Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz Intruder2k5 #23614 üzenetére

    Akkor ezt sajnos buktam, mivel nem akarok főzött firmware-t a routerre.

    Maradok a viszonylag stabil UPC-s IP-nél. Egyébként nem a Törökvész környékén laksz? Csak mert errefelé most komoly hálózati munkák folynak, rendszeresek is a kiesések, gondolom, a szerveroldalt is érinthetik, elképzelhetőnek tartom, hogy ezért kaptam új IP-t.

    Ha viszont úgysem megy a DDNS a router mögött, akkor miért tartsam DMZ-ben a 2. routert? Sebességben nem látok különbséget a dupla NAT esetén sem, a két router viszont nem jelent többletbiztonságot?

    Egyébként meg a két router mellett szól még az is, hogy így megspórolok egy switchet, mert a "külső", Technicolor router portjait is használom -- bár egy szerintem konkrétan nem működik. Bridge-két meg ugye csak a belső router mehetne róla, három UTP pot kárba veszne.

    Ja, a lényeg meg éppen lemaradt! Ha feltételezem, hogy (viszonylag) stabil az IP, tehát nem gond az utánállítgatása, hogyan tudom megoldani a porttovábbítást, tehát azt, hogy a Technicoloron keresztül "belássak" as Asusig? Az oké, hogy van DMZ, de nayon nem látom, hogy a bejövő kérés hogyan jut el az Asushoz kötött HDD-ig.

    Köszönettel: MaCS :R

    [ Szerkesztve ]

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák