Új hozzászólás Aktív témák

  • modeller

    aktív tag

    Sziasztok.

    UPC mediacard-tól kezd kihullani a hajam.
    Samsung UE40D6500-ason próbálom beüzemelni, az útmutatót követve.
    MC nélkül a hangolás talál 181 TV-t 33 rádiót és 6 adatot.

    Az útmutatóval ellentétben az 1-es helyen nem az M1 van és be is jön mediacard nélkül is az M1, már nem tudom melyik csatornán.

    A gond az, hogy belerakva a mediacard-ot, pillanatra felugrik az authentiáció és utána az adások kb egy harmada működik (HD-k is) másik két harmadánál felugrik a CI menü ezzel a szöveggel:

    A beállitások most véglegesednek, ez eltarthat néhány percig. Ezt követően máris élvezheti a digitális tévézést.

    És nem is tűnik el soha (fél órát is úgy hagytam). Ha rányomok a bezárásra CI menü bezárás gombjára, akkor kódolt jelet ir és marad a feketeség. Ha programot váltok és megint "rossz" adóra kerülök akkor újra felugrik, ha "jó" adóra, akkor eltűnik és működik minden tökéletesen.

    Kikapcs-bekapcs után is ugyanez, ha olyan csatornán hagytam ahol ez jön fel, ott bekapcsolás után is igy marad. A többi csatorna tökéletesen működik.

    A CI információs menüben látszólag minden jó, ott a CI azonositó, kártya azonositó, minden.

    Volt már plug-and-play újrafuttatása, szerviz menüből factory reset, CI menüben a kártya factory reset futtatása, a végeredmény mindig ugyanez.

    Mi lehet a gond? UPC-t még nem hivtam, mert félek azzal kezdik, hogy fent van-e a hivatalos listán a tv (nincs) és egyből el fognak hajtani. De a nem hivatalos lista szerint másoknak megy ezzel a TV-vel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák