G kivezetés miatt is fontos lépés. A teljes törlési folyamat várhatóan egy hónapot vesz igénybe.Ez azért jó hír, illetve kértem hogy az előfizetésembe lévőknek is kapcsolják be, és levették a tiltást, így már a családban másnak is működik már!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A OnePlus Nord 2T ismeri a Yettel VoLTE protokollt?
Feleségem most vette készhez ezt a készüléket, a VoLTE opció be van kapcsolva (Sim1 menüben be van kapcsolva), de nem működik. Lehetséges, hogy a szolgáltatónál tiltva van? Ja, ami fontos feltöltős, nem előfizetéses.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
4Grider
nagyúr
válasz Dolphine #5489 üzenetére
Ha visszaolvasol, le van írva, hogy:
1., VoLTE tiltás van azokon az előfizetéseken, amik nem voltak eddig VoLTE képes telefonban, és néhány nap után lekerül automatikusan róla, ha a telefonmodell a yeti szerint is VoLTE képes.
2., Május végéig elvileg az összes VoLTE funkcióval bíró modellről leszedik a VoLTE tiltást. -
csaszi75
senior tag
válasz bbendre #5358 üzenetére
Csak a Telekomnál van még VoLTE roaming..
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/4g/volte
A legfontosabb, hogy Kolumbiában is lehet VoLTE roamingolni!
Vodafone, Yettel nincs még VoLTE roaming. -
zelikocc
senior tag
-
domper2015
senior tag
Motorola Defy-n működik valamelyik magyar hálózaton a Vowifi/VoLTE?
A telefon saját topikja kicsit megfáradt. -
Dolphine
addikt
Ahogy korábban írtátok a feleségemnél megjelent a VoLTE kijelzés egy OnePlus Nord 2T-n
Újabb kérdésem, hogy régebbi készülékek esetén is várható ez, vagy ehhez trükközni kellene valamit? Az én telefonom egy OnePlus 6TNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz 4Grider #5497 üzenetére
Igen, beállítottam most. Akkor egylőre várok. Nem lehet, hogy ezen a telefonon a driver régi? Valamiért úgy emlékszem, hogy régen cserélni kellett valamit, hogy működjön, bár nem tudom, hogy ez most is érvényes-e?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- FreeCAD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest