Új hozzászólás Aktív témák

  • Mate

    nagyúr

    Írtam UPC-nek, hogy jó lenne egy hivatalos tájékoztatás a korlátozásról, céges netről és arról, hogy tervben van-e az extrém használat csomagonkénti növelése. Megkértem őket, hogy ne a szokásos sablon szöveget írják meg.

    Ezt írták:

    "Az extrém magasnak tekintett adatforgalmat (három hó átlagában havi 300 Gb-ot) meghaladó ügyfeleink adatátviteli sebességének lassítására az esetleges nagyobb hálózati túlterhelés elkerülése érdekében elvi lehetőséget ad az ÁSZF-ünk. Ez azonban csak egy lehetőség, egy biztosíték, amit a gyakorlatban már régóta nem alkalmazunk. Mindössze a limit elérése esetén küldjük ki az ilyenkor szokásos tájékoztató e-mailt, viszont a sebességet nem korlátozzuk és más intézkedést sem teszünk, mert a hálózat védelme ezt műszakilag nem indokolja. A jelenlegi hálózati kapacitásunk elég stabilnak bizonyul ahhoz, hogy ne váljon szükségessé ennek a tényleges alkalmazása, legfeljebb különösen indokolt esetben. Mindenesetre köszönjük javaslatát a limitek módosításával kapcsolatban, továbbítjuk az illetékes osztályunknak.
    Természetesen továbbra is lehetősége van arra, hogy olyan üzleti internet csomagot vegyen igénybe, amelyet kifejezetten nagy mennyiségű adat forgalmazására alakítottunk ki, így ott nincs is ilyen jellegű „biztosíték”a vonatkozó ÁSZF-ben."

    Csupa új info....

Új hozzászólás Aktív témák