Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz atillaahun #77 üzenetére
Érdekes, mert én is Actionvoipot használtam eddig és semmi probléma nem volt a minőséggel. Mind SIP adapterrel, mind okostelefonon futtatva is tökéletes a hangminőség.
Kb. az a szint, mint amit egy átlagos mobiltelefon tud. Okostelefonon van egy kb. 0,5 sec késés a hangban, ami picit zavaró tud lenni, de nem vészes. Külföldről is mindig így telefonálok haza és hibátlan. A percdíj azonban itt már magasabb, most jött az új Voipyo.com szolgáltató és itt a percdíj csak 2 cent/perc mobilra és 0,5 cent vezetékes irányba, nincs kapcsolási díj. Igaz ennek nincs SIP része, így ezt csak szoftveresen tudom használni, de így a mobilomról mobilnetről simán tudok rajta telefonálni szinte ingyen. -
sparks
senior tag
válasz atillaahun #79 üzenetére
Ahogy megjelent szinte rögtön feltöltöttem, mert éppen akkoriban fogyott el a creditem az AV-nál.
Percdíjat szépen emelgetett az ActionVoip is, ez benne van a pakliban, de én naponta használom a munkámhoz pár másodperces kiértesítésekhez és nekem ez így nagyon megéri.Mobilon amióta okostelefonom van azóta használom ezeket, előtte még Nokián is nyomtam.
Most már 2-3 éve meg android alatt.
Régebben a CSipSimple programot használtam, de mostanában már inkább a hivatalos Finarea szoftverrel telefonálok, ezzel megy a hívószámküldés és az aktuális egyenleget is írja, illetve azt, hogy mennyibe kerül az éppen következő hívás. A minősége pedig számomra megfelelő Samsung GS2-en.[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
válasz atillaahun #82 üzenetére
Legtöbbször wifin, de 3G (H+) is ok szokott lenni.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #82 üzenetére
Köszi. Hát ez marha jó, ugyanis a honlapjukon meg fent vagy egy budapesti szám.
Egyelőre úgy fest, marad nekem a phone-to-phone megoldás, de az legalább biztos.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #104 üzenetére
Én egyébként most a CallingCreditnél töltöttem fel az egyenlegemet (ActionVoipról váltva), illetve töltöttem volna, ha múlt csütörtök óta jóváírták volna a 10 eurót...
Egyébként ActionVoippal azóta sem jött össze Local Access Numberen keresztül hívni, igaz, nem is nagyon erőltettem. A MobileVoip alkalmazást azt írja, nem érhető el ezen a területen Access Number, a honlapon viszont fent van egy szám.
Ha jól emlékszem, ennek az lenne a lényege, hogy a mobilszolgáltatódnak kifizeted az Access Number hívásának a díját, a VoIP szolgáltatónak meg a hívott számnak megfelelő tarifát, és nincs kapcsolási díj. Nekem ez azért lenne jó, mert 11 Ft-ért hívok vezetékest, az Access Number márpedig nagyon annak tűnik. Itt írtam róla részletesebben, az én szempontomból legalábbis.Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyszer sikerült a hívás egy Nokiáról (magyar mobilt hívtam), csak valami miatt megduplázott minden számjegyet, és végül egy francia számot kapcsolt. A Call Deatils alatt egyébként csak a francia mobilhívást számlázta ki, Actionvoip To-Go Number típussal, tehát elviekben működik a dolog.
Az LG-n egyébként a szünetet vesszővel lehet beiktatni.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #106 üzenetére
A középső bekezdést egyébként a Local Access Number-hez értem.
-
zichie
senior tag
válasz atillaahun #104 üzenetére
Én évekig egy Nokia E65-el használtam SIP-et, de csak wifin. Most váltottam nemrég androidra, s nekem is a MobileVOIP jött be, csak azt használom, de nekem a legújabb verzió nem működik, így a 3.14-est használom. A legújabb verzió azt produkálja, hogy a hívott fél semmit nem hall csak csipogást, a 3.14-essel nincs ilyen gond.
A MobileVOIP-ben be lehet állítani telefonszámot, hogy híváskor mit küldjön el. Én az otthoni vezetékest állítottam be. Ez akkor vicces pl, ha a villamoson utazva telefonálok vele, s a hívott fél csodálkozik, mert hallja a háttérzajokat és közben azt látja, hogy az otthoni vezetékes számról hívom... Persze hivatkozhatok arra ilyenkor, hogy nagy a hatótávolsága az otthoni dect telefonnak.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #106 üzenetére
Nem írja a CallingCredit oldalán, de e szerint a táblázat szerint ott is van kapcsolási díj, sőt a szolgáltatók döntő többségénél van, és ami a meglepő, hogy nem csak phone-to-phone esetében.
Nem SuperDeal ez, hónapok óta ennyiért adják a magyar mobilhívásokat.
Ja, a bankom is ült vagy két napot a pénzen, meg szerintem az ő bankjuk is, ráadásul majdnem az egész világon megáll az élet Május 1. miatt.
Nekem ezt írja az ActionVoip honlap: 018088122
A 10 euró az nettó érték, erre jön rá az ÁFA (azaz VAT, asszem itt 15%), meg még a tranzakciós díj, így lett nekem az utolsó actionvoipos feltöltésem 12.31 euró. Azt meg, hogy mit beszélsz le, úgy a legegyszerűbb megközelíteni, hogy a percdíjaknál a nettó árat nézed, és azt vonod le a 10 euróból.
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #111 üzenetére
Minőség az ugye nagyon függ a netkapcsolatodtól. Egy korrekt WiFi-vel viszonylag hibátlan, de sajnos a magyar szolgáltatók mobilnetjével még 3G-n is szörnyű tud lenni napközben, pedig elméletileg minimális sávszélesség szükséglete van.
Hogy szolgáltatónként mennyire változik ezt nem tudom, egy helyre töltöttem még csak fel eddig.[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz atillaahun #114 üzenetére
3g watchdog, ami nálam pontosan mér, mert összehasonlítottam a szolgáltató által mért infóval. A lényeg, hogy mind a két irányt figyelembe kell venni, azaz az upload és download irányt is, ami nagyjából ugyan az.
-
St3ven
addikt
Nálam is csak a budapesti régió érhető el, mégis más számot dob fel, nem értem, mi a különbség oka. Lehet majd kipróbálom a Neked felkínált Local Access Numberrel.
-
St3ven
addikt
Jelentem, összejött!
Most akkor nagy itthon a boldogság, mert ezzel ki lett küszöbölve a 15 Ft-os kapcsolási díj, és 23 Ft-ért (11+12) sikerült telefonálni, tökéletes hangminőség mellett.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #117 üzenetére
Egyébként itt is megtaláltam azt a számot, amit nekem mondtál, illetve ez úgy látszik, minden betamaxos szolgáltatóra érvényes.
Mondjuk hozzáteszem, a CallingCredit továbbra is jó lesz a hosszabb beszélgetésekre, ugyanis ott 17 Ft a phone2phone megoldás, de van egy 17 Ft-os kapcsolási díj is.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #119 üzenetére
A formátum ugyanaz, mint amit már fentebb is írtam, csak most már a helyes Access Numberrel a következő: 003619990371p003630xxxxxxx
A 11+12=23 Ft az ActionVoip esetében értendő. Nekem nem sok, a lakossági tarifákat nézve szerintem kimondottan jó. Nekem a lehető legalacsonyabb havidíj a lényeg, mert csak alkalomadtán telefonálok. Van is ilyen csomag a T-nél, 650 Ft a havidíja, cserébe viszont 52 Ft a mobilirányú percdíj.
Viszont CallingCreditnél ahogy láttam nincs Access Number. Pedig most kezdtem ráérezni az ízére.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz atillaahun #131 üzenetére
Nah, ezt elbasztam egy kicsit. Jobban belegondolva Local Access Number-es hívásindításhoz mobilnet is kell, így abból a legolcsóbbra talán 600 Ft-ért előfizetve, az első 1400 Ft/órás megoldásból máris 2000 Ft/óra lesz mobilirányba. Szóval sehogy sem frankó ez.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #132 üzenetére
Nem kell hozzá net! Pont az a lényege, hogy tárcsázóból hívsz egy vezetékes budapesti számot.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #139 üzenetére
A kozpont a regisztralt telszamod alapjan azonosit.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #141 üzenetére
Nekem wifin egy esetben volt mindig is tökéletes a hangminőség ActionVoippal - és ezt többször is teszteltem -, amikor SIP-pel nyomattam a hívást, egy Nokia X3-02 beépített internettelefonálási funkciójának használatával.
Csak nekem ugye ez a módszer felejtős, mert a közelemben (akárhol is vagyok), nincsen wifi...
-
zichie
senior tag
válasz atillaahun #139 üzenetére
Korábban Nokia E65-el és egy UTStarcom F1000-es wifis sip telefonnal használtam. Otthoni wifivel vagy nyitott hotspottal használtam. Külföldön jól jött, hogy fillérekért tudtam hazatelefonálni, csak néha nehéz volt hotspotot találni. Most androidos telóval használom wifin vagy 3g-n.
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz atillaahun #141 üzenetére
Úgy tűnik Voip szolgáltatók között is van különbség annak ellenére, hogy ugyan az a cég áll mögötte.
Nekem pl. a PoivY -val nincs gondom sem wifin, sem 3g-n, csak akkor néha, ha nem az otthoni wifit használom, hanem valami nyilvánosat pl. áruházban, kávézóban... stb és gyenge a jel vagy sokan használják. Azt viszont hozzá kell tenni, hogy szinte csak vezetékest hívok.
Kb. egy másodperces késés nálam is van, de az mindig is volt. Korábban Voipdiscount-ot használtam, ott is megvolt. Ezzel együtt kell élni, de nem olyan zavaró.[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
válasz atillaahun #161 üzenetére
Tényleg, az is fontos adat...
Az AV-s 2:44, a VY-s 1:47 volt, viszont azóta volt VY-n egy 17 perces hívásom is wifin keresztül. Az én részemről 90%-ban rendben volt a hívás, 2x 1-2mp-re rezonált be a másik fél hangja, az ő beszámolója alapján mikor elhallgatott és pont nem beszéltem, akkor hallotta vissza a saját hangját, de nem volt hangos és kb 1 mp volt ilyen esetekben visszhang, ha beszéltem közbe simán hallotta amit én mondok, és elég hamar megszokta a visszhangot, nem zavarta.Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
rankesz
veterán
válasz atillaahun #163 üzenetére
3g watchdog a google playen
-
rankesz
veterán
válasz atillaahun #165 üzenetére
2-3 honapja beletette a keszito a wifi meres funkciot is;-)
-
Knobber
aktív tag
válasz atillaahun #178 üzenetére
Callingcreditnél naggyon picit olcsóbb a VoipYo
Callingcredit:
Hungary mobile € 0.025Voipyo:
Hungary (Mobile) SuperDeal!** € 0.020 € 0.023ActionVoip látom 12Ft egy perc, viszont én most is annyiért beszélek. Nekem pont hogy csak a 6-7Ft-os percdíj kecsegtető
Találtam egy nagyon jó árösszehasonlító táblázatot: [link]
Youtube: Knobber
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #194 üzenetére
Az android beépített SIP funkcióját nem próbáltad?
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #196 üzenetére
Bazz...
Nekem is van egy LG-m, de én már csak "hotspotként" használom, annyira gagyi telefonnak, soha többet tőlük nem veszek semmit. Mint ahogy Samsungot sem veszek kb. 10 éve.
-
rankesz
veterán
válasz atillaahun #198 üzenetére
Marhára nem itt van a helye, de nem bírom ha jogtalanul fikáznak valamit.
A galaxy s még ma is ez egyik legjobb ár értékű androidos telefon, olyan támogatással (xda) amit egyetlen más modell sem tudhat magáénak.Mutass még egy olyan készüléket, amire annyi rom, és mod lenne mint az sgs-re! 2.1-el jött ki, most hol is tart? Jaaa hogy 4.0.4?
khmm. -
Knobber
aktív tag
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #203 üzenetére
Biztos nem én írtam. Csak mostanra jöttem rá, hogy nem én hibáztam. A Nokiám menüjében egyértelmű a beállítás; van egy ugyanolyan menüpont az internetes hívásokra, mint a klasszikus szolgáltatói "Saját hívóazonosító küldése" lehetőség.
Rákeresek akkor az android topicban.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #205 üzenetére
-
Soma01
veterán
válasz atillaahun #198 üzenetére
Rynga-t nézted már?
-
Dikri
tag
válasz atillaahun #243 üzenetére
call meter 3g vel mértem. És 3g hálozaton. Az egyetlen problémája a programnak, hogy a voip hivásokat is számolja, mintha 3g-s hivás lenne (költségre gondolok). Amit sipdroidon keresztül indítasz az jó.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #245 üzenetére
Én 95%-ban phone-to-phone-olok, mert az tökéletes hangminőséget biztosít, és nekem ez a legfontosabb, nem akarok butáskodni azzal, hogy "Hallasz? Itt vagy?", meg folyton azt hallgatni a másik féltől, hogy alig ért engem, meg visszahallja magát stb.
A többi 5% meg SIP-pel történik ActionVoipnál - csak itt meg ugye nem írja ki a számom, meg wifi is kell hozzá, szóval csak nagy ritkán -, vagy kísérletezés Local Access Numberrel, amivel a múltkoriak után gyakorlatilag teljesen felhagytam.
[ Szerkesztve ]
-
Dikri
tag
válasz atillaahun #248 üzenetére
Adatforgalmat is azzal mértem, de ugye hivás költséget is tud számolni a program.
-
barnam_
nagyúr
válasz atillaahun #243 üzenetére
Olvasom pár napja a topicot, de ezek nem voltak tiszták.
Az Access number-nél gondolom a mobil szolgáltató vezetékes hívásnak számolja el, plusz a VOIP költség.
Viszont Phone2Phone-nál honnan tudom meg mennyi a költség? Csak ennyit ír: "Any costs for calling your phone number and the destination number are settled via your CallPirates account."St3ven: értem. Akkor az access number kiesik, mert a vezetékes még a voip mobil árnak duplájánál is többe kerül... (33ft)
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #254 üzenetére
Nem tudok róla. Én úgy értettem, hogy vezetékes telód ha van. Van pl. az a Hoppá díjcsomag vagy mi, ahol 5000 perc ingyenes belföldi vezetékes irányba.
-
Dikri
tag
válasz atillaahun #261 üzenetére
Nekem müködött, amikor kiprobáltam. ha jol emlékszem a SIP szocskával kellet operálni.
Probáld a felhasználónévél sip:felhasználonévA dijcsomaghoz meg annyit, szerintem nem érdemes pusztán dominó + net. Mert ami használható már az az Domino Go!Net M 1000FT-os de az 100Mb csak, ha keveset beszélsz akkor persze jó. Ez elég kb 250 perc beszélgetésre. Ha használsz egyéb netes adatforgalmat is akkor inkább csak 100-150perc, ha netezel is akkor felejtős. Ha ez elég akkor megéri, de ha nem akkor már a következő lépcső a Domino Go!Net L 2000FT-ért. Viszont pl előfizus mozaik XS 3000Ft-ért ad 200Mb adatforgalmat a többi pedig lebeszélhető. Nálam aktív egy számra a felező, hálozaton belül igy azt a mobilt 17forintért hívom. ÉS lebeszélem a többi pénzt is.
És ugyan nem számoltam ki konkrétan, de míg az első esetben 2000FT ot fizetsz a netért addig itt azt a 2000FT-ot lebeszélheted.[ Szerkesztve ]
-
Dikri
tag
válasz atillaahun #265 üzenetére
Ja hogy oda Na oda én nem itam semmi, egyszerűen telefonkönyvből teloztam és ott kiválasztottam a sipDroidot. Nekem müködött.
-
St3ven
addikt
válasz atillaahun #267 üzenetére
Wifin probalod vagy 3G-n?
Ujrainditas volt?
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz atillaahun #267 üzenetére
Véletlenül nem használsz tűzfalat?
Ok nélkül nem írná ki hogy nincs net.
Én feltelepítettem, beállítottam a SIP fiókot, és ment a hívás. -
barnam_
nagyúr
válasz atillaahun #272 üzenetére
Akkor biztos hogy az lesz a baj. Régen én is használtam, de most már nincs. Az alkalmazásaim 80%-a netet használ, egyszerűbb mindnek engedni. Azért a host fájl marad, hogy reklám ne legyen.
-
barnam_
nagyúr
válasz atillaahun #276 üzenetére
Persze, ez esetben egyetértek veled.
Érdemes kipróbálni a Csipsimple nevű programot, rengetegféle beállítási lehetőséget kínál. (nekem sok is, pedig szeretek belemélyedni a dolgokba) -
BroCreSt
aktív tag
válasz atillaahun #276 üzenetére
Köszi!
Találtam is Android app-ot, és működik.
Regisztráltam a Megafone-nál számot is.Mindegyik szolgáltató 7 jegyű telefonszámot ad?
Vezetékes vonalról a hívás vezetékes díj szerint számlázódik?
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
tomp
félisten
válasz atillaahun #294 üzenetére
Én akármilyen számot irok be, ha leokézom azt kezdi el hívni. :-)
Ennek ellenére lehet használni. Tegnap beszéltem már rajta akkor 64kbps-es codec ment. Nem volt rossz, bár lakàsból hivtam.
Utcàn a MobileVoip kellő hangos, rendesen hallok mindent.
A CSipSimple-ben is lehet codecet vàlasztani? :-) -
lemir
csendes tag
válasz atillaahun #294 üzenetére
A táblázatban van röviden a lényeg: Azaz a kodek választás = kompromisszum kötés a lehetőségekkel. Amennyiben bőven van sávszél (ez ugye a mobilinternetre nemigazán jellemző) akkor G711u,a law , ha viszont kevés a sávszél ( lefedettség, vs előfizetési csomag kicsi) , akkor a G726-729 között kell keresni a megoldást.
MOS (Mean Opinion Score) a különbözö kodekek hangmintájának a (szubjektív) megítélésének átlagolása 1-5 pontszámú skálán, ahol az 1 a legrosszabb minőséget takarja.[ Szerkesztve ]
-
allfinanz
senior tag
válasz atillaahun #305 üzenetére
Ez nálam is így van, 3G-n szaggat a VOIP hívás.
1. Feltöltési oldal nagyon gyenge, így téged alig hallanak, értenek.
2. Gondolom függ az adott adótorony terheltségétől, hogy épp melyikről kapod a jelet.Szerintem stabilan voipozni csak wifivel lehet.
3G-n max a szöveges küldés: viber/fb/skype, stb.
Stabil hang adatátvitelhez ez a rendszer túl gyenge és drága.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
lemir
csendes tag
válasz atillaahun #305 üzenetére
Rengeteg oka lehet a gyenge hangminőségnek. Amennyiben Te jól hallod, a hívott fél viszont gyengén/szakadozva, akkor a upload lehet kevés. érdemes egy speed/ping tesztet csinálni [link]
Persze attól hogy megvan a megfelelő sávszél, attól még nem biztos, hogy jó is lesz a hangminőség. érdemes egy próbát csinálni a P2P-n is. Ugyanazt az útvonalat futja be az adatcsomag. Természetesen a tré mobilnak, vagy a többi mobil szolgáltatónak nem érdeke, hogy a mobil voip tökéletesen működjön, mert nekik ez nem olyan nagy biznisz. Persze számos más ok is lehet a hibának. -
tomp
félisten
válasz atillaahun #306 üzenetére
Nem minden a feltöltés. Hiába megvan a sebesség, ha magas a ping, kihat a minőségre. Tegnap beszéltem MobileVoipon és Telenor 3G-n tökéletes volt Bp. Thököly úton sétálva.
Alapesetben én sem tudok tovább menni a sipdroidon. Menü gombot megnyomom majd a settingsben beállítom a codecet majd, hogy választható legyen a tárcsázóban az app. Beállítottam az actionvoipot, majd kiléptem. Ha elindítom a programot egyből bejön az az kép amit belinkeltem. Kér számot meg valami mást. Üresen hagyom és lerakom a háttérbe. Ez után tárcsázóban bejön a sipdroid opció és rányomva hívja is a számot.
-
zichie
senior tag
válasz atillaahun #313 üzenetére
GSM: T-Mobile (domino web kétkártyás telóban másodlagos kártyaként), VOIP: PoivY (delmont-betamax)
A PoivY-t 2008 óta használom, akkor még nem volt ActionVoip és akkor ez tűnt a legolcsóbbnak. Előtte VoipDiscount volt, azelőtt meg Neophone és Skype. Ha most elfogy az egyenlegem, akkor lehet, hogy váltok, bár nem biztos, hogy megéri, mert többnyire vezetékest hívok, ebből kb. fele-fele arányban magyar és spanyol számokat, mobilt csak ritkán.3G-t csak másfél hónapja használok voip-re, Budapesten kívül eddig csak Esztergomban próbáltam, ott nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
válasz atillaahun #327 üzenetére
Mi a baj a superdeal-el? Maradhat az akár hónapokig is. Actionvoip is superdeal volt sokáig, aztán szép lassan emelkedett az ára, de még mindig bőven jó az is az átlag magyar mobilpercdíjjakhoz képest. Voipyo-t így már több mint 2 hónapja használom ezzel a 2 centes percdíjjal és ha a duplájára emelik valamikor, akkor is csak a többi szintjén leszek.
Callingcredit is bármikor megemelheti a percdíjakat, egyik sem garantál semmi olyat, hogy holnap nem lesz mondjuk a háromszorosa a mainak a percdíjuk.
Sőt, sok éve az egyiknél még a magyar vonalas ingyenes volt, aztán egyik napról a másikra hirtelen fizetős lett. Garancia nincs, az aktuális legolcsóbbra érdemes befizetni és slussz.
Aztán lehet imádkozni, hogy jó lóra tegyünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest