Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz tomp #42682 üzenetére

    Hát az elég komoly. Lehet, igaz lesz az a "mondás", hogy minél nagyobb a cég, annál rosszabb a minőség.

    (#42683) kezo0: Persze, tudom a statisztika, meg a rendelkezésre állás jó, de (sajnos, saját tapasztalat) az infrastruktúrát nem igazán fejlesztik, nálunk anno egy olyan cég végezte a kábelezést, akit nem érdekel a minőség, csak a mennyiség, meg is látszott! Most a UPC a harmadik cég ugyan azon a kábelen, a technikusok panaszkodnak is, hogy toldozott-foltozott kábelen nem lehet szolgáltatni. Amúgy az áramszolgáltató emberei (alvállalkozó) által megrongált részeket sem csinálták még meg, pedig több, mint egy hónapja levonultak.

    (#42688) Uthenger: Az oké, hogy nem műszaki problémával foglalkozók ülnek ott, de akkor ne írjon baromságokat (írja a szokásos sablon szöveget)!
    Amúgy én is szoktam ping-elni a szervereket (nem csak DNS), igaz csak 64 byte-al (alap), de alapból 100-zal. Még olyat is, ami ingyenes tárhelyet szolgáltat (na, Ők nem állnak a helyzet magaslatán).
    Az icmp flood nálam is be van kapcsolva (5 csomag/mp), szerintem a másodpercenkénti 1 ping-et nem fogja eldobni, hacsak nincs alapból tiltva.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák