Új hozzászólás Aktív témák

  • fboldog

    senior tag

    válasz #15779328 #68695 üzenetére

    Én arra jutottam (kb. az első két szerelés után), hogy nincs az az isten, hogy a táp felett bármilyen csatlakozót lekössek a gépről. :)

    (Én amúgy a Bitspower kivezetőjét használom két átvezető fittinggel, de így utólag lehet keresgélnék még, mert bár masszív, relatíve leak biztos, de "fejjel lefelé van kialakitva a lemez, nem is értettem először, hogy mi van... :D. A heatkilleres PCI slot cucc szerintem jó, csak a két összecsavarozott és O gyűrüvel tömített rész miatt vannak fenntartásaim )

    A két kivezetés között nincs annyi hely, hogy értelmes összekötést lehessen csinálni fittingekből. (Pl: a két ágat egy zárható csap köti össze és ha le van kötve a külső radiátor, akkor csak menyitom és máris körbe megy megint minden.)

    Nálam már a korábbi fotókon is látható volt, az lett a megoldás, hogy 2-2 csap van a géptől távolabb elhelyezve. Eredetileg ezeket a csapokat forgatható fittingek kötötték össze, de annyira kényelmetlen volt a kitekerésük, hogy végül 2-2 barbed fitting + bilincs és két rövidebb csődarab köti össze a csapokat.

    Azért választottam a csapokat, mert elzárásuk után tudom, hogy mennyi víz tud kifolyni a lekötéskor. Ellenben a QDC-kel, ahol bőven előfordulhat, hogy nem zár vissza rendesen.

    Szóval a kérdésedre részemről az a válasz, hogy nem tennék Y-t vagy T-t, hanem lekötés után összekötném a két ágat egy erre a céra előkészített csődarabbal (mindegy is, hogy lágy, merev vagy fittingekből van összerakva.)

    [ Szerkesztve ]

    üdv.: Boldog Ferenc

Új hozzászólás Aktív témák