Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Assetto Corsa Competizione
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko22
aktív tag
válasz csaszi75 #4376 üzenetére
Nekem a Samkey.org on levő program oldotta meg, nekem német piacos telóm van DTM volt a csc mostmár xeh, sokat keresgettem mire jó lett ebayen van hozzá account, lehet venni csak 1 kredit kell. Esetleg a Samsungnál is lehet megcsinálják habár ezt nem tudom, de elvileg csak egyszer engedélyezett a csc kód átírása. [CSC Youtube]
[ Szerkesztve ]
-
lacko22
aktív tag
válasz csaszi75 #4387 üzenetére
Nekem sikerült remélem neked is. Csak kell egy kis angol tudás. Nekem a szoftver visszaállítás nem ment, sztem a 3 mas bootloaderrel nem biztos hogy működik de megéri a próbát. Itt a samkeyes megoldás is : [Youtube csc change]
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz csaszi75 #5645 üzenetére
Nem kell a telefonban semmit csinálnom (na nem mintha nem tudnám QXDM-mel trace-elni a stack-et), elég egy Openwrt-s router és már nézhetem is az IKE üzeneteket amit a telefon küld vagy nem küld.
Az eddigi tapasztalat:
Sem carrier check disable, sem anélkül nem küld INIT-et sem a:
Xiaomi Mi11 Lite 5G NE
Xiaomi Mi8 LiteCarrier check disable után megy az INIT:
Mi A2 Lite, de itt meg az ePDG elutasít no proposal-lal (vélhetőleg a telefon gyengének számító DH group-ot küld).Tehát a Xiaomi VoWIFI kód messze nem mindenható ezek szerint.
Kérdés: mi egyebet lehetne még kipróbálni/átütni.
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
válasz csaszi75 #5680 üzenetére
Ez másik teló, újabb. Ezzel az volt a gond eredetileg, hogy init-et sem küldött, hiába volt beadva a vowifi kód és hiába volt bekapcsolva a vowifi kapcsoló. Ez egyértelmű telefon probléma, nem szolgáltatói. Ahogy ráforce-olom a DT Hungary-t, megindul a Vowifi és működik is, SMS az nem megy se ki se be, valszeg az SMSoIP beállítások nem stimmelnek. Egyelőre nem látok arra módot hogy ezt (már az SMS-t) házilag meg tudjuk reszelni, kelleni fog a helyes profil.
-
mobilemaster
csendes tag
válasz csaszi75 #5697 üzenetére
Rendben, köszi a választ! Szegénnyel küzdök néha eleget, ha fontosabb lesz a dolog akkor veszek valami újabbat. A célnak végülis így is megfelel, ha működne a VoLTE és a VoWifi, az már csak extra lenne.
A szoftver miatt van szükség újabb modellre? Időnként frissülnek a szolgáltatói konfigok amit a régi készülékek már nem kapnak meg, mivel nincs rájuk frissítés? Bár látom a topikban, hogy néha az újakkal se megy miden simán...
-
Landsmann
addikt
válasz csaszi75 #5699 üzenetére
A gyártóknak nem érdekük a hosszabb támogatás. Nekik az az érdekük, minél sűrűbben cserélgessük a telefonokat. Pedig jó lenne 4-5 év támogatás alapból. Aki s
űrűn cserélgeti a telefonjait, ez után is megtenné. Aki nem, az meg talán még ritkábban mint ahogy szokta.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
-
martonl
senior tag
válasz csaszi75 #5758 üzenetére
De, értem, amit írsz. A Telekom vowifi akkor se megy külföldön. Persze az IP figyelés csak az én tippem, lehet nem ezt a módszert használják.
Egyébként a dolgot ki is lehet próbálni, adsz a mobilnak egy vpn-nel külföldi IP címet wifin és le tudod tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
válasz csaszi75 #5862 üzenetére
Most akkor így gondban vagyok, mert nem tudom hogy írjam még másképpen, hogy értsétek? Annyira nem vagyok profi a szakszavakban.
Az iOS 17 megnyitja a VoWiFi-t minden szolgáltató előtt akár van profilja, akár nincs.
Lásd: román Digi Mobillal megy a VoWiFi-m pedig semmilyen szinten nem támogatja az Apple és a Digi egymást.
Még a magyar Digire is be tudom kapcsolni, ha még lenne mögötte szolgáltatás akkor azzal is menne.
Így érthető esetleg?Ez kb olyan mint amikor a Xiaomikon egy kóddal előhozzuk a VoLTE/VoWiFi kapcsolót, pedig nem is támogatja az adott szolgáltató, mégis megy. Na mostmár az iPhone-okon az iOS 17-től alapból bekapcsolható minden kártyára ami csak létezik.
A Vodafone még semmilyen készüléket nem támogat, csak a Xiaomikon az említett kódokkal és az iOS 17 rendszeren kezdett el működni, de közel sem hivatalosan.
-
MODERÁTOR
-
zelikocc
senior tag
válasz csaszi75 #5894 üzenetére
“Bocs, miről írsz pontosan?”
Tanácsként iOS 17 Yettel VoWiFi-ről beszéltem, hogy a bekapcsolása után egy repülő mód működésre bírhatja, ami láthatóan jó tanács volt, mert 4Grider visszajelzése szerint el is kezdett működni.
Fogalmam sincs mi alapján priorizál iOS-en, én aktívan csak a román Digivel használom, azzal meg folyamatosan működik, ha van aktív WiFi hálózat.
-
goop
őstag
válasz csaszi75 #5898 üzenetére
Dehogy állítja a gyártó. Eleve te kapcsolod be, és ott még mindig dönthetsz, hogy wifi hívás előnyben vagy Volte előnyben. Olyan amit írtál hogy vowifi-4G-2G biztos nem lesz, mivel eleve is csak volte vowifi átjárás van, oda vissza. Ha volte előnyben van, akkor csak akkor megy vowifin a hívás, ha a 4G szinte teljesen halott.
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz csaszi75 #5900 üzenetére
Az megtörténhet, hogy ha nincs 4G, csak 2G akkor a telefon IMS reg hiányában azt mondja, hogy ugyan van 2G, de mégis elengedi a Vowifi-t, hiba "network preferred" a beállítás. Mondjuk ezt könnyű kipróbálni: 2G onlyba rakja a telót és megnézi, hogy min indul el a hívás.
-
martonl
senior tag
válasz csaszi75 #5898 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha van külön beállítás, akkor a "mobilhálózat előnyben" azt jelenti értelemszerűen, hogy csakis akkor kapcsolja be a vowifit, ha gyenge a mobilhálózati jel (a korábbiak alapján lehetséges, hogy a 4-5G hálózat meglétét nézi (?)). A "wifi előnyben" beállításnál pedig bármikor, amikor megfelelő wifi hálózat van. Mediatek telón sikerült előcsalnom olyan beállítást is, hogy "kizárólag wifi", ilyenkor nem adja át a hívást a mobilhálózatnak (ezt ki is írja, tehát wifi elhagyásakor a hívás megszakad). Belföldi környezetben alapértelmezés a "mobilhálózat előnyben", míg roaming esetén a "wifi előnyben", vagy a "kizárólag wifi", ha van ilyen.
2G esetén is van vowifi, csak természetesen nincs hívásátadás.[ Szerkesztve ]
-
brumicica
tag
válasz csaszi75 #5937 üzenetére
A vodka bevezetett a szifonosoknak egy olyan kedvező vowifi konstrukciót, amely külföldön is használható, és olyan percdíjakkal, mintha otthon lennél. Hasonlít a Digi korábbi Vowifi megoldására. Belföldi csomagnak megfelelő hívásindítás magyar számra és ha jól értem korlátlan hívásfogadás.
-
Landsmann
addikt
válasz csaszi75 #5942 üzenetére
Én nem cserélgetem sűrűn a telefonokat. A Vodafone VoWiFi-je a háromból egyen megy. Jó, egyik sem Iphone. De szerintem a Yettelénél sem lesz jobb az arány ha egyszer elérjük hogy legyen. A VoLTE mindhármon megy mindegyik szolgáltatóval.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Oliverda
félisten
válasz csaszi75 #5952 üzenetére
Aki nem szereti magát feleslegesen szívatni és/vagy éveket várni bizonyos szolgáltatások (VoLTE, VoWiFi, eSIM, normális mobilfizetés, stb.) elérhetőségére, az iPhone-t vesz. Minden másra ott az Android.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
zelikocc
senior tag
válasz csaszi75 #5961 üzenetére
“Használja mindenki az amit akar, de ne hirdesse a felsőbbrendűségét egyik tábor sem“ - írod ezt azután, hogy jól beleálltál. Egyébként pontosan így gondolom én is.
De azért van mit tanulnia az Android oldalnak is az Apple-től.
Kezdve azzal, amiről Oliverda írt. Ugyanis akármennyire is fáj egyeseknek, de igaza van és ezzel nem a márka “felsőbbrendűségét” hirdette, hanem leírt egy tényt.
Nem is értem miért kell egyből szidni az ájfont, mert valaki leír egy tényt. Lehet még valakinek hasznos is, ha éppen olyan telefont keres amivel soha nem lesz baja VoLTE, VoWiFi, VoLTE Roaming téren, mivel ugye ez az a topik.
Pont az ilyen Apple utálkozó megnyilvánulások az elfogult márka “felsőbbrendűség” hirdetőek amiket most itt látni.
Lehet mondani 100 meg egy féle dolgot amiben az egyik jobb és mégegyszer ennyit amiben meg a másik jobb, sőt ugyanennyi dolgot amiben az egyik szar és amiben meg a másik szar.
De ez itt a VoLTE VoWiFi topik, és itt a készülékeket ennek a szempontjából kell nézni. Ebből a szempontból pedig óriási lemaradása van az android vonalnak, ami egyébként leginkább a frissítések béna alkalmazása miatt van.
Én lennék a legboldogabb, ha végre ezt eltanulnák az Apple-től. -
-
mobilemaster
csendes tag
válasz csaszi75 #6068 üzenetére
Ez teljesen új szám, ebben a telefonban lett aktiválva szeptember elején, hogy kipróbáljam a Vodafone-t, hogy milyen a környéken. (Amúgy 0-2 csík közt van a jele az 4-ből, tehát -100 -121dBm, van olyan pozíció ahol ki se csöng, BP lakótelep, 2G és 4G is ugyanilyen bivalyerős). Korábban ígértem hogy téglafonban is ki lesz próbálva a jelerősség, erre még nem került sor.
Abban viszont igazad van, hogy aktiváláskor lehetséges hogy a telefonomon nem volt bekapcsolva a volte, és emiatt nem engedélyezte a szolgáltató alapból, ez bennem is felmerült. Mindegy, most működik, így hogy 4G és 2G hívás is mehet, talán kevesebbszer fordul elő hogy be se érkezik a hívás. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vicces képek
- Projektor topic
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Politika
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest