Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz balojazz #32451 üzenetére

    Tavasszal/járványcsúcson kb így nézett ki a matek:

    1.járványügyi helyzet: hosszú kivérzés után ultrasz.r felfutás napi 300 halottal. Valószínűsíthető volt, hogy milliós tömeg volt már természetes úton immunizálva, a fő terjedési vektorok mentén
    1b. Tavalyról láttuk hogy kb egész Európában elcsitult a járvány nyáron.

    2.korlátozások: későn, de bevezették őket, pl sulikat csukták. -> az #1es ponttal egybevéve lehetett saccolni, hogy hamarosan lecseng a hullám

    3.oltások: normál kora-középkorú v horribile dictu fiatalként ELSŐ dózist ajánlgattak még áprilisban, amikor már túl voltunk a tetőzésen. Ez az első adag még mRNS esetén is kér 2 hetet, hogy bármit is hasson/ráadásképp már voltak hírek, hogy az alfa ellen 1 dózis nem is tuti. A tukmált sinoról is tudtuk, h 1 hónap után kezd bármit.
    Az is tudható volt, hogy szép lassan jönnek a nyugati/mRNS oltások, bőven többet rendeltek ezekből, mint a nyugdíjasok+pártfunkcionáriusok száma.

    Ezek után nekem nem dobta ki a calc.exe, hogy rohanni kéne az első elérhető szuriért olyankor, amikor már a halálozások száma is lefelé indult.

    #32456: igen, a globális matekban az is benne van, hha a tömeg kivár, akkor később is szívás van az mRNS elérhetőséggel. Viszont egyéni spílerként aki kivárt, jobban járt.

    #32461: sőt, a kenti variáns hírek már karácsonykor megvoltak, lásd a Macron-féle kamionos-éheztetés.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák