Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz DigitXT #39039 üzenetére

    1 napos munkához, zárójelbe...
    terveztem már pár bútort, kis szekrényt, gépházat, etc. Most van tervben, sőt, elvileg gyártás alatt egy külső ház a Phobyának. Ahogy kinéz a dolog, az alapot egy óra sincs összerakni. Majd ahogy jönnek a részletek, furatpozik, merre menjen a cső, hol a szivattyú, etc... úgy lesz egyre macerásabb, jönnek a b-c-d-e-x változatok. Utána a kompromisszumok, mert mindent nem lehet.

    És akkor jön a gyártási költség, anyagvastagság, súly, stb. problémakör. Nem egy napos project, nyilván meg lehet oldani 1 nap alatt is valahogy, akármilyenre, de többségünknek az nem elég... Szal. egy ilyen asztal project sem kis dolog, én csak az íróasztalra egy napot elqrtam anno, mire megrajzoltam, és kellene már másik, mert most látom, h mik a hibái, amikor használom.

    Merev csövezést részben oldottam csak meg, szép, de nem praktikus szerintem. De majd jelentkezik a kolléga és látjuk mire megy, szurkolok neki.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák