Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim Tonic

    nagyúr

    válasz syC #51382 üzenetére

    Igen, szinte pont így. A sztorihoz hozzátartozik, hogy megdöglött a Corsair AX tápom, ami garis volt, de nem tudták már 7 év garisra cserélni, és visszaadták a zsetont. Ami annyira nem volt rossz, mert én azt a tápot használtam vettem itt a HA-n, de visszajárt a teljes összeg. Viszont úgy voltam vele, hogy annál rosszabbat nem akarok, sem gariban, sem képességben, úgyhogy ráfizettem a boltban, és vettem egy Prime Titanium 850-est. Fájt, de úgy voltam vele, hogy ez legalább ott van a szeren, és bírni is fogja. Na, ma erre hittem, hogy 7x ezer forint kuka. Szóval kikaptam, és egy csavarhúzóval felülről a kiszedtem a CPU csatit is, és ment a tápteszterre. Aztán szépen ment vissza minden, kivéve az a csati. Úgyhogy igen, felső rész lebont újra. Másodszorra, mert előtte egyszer már jártam így, akkor a pumpa sebesség szignálja maradt le, az is ott van...

    A tartály tetejéről szoktam mindig leszedni, aztán eldöntöm a házat, és kész. Most viszont bénáztam, és csak a tartályra figyeltem, mert a VGA felől nem jött semmi. Aztán gondolom levegőt kapott, és belezúgott egy jó adag a gépbe.

    LLKobe: Ja, én is eldöntöttem. Amit nem értek, az az, hogy hogyan fog lefolyni egy csapon, mivel a rendszer nem kap levegőt, és nem folyik ki. A feltöltéssel is sokat szenvedtem ma valamiért, korábban alig pár perc volt, de most nem akart belefolyni a tartályba a tölcsérből a víz, mert nem tudott távozni a levegő. Amikor meg visszajött egy adag levegő a tölcsérbe, akkor meg összefröcskölt megint mindent. Korábban sosem volt ilyen gondom. Ma úsztam, ha kellett, ha nem.

    Tikakukac és BMW001: Ja, ez oké, de én eddig úgy tudtam, hogy ehhez oldott sók kellenek, abból meg nem kellene túl soknak lenni a rendszerben. :F

    BMW001: Lesz csap, a következő szerelésnél rakok be. Bár remélem, jó sokára lesz. :D Igen, a Define C elég kompakt, de ez volt a szempont. Most benne van egy 360@45 és egy 240@45. Felülre mehetne 60-as is, de arra nincs igényem. :)
    Csinálok majd egy jobb képet, mert amúgy jól néz ki, csak a 2-3 órás meló végül egész napos lett, esti fotóhoz meg nincs eszközöm.

    [ Szerkesztve ]

    Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

Új hozzászólás Aktív témák