Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz JasL #22362 üzenetére

    vagy csinalhatod ugy is ahogy en: berendelni a pici szettet, merni, hogy mit tud, aztan annak fuggvenyeben menni tovabb.

    utannatok rendeltem be, ehhez kepest mar harom napja megy a gep ugy, hogy az egy napos "leaking stress" reszt a gep az eloszobaban aramtalanitva toltotte.

    tetejeben a 4790k eleve pasztas es 95Wos, szoval nem hinnem, hogy az extrem block olyan tul sokat szamitana 24/7es szempontbol.. egy ido utan ugyse tudsz tobb feszt adni biztonsagos keretek kozott. arrol nem is beszelve, hogy haswelleknel eleg nagy a szoras a peldanyok kozott.

    --

    ja igen: amig nincsenek eredmenyeid addig nem szabad semmit fejleszteni. jobb esetben csak tulmeretezel valamit (es buksz egy csomo penzt), rosszabb esetben meg feleslegesen rendelsz meg cuccokat, amik nem mukodnek megfeleloen a rendszerrel. a leghutesem kb 120ezernel allt meg (exkl tap) es masfel ev lett mire elegedett voltam vele, szoval tudom mirol beszelek. ha a vegen also hangon 200ezret akarsz kiadni ez a jo ut, de egyebkent szerintem nem jo otlet.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák