Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz S-eye #9566 üzenetére

    A LED körtékben te is tudod hogy nem izzószál van ami azonnal reagál a fesz esésre, tehát nem kéne hogy ilyen gondod legyen, itt valami komolyabb problem lesz.

    A társasház méretlen fővezeték hálózata fel lett újítva? Új műanyag elágazó dobozokban vannak a folyosói, lépcsőházi méretlen elágazások?

    Milyen műszerrel méred a 215V-ot? Mert lehet a műszered sem tudja lekövetni, de akár a valóságban lehet hogy 190V alá is beeshet a fesz, akkor meg már érthető a villogás, csak lehet olyan gyors hogy csak a LED-ek mennek tönkre tőle. :D

    Próbaképp azért vennek 1 db még márkásabb körtét és az egyik 1 foglalatos lámpával tesztelném, pl Philips már olyan drivert használ ami 190V-ig biztosabban működik.
    Ha az is villog úgy hogy minden más világítást lekapcsoltál a lakásban, akkor a tüneti kezeléseddel csak elfeded a valódi problémát, ami végül súlyosabb károkozás formájában tér vissza. Az is lehet hogy csak a Te lakásod betápján vagy azon a fővezetéki szakaszon a nulla kötés 1 hajszálnyit laza valahol...
    Az Osram is jó név de a Philips ilyen téren még nagyobb.

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák