Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F.csaba

    csendes tag

    válasz Dalai Láma #9329 üzenetére

    És mi van akkor, ha aki figyelmeztetni szándékozik a másikat, az van a nagyobb bajban, és a rossz úton?

    Nos! Éppen ez az amit tudni kell! "Mert, hogy kinek van igaza azt nem lehet mindig tudi! Csak azt, hogy ki a főnök!"-Murphi

    Mi nem tudhatjuk, hogy melyőnk van a rossz úton és nagyobb veszélyben valóban! Ezért hallgatunk mi arra, aki ezt pontosan tudja és meg is mondja nekünk! Isten szavára!

    És ha rákiálltunk a másikra, hogy VIGYÁZZ! akkor azt csakis az evangélium szerint tesszük! ÉS még a mi hitünk szerint is, hogy ezzel segítünk! És ha hittel tesszük is, meg szeretettel, az nem lehet, hogy ne segítsünk! Vagy ha később kiderül, hogy ezzel ártottunk, akkor meg annak úgy kellett lennie! Mert néha Isten még úgy is segít, hogy mi mindent elrontottunk! Ő a hibáinkat is jvunkra fordítja, ha akarja!

    Ezért előfordulhat, hogy a "beavatkozásunk messzebb löki az illetőt a jó iránytól", de akkor ha azt felüről jóváhagyták, annak az illetőnek abba az irányba kellett mennie!

    Aki hisz és megkeresztelkedik, üdvötul! EZ A JÓ IRÁNY!

    Hinni és hitünket kifelé is megmutatni! Megmutatni a megkeresztelkedéssel, megvallani szóban és cselekedetben! Példamutatással, élenjárással! És megmutatni jelzéssel, kiáltva, hogy Vigyázz, arra van a helyes ÚT !

    És ha valaki azt mondja. jó, jó, de nem szabad semmit elsietni! Hát csak mond meg neki: EMBER ! NEM, HOGY ELSIETNI, DE MÁR ÍGY IS ÓRIÁSI KÉSÉSBEN VAGY!

    Úgyhogy úgy vigyázz, ARRA VAN AZ ÚT! AZ ÉLET ÉS AZ IGAZSÁG!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák