Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz abridabri #69543 üzenetére

    Persze, ez teny. De kulso radira en nem biznek ra 1db pumpat ugy, hogy az 2db magas ellenallasu blokkon is keresztul tolja a vizet. Vagy dual D5, es akkor az nem kohog be, vagy kulfoldon, ahol van penz, sokan koronkent 2db D5 -ot hasznalnak. Csak mutattam, hogy folosleges, mert meg igy is massziv az aramlas.

    A dupla arat persze nem eri meg, most nem tudom mi lelte oket, 45EUR dragulas az nagyon sok. Ellenben a szabadon konfiguralhatosag a MO-RA -k mellett szol. Szep a ventiracs, jo a ventillator felfogatas, van lab hozza, fali konzol, es akar a tartalyt es pumpat is ra tudod tenni egy gyari konzollal, amitol igazan painless egy kis gep osszeallitasa.

    Ez eddig 300 volt, mar irtam is, de maga a csovezes nem volt ennyire kusza, es a radik is a gepben voltak. Ha netto veszteseget akarnek irni, akkor azt mondanam, hogy maximum 40lph a MO-RA3 a 420 -as Monsta radikhoz kepest. Na meg MO-RA -bol is van csak core, amit meg tudsz venni. Az kb. egyenerteku a SuperNova -val, es joforman azonos aron megy vele.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák