Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz NoOne1976 #57099 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő. Ha leírod hány tévé lesz és a többi osztó tipusát akkor megtudjuk írni az osztók bekötését. pl. ahol bejön a kábel oda mehet a hármas osztó -3,5kimenetére mehet az alsó szint, az egyik -7,5re az emelet a másikra pedig a szobában lévő tévé, alsó szinten kell egy kettes splitter egyik kimenet modem másik tévé.
[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
Hát lehet elválnak útjaim a UPC-től még így a 14 napon belül..
Úgy volt hogy jön a szerelő, tegnap a telefonos is azt mondta hogy látja a csomagvesztést feltöltésnél..
Ma felhívott a szerelő, hogy ő nem lát semmilyen hibát így nem látja értelmét kijönni. Így hazajöttem akkor valóban éppen jó volt de most megint szar az egész feltöltés ismét pocket lossos.. -
ArthurShelby
addikt
válasz #41133696 #57091 üzenetére
"de akinek ki van fillérre számítva a havi költsége, ott azért üt az ilyesmi"
Nálam sem üt szerencsére, de itt az elvvel, a hozzáállással van bajom. Az én komfortomat, biztonság érzetemet zavarja, kiszolgáltatottabbnak érzem magam. Valahogy nem érzem fair-nek.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
ArthurShelby
addikt
válasz HopeckoR #57103 üzenetére
Nálam is így kezdődött. Azt hittem kifehérítik a hátsóm, ehhez képest szrtak rám. Az első másfél hónapban volt pár telefonom a upc-vel. Én nem álltam el 14 napon belül, és utána átverve éreztem kicsit magam. De már minden jó és happy , jelenleg meg vagyok elégedve .
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
DonThomasino
veterán
Lejárt hűségidő után felmondással val fenyegetőzéssel,
mennyi a reális kialkudható ár a következő csomagnál ?
Digital Gold
HD csomag + Mediabox
Fiber Power 30" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #57107 üzenetére
Az attól függ milyen szolgáltató van még nálatok.
-
kabelmania27
Topikgazda
Hívd fel a 1221-et nyomd meg a lemondást, ha azt mondod, hogy lemondanád mert kaptál jobb ajánlatot de ha mond egy számodra elfogadható csomagot akkor megfontolod.
-
senior tag
Nálam is elérhető mind a 3 szolgálató. Végül egy ilyen csomagot ajánlottak:
Digital Gold + HD + DVR
Fiber Power 120
Nonstop S
ePack kedvezményMindezt ~5700 Ft-ért. Igazából nekem csak TV kellett volna a UPC-től, de az önmagában drágább lenne, mint így csomagban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az ilyen eset nagyon jó. Milyen más Interneted van, hogy a UPC 120-as csak tartalék?
T-is belengethetne egy ilyen akciót, akkor nekem is fixen lenne egy 10-20 Mbps-os Internetem, amit csak kb akkor használnék amik a UPC valamiért nem megy
UPC Wi-Free: Berettyóújfaluban, 4G-ről a Huawei Media Pad M3 már a központi (Elixir) gyógyszertárban is átállt Wi-Free-re
-
senior tag
válasz #41133696 #57112 üzenetére
Telekom - Netmánia 1000. Tavaly nyáron húzták be a lépcsőházba az optikát és ősszel amikor elérhetővé vált a gigabites csomag, akkor arra előfizettem.
Egyébként nem tartalék FP120. A DHCP szerveren 2 dolog be lett állítva:
-Egyes IP tartományok route-olva vannak a UPC-s GW-re. Így minden csatorna nézhető a Horizon Go-n.
-Azok a okostelefonok/tabletek amik static DHPC-n kapnak IP-t, a UPC-s GW-t használják.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #57080 üzenetére
No, most elég gyorsak voltak!
Gyorsabbak mint eddig bármikor, a lekönyveléssel.
Az új befizetési módnak ez az egyik pozitív hozama, a másik pedig az, hogy a UPC oldalán látom a számlák státuszát. A dijnetre nem is küldi át, tegnap furáltam, hogy miért nincs a listában itt a januári számla, hiszen azt is fizettem, de aztán leesett, hogy vagy itt vagy a dijneten. A regisztrációm ott is él, csak nem jelenik meg a befizetésre váró számlák között, mert az lett az utolsó nekifutásnál kiválasztva, hogy a MyUPC felületén értesítsen illetve emailben. 3-4 emailt kapok egy számlánál, ha kivárok - de nem fogok várni, az elsőnél befizetem. Egyet a számla elkészültekor, egyet egy héttel a lejárat előtt, egyet aznap amikor lejár, és egyet amikor lejárt. -
Topikgazda
-
petakpa1
őstag
Most váltottam 120-as netre, de sajnos nincs meg a sebesség. Speedtest.net oldalon max. 80 Mbit-et mérek. Tudom, hogy a garantált az kevesebb, de korábban 30 Mbit mindig csont nélkül meg volt.
Jelszintek ilyenek:
Felfelé:
Adó száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Csatornatípus Teljesítmény
1 8 Locked 40000000 64QAM 5120000 ATDMA 41.50 dBmV
2 9 Locked 46600000 64QAM 5120000 ATDMA 41.50 dBmV
3 10 Locked 53200000 64QAM 5120000 ATDMA 42.50 dBmV
4 11 Locked 59800000 64QAM 5120000 ATDMA 43.00 dBmVLefelé:
evő száma # Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség SNR Teljesítmény
1 8 Locked 410000000 256 QAM 6952000 38.605 dB 11.11 dBmV
2 7 Locked 402000000 256 QAM 6952000 38.258 dB 10.59 dBmV
3 9 Locked 418000000 256 QAM 6952000 38.258 dB 11.14 dBmV
4 10 Locked 426000000 256 QAM 6952000 38.258 dB 11.21 dBmV
5 11 Locked 434000000 256 QAM 6952000 38.983 dB 11.60 dBmV
6 12 Locked 442000000 256 QAM 6952000 38.983 dB 11.67 dBmV
7 13 Locked 450000000 256 QAM 6952000 38.605 dB 11.17 dBmV
8 14 Locked 458000000 256 QAM 6952000 38.983 dB 11.19 dBmVLétezik, hogy a TP-Link 1043ND V1 roueterem a szűk keresztmetszet?
E szerint az oldal szerint épp bírnia kéne a 120 Mbit-et DHCP esetén.[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
Topikgazda
-
asdf_
veterán
Nemreg vittuk a kabeltv-t a upc-hez, ofcoz Horizon box jott. En nem hasznalom, szoval lesz*om milyen . Probaltam visszaolvasni, de nem lelem. Napi szinte be van kapcsolva, ejszakara eco modban ki, mert nyilvan nem fert bele a menube, meg leprogramozni, hogy kijelzojet ki is lehessen kapcsolni, hogy ejszaka ne vilagitsa be a fel szobat. A problema az, hogy valtozatos idopontokban nem tudom, hogy fel is eled-e az eszkoz az alombol, de a tv-t fixen bekapcsolgatja, ami mondjuk hajnali fel 5-kor nem eppen kivanatos. Ez igy mukodik, es tepjem ki a scart kabel csatlakozojabol a megfelelo tusket (meg persze igy lehet visszaallni a ket taviranyito hasznalatara, mert igy amikor kene, akkor sem kapcsolja be a tv-t a cumo), vagy csak szar a box es csereltessem?
-
Okosandroid
tag
Pár napja engem is hívtak a UPC-től, most fog lejárni pár hónap múlva a hűségem és próbáltak velem is egyezkedni. Jelenleg 9125 FT-ot fizetek Digital Bronze+ 120-as net+ Nonstop S díjcsomag+ egy társbeltérire. A kalkuláció alapján az ügyfélszolgálatos a következőket hozta ki nekem:
Digital Gold + HD + 240-es net + Nonstop S díjcsomag+ társbeltéri = 9650 jó magyar forint. Nem fogadtam el. Szerintem nagyon magas az összeg, de érdekel a Ti véleményetek is. Köszönöm szépen.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Okosandroid #57121 üzenetére
Milyen konkurens szolgáltatók vannak felétek?
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Okosandroid #57121 üzenetére
Nem rossz ajánlat, ettől független hívd a 1221-et és nyomd meg a lemondást lehet jobbat kapsz.
-
senior tag
válasz DonThomasino #57117 üzenetére
1 beltéri van, 2 évre kellett aláírni.
-
petakpa1
őstag
válasz Gubek-Einste #57119 üzenetére
Közvetlenül a HGW-be (Ubee) kötve megvan
Valszeg fel kell tennem valami custom firmwaret-t a jó öreg 1043-ra, hátha jobb lesz Vargalex készített anno ilyet. Átmegyek a 1043 fórumba.
Köszi!
-
Okosandroid
tag
válasz Gubek-Einste #57122 üzenetére
Csak a Telekom, de ők is max 30-as netet tudnának biztosítani, szóval valószínű ezért van a magas ár. Sajnos a DIGI nem jött be az utcánkba kb 80m-re tőlem ott vannak,de hozzánk már nem hozzák el.
-
petakpa1
őstag
válasz petakpa1 #57125 üzenetére
Megoldottam. Be volt állítva a Bandwith Controll a routerben és az fogta vissza a sebességet. Letiltottam és máris 125 Mbit-et mértem. Még mindig jó kis router ez a v1-es, és a UPC-vel is elégedett vagyok
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #57115 üzenetére
-
DonThomasino
veterán
Ha betelefonalok hogy azonnal felmondom a szolgaltatast,
es elfogadjak hany napom van meggondolni magam?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DonThomasino
veterán
-
Topikgazda
válasz DonThomasino #57129 üzenetére
8 nap
Mas: ha kell meg 2.3. box akkor az dijmentes?
Nem az, Több tévékészülékEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
DonThomasino
veterán
válasz Gubek-Einste #57131 üzenetére
Saját boxra érdemes beruházni ?
2. vagy 3. helyett...[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
4Grider
nagyúr
válasz DonThomasino #57132 üzenetére
Saját boxal nem tudod a kódolt csatornákat kikódoltatni.
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #57132 üzenetére
Saját boxra nem,de például egy HDMI kimenetes mini Pc vel egész jól lehet nézni a horizon go-t Tv-n.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz DonThomasino #57135 üzenetére
Helytől függően huszonvalahány digitális csatorna nem kódolt.Csinálj egy teljes keresést.Minndent megtalál,ahol nincs kép az kódolt.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
A kódolatlan UPC digitális csatornák listája az alábbi oldalon található:
http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/answers/detail/a_id/773 -
csabi63
senior tag
Kiveszed a kártyát, és megtudod.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok lejárt a hűséges, megegyezés után bronzról goldra váltottam. Van 3 HBO csatornám is. Kérdésem az lenne hogy a HBO go az alap ilyenkor vagy fizetős? Ha alap hogy juthatok pinkódhoz?
Köszi.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
veterán
-
aram01
nagyúr
válasz szabogabor10 #57141 üzenetére
HBO 1,2,3, van csak az vajon annak felel meg? Direktben HBO go link nincs a mailben, bár mondjuk akármelyik linkre klikkelek 404 jön be.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
veterán
-
aram01
nagyúr
válasz szabogabor10 #57143 üzenetére
Megnézem köszönöm.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Latency
senior tag
Üdv!
Az miért lehet, hogy a szolgáltatáskereső az adott címre mindent elérhetőnek jelez kivéve a vezetékes telefont (Budapest, 11. kerület)?
-
R a y
senior tag
Sziiasztok!
Új vagyok upcnél, nemrég kötötték be a 120as netet. Viszont néha a connect box elszáll, aztán a logban ez van: SW upgrade Failed before download - TFTP Max Retry Exceeded
Mit tudok tenni?
Köszönöm!
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Okosandroid
tag
válasz kabelmania27 #57123 üzenetére
Hívhatom őket akkor is ezzel kapcsolatosan ha csak szeptember végén jár le a hűségem? Mennyire foglalkoznak igy velem? Mondjuk ők eleve megkerestek,csak nem fogadtam el az ajánlatot.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Okosandroid #57148 üzenetére
Ha még hűségben vagy akkor ne hívd őket, ha lejárt vagy közel van a lejárat akkor kaphatsz jobb ajánlatot.
-
Okosandroid
tag
válasz kabelmania27 #57149 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor mindenképpen kivárok
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest