Új hozzászólás Aktív témák

  • kymco

    veterán

    Nos ettől féltem... JT-val nem érdemes vitázni. Állíthatod, hogy nem vagy többistenhitű, állíthatod, hogy Isten három személye nem három Isten, le leszel gyalulva, mert az Őrtorony ezt mondja.
    Fel vannak készülve. Majdnem minden kritikus Biblia versre van magyarázatuk, igaz esetenként azok csupán egy-egy professzor feltételezései, szembemenve a tudomány által ma elfogadottakkal, a lényeg, hogy van. Muszáj, hogy legyen, mert ez különbözteti meg őket az elvesző többi kereszténytől. Ezért kellett elkülönülniük. Ha nem lenne időnként nagyon nyakatekert magyarázatuk a dolgokra, ha nem lenne az ezt megkönnyítő újvilág fordításuk, akkor nem lenne alapja az elkülönülésnek.
    És fontos az elkülönülés, mert aki keresztény ünnepeket tart, aki születésnapot ünnepel, aki hisz a Szentlélek személyében elveszik. Aki meg akar menekülni, az az őrtoronyhoz mehet csak, csak ők adnak teljes és igaz válaszokat. A többiek, köztük mi is az ördögien megtévesztett emberek vagyunk. A mi hitünk és vallásos megtapasztalásunk megtévesztő megnyilvánulása a gonosznak. De ezt nem fogják soha kimondani, mert ez ítélkezés, ellenben számos igehellyel sejtetik, hogy neked annyi, ha nem leszel JT-ja.

    Ettől még nincs harag bennem feléjük, csupán szomorúság, nem gyűlölöm őket, csak sajnálom őket. Nem tartom emberileg kevesebbnek őket magamnál, sőt, már írtam írtam, tisztelem a szorgalmukat, az odaszánt életüket, és tiszteletet ébreszt, ahogy védik a hitüket. Bárcsak mi keresztények lennénk fele annyira elhivatottak a szolgálatra, mint ők.

    www.refujvaros.hu

Új hozzászólás Aktív témák