Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz kicsizoz #10587 üzenetére
"... vagy szerezzek egy mérőműszert és mérjem ki magam, és ha itt ok, akkor használjam egészséggel?"
Igen.
HGu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz kicsizoz #10591 üzenetére
Üresjáratban is és terhelve is +/- 5%-on belül kell a 12V, 5V és 3,3V-nak lennie. A mérést a z egyik szabad molex csatin tudod legkönnyebben elvégezni, fekete-sárga közt a 12V, fekete-piros közt az 5V van.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
agressiv
addikt
válasz kicsizoz #10593 üzenetére
A 12V ugyanazon a trafón és ugyanazon a szekunderen van, csak külön vannak söntölve az ágak és eleve nem lehet magasabb az egyik a többinél, maxium alacsonyabb, de csak abban az esetben, ha terhelve van, és az ATX12V jobban van terhelve mint bármi más, kivéve esetleg a VGA-,t szóval amit a program ír az nonszensz és ne foglalkozz vele, töröld le.
Hát még a borz.....
-
04ahgy
nagyúr
Így igaz, belül a tápban a 12V-os ágak össze vannak kötve, csak külön áramkorláttal vannak ellátva.
HGyu
-
haddent
addikt
válasz kicsizoz #10606 üzenetére
üdv
egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy van egy Corsair CX430 V2 es tápom, és standby közben (azaz "elméleti" kikapcsolt állapotban) hangot ad ki. Ha nincs rajta rövidrezárva a PS ON, azaz tulajdonképpen a táp is csak áram alatt van, akkor nincs, de amint rövidre zárom, vagy rákötöm az alaplapot elkezdi csinálni...
Egyébként semmi baja, nem hangos, nem melegszik, simán bírja még a húzott procit vidikarit is teljesen szép, stabil feszültségekkel...Amit tudni kell, hogy 1 hónap alatt ez a !2.! ugyanilyen CX430V2 tápom, és pontosan ugyanúgy sír. Az elsőnek elszakadt a kábele, ezért nem volt garis, azért kellett mégegy.
Valami ötlet? Veszélyes ez, vagy csak idegesítő?
-
kicsizoz
csendes tag
Sziasztok!
Ígértem, hogy jelentkezem, a mérés után!
Kimértem minden ágon, és valóban ugyanazt az értéket mutatta akár hol mértem, stabilan 11.85V tehát a sw-es értékek nagyon nem valósak, ahogy mondtátok!
SW-ben teljesen eltérőek és áganként különbözőek voltak!Köszönöm a segítséget, és a tanácsokat, most már megnyugodtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest