Új hozzászólás Aktív témák

  • Mysterion

    tag

    válasz Cifu #77154 üzenetére

    Hát ezek szerint bármi lehet, ők is inkább csak reménykednek. Igazából nekem a gigabites downlink nem annyira vonzó, az 500Mbitet sem használom ki az idő döntő többségében, az uplink ami hiányzik, nagyon keveslem manapság már. Ettől függetlenül viszont elégedett vagyok az UPC-vel, és mivel már bekábeleztünk mindent a lakásban ezért egyelőre inkább próbálkozom, ráadásul végre megszabadulhattam a settopoktól a tévéknél, ami szintén fontos volt. A T-nél meg újra doboz lenne. Így ha lehet most elsősorban UPC-vel próbálnám megoldani, bár egyre inkább úgy néz ki sajnos muszáj leszek váltani, mert nem csak úgy tűnik nem is akar az UPC jó ajánlatot tenni, de még sunyin árat is emel, ez meg azért nagyon nem szimpatikus.

    @woodworm: Igazából nekem nem is érdekes a downlink, ha az uplinket felhúznák legalább 100-200Mbit-re nekem már az jó lenne, a lefele 500-al is bőven megvagyok. Ha átmegyek a T-hez, az az uplink miatt lesz.

    @kabelmania27: Köszi, csak a kérdés csinálják azt a fejlesztést ? Mert ahogy nézem a DOCSIS3.1 uplinkben még 1-2GBps-ig van hitelesítve, a fullduplex még feljebb. Tehát rosszabb esetben is gondolom azért egy 500Mbitet tudnának adni. Az egyetlen kérdés csak az, hogy ez tényleg zajlik-e, mert a telefonon azt mondták fejlesztenek, de a Mammutban már meglepődött ezen a srác, hogy fejlesztés lenne.

    @Vtwo: Pontosan ez volt nekem is a bajom, én is kb. 5 éve vagyok náluk, és a nagy ajánlatuk ez volt. Nem igazán szimpatikus ez a módszer, úgyhogy ezért is ha lejár a hűségem és addig tovább maszatol az UPC, akkor akármennyire nem szeretem a Telekomot és nem szeretnék settopot meg kábelezést, de át fogok menni én is.

Új hozzászólás Aktív témák