Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz nicu71 #118967 üzenetére

    Mert megtévesztő. A weben (desktop platformon, csak hogy tuti legyen mire hivatkozok) betöltöd ezt:

    https://www.vodafone.hu/bejelentkezes-myvodafone

    Aztán az Ügyintézés gombra kattintva, ha bejött a felület, akkor rányomsz a TV szolgáltatásodra, elvileg ez az oldal címe:

    https://www.vodafone.hu/otthoni-myvodafone/szolgaltatasok/

    És amikor kilistázza a szolgáltatásaidat újra részletesen, akkor rányomsz a TV alatt az Extrák feliratra és azon belül Vodafone TV applikáció.

    Azért baromság, mert folyamatosan csak az appról írnak a tájékoztató szövegek, de a listába simán bekerülhet egy PC-s böngésző is. Gondolom itt abból indulnak ki, hogy mindenki tabletezik meg mobilozik, de feltehetően egy laptop böngészőjét is felveszi.

    Desktop környezetben persze nem fut az appjuk, de a tv.vodafone.hu igen és az azt betöltő eszközök is rákerülnek erre a listára.

    Az Eszközök törlése link minden eszközt töröl a listából.

    Ha viszont egyesével akarsz törölgetni eszközöket, akkor erre a Vodafone TV médiabox Selfcare appja ad lehetőséget. Elvileg utolsó oszlop, aztán le gombok az applistáig és ott lesz a Selfcare, asszem a 2. Itt hozzá is lehet adni új eszközt.

    Hogy a Vodafone TV mobilapp biztosít-e erre lehetőséget, arról mást kérdezz.
    Az appokra kompletten tojok, mert a 90%-a egy bughalmaz. Ebből kifolyólag nincs türelmem ahhoz, hogy elemezgessem miért is nem működik vmi az appokban, ha van rá kerülőmegoldás, simán használom azt és nem állok le anyázni a Play Store-ban.

Új hozzászólás Aktív témák