Új hozzászólás Aktív témák

  • Demo07

    aktív tag

    válasz Tomace91 #59708 üzenetére

    Gratula a vashoz! Jó kis gép lesz :)
    Hát ha vizet építenék újra/ vagy a jelenlegit költöztetném, én is a Primo SE-t venném :) Jó választás és szép nagy radik elférnek benne!
    Én úgy vagyok a radiátor kérdéssel hogy ami befér legnagyobb :DD Inkább túl méretezem, és akkor idel állapotban akár szépen passzívan is elmegy, vagy csak 1-1 ventit hajtok a radikon, legalább is én így számolnék ha újra építeném a gépemet és ilyen házat vennék! :) Én föntre betennék egy 480/45 mm radit, és a ventiket pushba, lentre meg betennék egy 480/60/monsta radit, push&pull ventivel.
    Azzal olyan vízhőfokok lennének ami több mint szép, de ez lehet csak az én perverzióm, meg hogy síri csönd legyen. :)) (Plusz oc-nál minden fok számít, főleg a gpu boost esetén, 4-5 fokonként mínusz 15MHz)

    Pumpára visszatérve, gyakorlatban elég a d5 revon- lévő 150-es tube, de mivel már én is nagyobbra cseréltem rajta a tartályt (most 250mm), így most a gyári(150mm) tube-hoz képest, sokkal-sokkal egyszerűbb volt feltöltenem a rendszert és légtelenítenem is.
    A gyári 150-es tube-al kb 250ml a pumpa&tartály folyadék kapacitása, ami egy kis radi esetén elég, nagyobb radik esetén a feltöltés esetén meg nem :D. Nekem a 250-es tube-al ami rajta van úgy kb 440-450ml lett a tartályba tölthető folyadék mennyisége, így a nálam lévő 420 slim radit elsőre tele is töltötte, meg a következő másik radiba is töltött, és sokkal kevesebb levegő lett töltés közben a rendszerben mint a kisebb 150-es tube-al.
    A kisebb tartállyal kb 4-5x kellett ki-be kapcsolni a tápot és tölteni mire teljesen föltöltöttem, a nagyobb tartállyal, meg 2x tele töltöttem, és utána már menet közben töltöttem rá. Szóval hasznos, meg azért látványosak is látványosabb. :)

    Légtelenítésnél is kimondottan jobban jártam a nagyobb tube-al mivel a bubik egyből följebb is értek vissza a tartályba így max. fordulaton a pumpa kevesebb bubit kapott be, gyakorlatilag 1 óra alatt sikerült úgy lelégtelenítenem hogy semelyik blokkban sem maradt bubi :) /A kisebb tartállyal 2 nap után is volt 1-2 bubi a vga blokkban, de 1 hét után eltűnt/

    ELADÓ vízhűtés cuccok: EK HDC 16mm fittingek

Új hozzászólás Aktív témák