Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz hszilard666 #22594 üzenetére

    A blokkhoz kell még venned két csatlakozót pluszba, mert azokhoz nem adnak. Figyelj rá hogy olyan legyen amilyen a csőhöz kell.
    Az a radi elég, attól függően hogy mennyire akarsz hideg cuccokat meg mennyire akarod halkra tehetsz mellé még egyet de nem szükséges. Ha van rá pénzed és szereted a monstrum dolgokat akkor persze rakhatsz be még egyet, de ez magában is elég. A léghűtésnél jobb lesz egy radival is, igen.

    Akkor fúrnod kell a gépházra lyukakat és csavarral rögzítened. Ez már rajtad múlik mit hova szeretnél, lehet kapni a radikhoz rögzítő vackokat de azokhoz is fúrni kell a házat. Vagy a tetejére teszed lábakkal és akkor nem kell fúrni.
    A ventikből 2-3 mehet egy alaplapi csatira többet nem érdemes. Aztán ha több kell akkor azokat másik csatira. Ha több venti lesz és az alaplapon nicns elég csatlakozó akkor lehet hogy venned kell egy erősebb ventiszabályzót, az mindig hasznos. De ha van elég alaplapi csati és rendesen tudod szabályozni is őket akkor felesleges.

    Tartály be lehet kötni fektetve, arra kell figyelni hogy a szívó lyuk az víz alatt legyen, meg lehetőleg a nyomó is hogy ne csobogjon. És ne töltsed csurig, pici levegőt hagyni kell neki. De vannak alacsonyabb tartályok is, van 10 centis illetve még ennél is kisebb, ott az oldalon találsz is belőle. Vannak DVD meghajtó helyére szerelhető tartályok is.

Új hozzászólás Aktív témák