Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz hszilard666 #37695 üzenetére

    Tökjó a video is egyébként, van pár eléggé jó meglátása amikre érdemes figyelni.

    Pl a mozgatható tartó a pumpának egy áldás, én két EK 50/70es átalakító és egy Alphacool 140 pump holder házasításával értem el egy hasonló konstrukciót a saját házamban, és ott is kb 1mm maradt mindkét irányban a tartály körül. mondjuk szvsz a videokártya fölé talán elférne egy rövidebb hengeres tartály is (azok olyan 14-16 centik, talán DDCvel picit kevesebb), kérdés, hogy mennyire lehetne egyszerűen feltölteni / mennyire ütközne bele a felső radiba. Tippre eléggé.

    EK DCP széria kisebb helyigényű mint a D5 / DDC hengeres kombó, tehát adott esetben az is a hátsó 120as helyre elférne, de a videokártya fölé a ventire mountolva mindenképp. Hangra picit gyengébb a D5nél, de 8Von az is csendben van és 2 blokk + 2 radira elég.

    két 240essel meg csendben szépen meg lehet oldani a hűtését.

    Egyébként ahogy néztem sima (tehát nem derékszögbe hajtogatott) csővel is mindennek kényelmesen el kéne férnie, bár tényleg kb pajszerrel kell berakni, hogy minden elférjen.

    Néztem a sheeted is, a tartály a GPU fölött és a pumpa a GPU alatt egész jó ötlet, bár úgy a kettő között még extrán át kell csövezni a GPU felett. Ami megoldható szépen, csak még egy extra bonyolítás a buildnek, ami nem feltétlenül kellemes.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák