Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz [Newman] #2207 üzenetére

    Így már érthető, jó áron én is azt raknék bele még ha overkill is :)
    Az az igazság, hogy mániám az informatika, minden újdonság érdekel (sajnos nem ebben dolgozom, így hozta az élet). A hálózati dolgokat nem tanultam, és nem is igazán értek hozzá, az egész 'össze-mókolásában' egy kedves fórumtárs volt nagyon segítőkész, ezer millió köszönet neki itt is ha netán olvassa :).
    A robotporszívóm kívül az Unifi rendszer volt életem második legjobb döntése :).
    Jelenleg 17 eszköz van rákötve (12 Wifi-n amiből 5 telefon és 2 a laptop). A mai világban szinte minden internetre köthető akár távoli eléréssel, és ez a jövőben csak bővülni fog úgy gondolom. Hálókábelekkel mindenhova a Cat6-ot használom, talán elég lesz egy 10 évig. Sajnos internet adta lehetőségem kimerülnek 24/5 Mbit/s-el mert optika nincs a környéken, pedig amit ezért fizetek sok helyen már T-comnál gigásat kaphatnék. Rack szekrényem még két dolgot kap, kicsit fájni fog de csak egyszer: Synology 4 lemezes 818+ és egy 48-500W-es Uni switch. POE szempontból is lehet overkill, de ki tudja hova kellhet még a jövőben ezért inkább bőven felül tervezem, legyen benne tartalék.
    Sikerült nekem is jó áron 3 Dome kamerát szereznem, nagyon tetszik és szuperül megy a Cloud 2-vel azokból is lesz még 2-3 db.

    joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

Új hozzászólás Aktív témák