Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    válasz GumisPeter #11264 üzenetére

    ezt most fejtsd ki jobban

    amúgy a termosz azért tartja a hőt, mert szigetel

    Sajnos azonban hiába van tartályod, hamar melegszik a víz, ha jól fűt a blokk. Tapasztalom. Nem véletlen nézelődök, érdeklődök. Fiam nekiül minecraftozni, és 1 óra alatt 40 fok fölé megy a víz. Ha én BF3-azok, vagy warthunderezek, az még hamarabb felfőzi. Nem akarom idő előtt nyugdíjazni a Zalman kis Eheim pumpáját, így radit tervezek beékelni a rendszerbe.

    Csak most azon dilemmázom, így, szabadság előtti utolsó munkanapomon, amikor már csak én vagyok bent melóban a környéken, meg vagy 30-40 csőszerelő/hegesztő, hogy mivel járok jobban?
    Tegyem be a radit a gépbe, ha befér (ami vicces, mert a resz@rátor úgyis kívül van), vagy eleve vegyek nagyobb radit, és helyezzem el azt valahogy a házon úgy, hogy nem fúrom meg sehol.
    Utóbbi esetben kérdés, hogy ha már lúd, legyen kövér? vagyis szimpla 360-as, vagy valami vaskosabb, esetleg hosszabb, és akkor nyugodtan vehetek még blokkokat a lapra is, lesz hőleadó bőven.

    qrva nagy dilemma, így, nyaralás előtt, ahol tudom, hogy folyni fog a pénz elfelé a számláról...

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák