Új hozzászólás Aktív témák

  • JasL

    senior tag

    válasz szacsee #23305 üzenetére

    A 13/10-ről én nem váltanék, sok régi 16/10-es ember tért át rá, mert könnyebb vele csövezni (nem törik, jobban hajlik) és a teljesítménye is éppen optimális, valamint eszétikusabb (nem durung vastag), ez mostanában a módi. Ezen kivül 1/4-nél hiába vastag a csöved, nem fog több átfolyni rajtuk, mert a csati a szűk keresztmetszet.

    A radiátort én mindenképpen mosnám izomból, ha házi készítésű, én tűzforró vizzel mosnám, hogy kiolvassza belőle a zsir és olajmaradványokat (próbáld csak ki, olajos-zsiros tányérra hideg vizet vagy forró vizet folyatsz 10 percig, nagyon nem mindegy), és a szűrőt a radi után tenném a prociblokk elé ha lehet. ha utána teszed, akkor tök mindegy, mert a proci blokk felfogja a szűrő előtt az összes ganyét és felesleges a szűrő szerintem. Ilyen kiépitésben a tartály és a pumpa mehetne a radi elé, ők nem kapnának a dzsuvából.

    Miután jól átmostad forró vizzel, ne hagyd kiszáradni, egyből töltsd fel, hogy a csapvizben levő cuccok ne tudjanak száradás közben rárakódni a belső falára, én utána egyből tölteném fel. De ezek elvi dolgok, valószinűleg sima csapvizzel üzemelő hűtés és desztivzes spéic stb rendszer között van kb ezredfok eltérés a gyakorlatban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák