Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Supr@ #24805 üzenetére

    Szia,

    Megnéztem a gyártói oldalakat, nemigazán tetszik egyik sem :(
    Igazából eldőlni látszik a dolog a következő kritériumok miatt:
    - méret Full Tower legyen hasonlóan mint a jelenlegi Level 10GT-m
    - 5,25-ből legyen 3 hely, 1 DVD-nek, a másik kettő nem feltétlen víznek de elsősorban annak :)
    - tetszik a Corsair variálhatósága HDD Rack oldalon, ebből már nem is engednék
    - Mindenképpen totálba legyen bal oldalt plexis, mivel a ház az íróasztalomon van bal oldalt a monitor mellett, úgy hogy telibe az oldalát látom, és szeretném látni a technikát ami benne van, ez a perverzióm :)
    - víz bővítésre abszolút alkalmas legyen, olyan szinten, hogy kb 200.000.-t szeretnék majd a vízre szánni ha egyáltalán el tudom képzelni pontosan mi is kell hozzá.
    - nekem szimpatikus darab legyen, ennek a feltételnek jelen pillanatig a Corsair 750D és 760T felel meg, ez miatt nem tudok dönteni:
    1. A 750D tetején lévő gumis lap jobban tetszik kialakításában mint a 760T tetején lévő műanyag, a gumi lukacsos, átengedi a levegőt, ha megy be felülre venti nem kell eltávolítanom.
    2. 750D dizájn icipicit jobb
    3. 750D bal oldali lapjának levehetősége nem tetszik, hátul csavaros, és nem nyílik, 760T megoldása ebben szimpatikusabb, hiszen mozgatás és csúsztatgatás nélkül tudom kinyitni az oldalát kényelmesen.

    Kb ennyi :)

    joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

Új hozzászólás Aktív témák