Új hozzászólás Aktív témák

  • Exelsior24

    aktív tag

    Sziasztok!

    Hozzám pont tegnap 23-án reggel jöttek a szerelők bekötni a tv-t, eddig csak internetem és telefonom volt náluk, de sajna már csak trio csomaghoz adnak nagy kedvezményt így belementem a tv bekötésébe. Előtte napokba már rákeresgettem erre a Horizon box-ra és itt [link] olvastam róla egy cikket. Oda linkelték ma a hozzászólások alá a két képet az összeégett kártyáról, azután tévedtem ide és olvastam el itt sok-sok tapasztalatot erről a boxról.

    Személyes tapasztalataim:
    A régi Cisco 3208 vagy 3212-es modemem-et (a WiFi nélküli volt még nekem, nem tudom már melyik az, de sose volt vele gondom) cserélték a szerelők, és kaptam helyette ezt a Compal típusú nagy fehér állót, így elsőre jónak tűnik, tetszik a belső menü rendszere is és a beállíthatósága, meg persze hogy WiFi képes és így már külön routerre sincs feltétlen szükségem.
    A médiabox piszkosul melegszik, ez bizony pár óra után nekem is feltűnt pedig csak sima készenléti állapotban üzemelt még nálam, hátul a tuner csatlakozónál tűzforró, de maga az egész box is az a sima készenléti állapotban is, az alján lévő fémlemez is durván forró volt mikor megemeltem és megfogtam alulról. A kártyát ilyen felmelegedett állapotban alig lehet kivenni belőle, de azért sikerült és szerencsére nem olvadt bele, bár kissé lágynak tűnt és eléggé meleg volt az is, hozzáteszem ez a kártya is valami elég gagyi gyenge műanyagból készülhetett. A tápja amúgy alig volt meleg szóval azzal nincs gond, viszont maga a box az kész hősugárzó, pedig csak készenléti állapotban volt.

    Láttam többen írtátok ezt a régebbi Cisco DVR-t, ha visszaviszem a Horizon boxot nekik kérhetek helyette egy olyat? mielőtt még leégne a lakás a Horziontól miközben alszom. Ki is húztam most a tápját, elég a 28 fok a lakásban, és facebook-on még ilyeneket írnak: "Ennek a tudását és képességét még tovább bővítjük, ..." , ha tovább nyúzzák szegény hardverét tutira el fog füstölni mind. :( Ez nagyon nem kóser, ha kapni még azt a Cisco típusú DVR-t tuti lecseréltetem rá.

    Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882

Új hozzászólás Aktív témák