Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz natë #26866 üzenetére

    Ööö... A linkelt cikkel kapcsolatban:
    Ugye tisztában vagy azzal, hogy a
    - megfertőződés
    - betegség kialakulása
    - immunválasz kialakulása
    - stb.
    alapvetően különböző folyamatokat fednek le? Egy cikk ami arról szól, hogy a megfertőződéshez nincs köze a D vitamin koncentrációnak, kb. annyi értelme van, mint az ha azt tárgyalnák, hogy vajh Vér Pistike naponta átlagosan WC-n eltöltött idejének van e köze a pingvin halandósághoz.

    Hogy a hsz-re tételesen válaszoljak:
    - kezelhető-e: Persze hogy kezelhető.
    - gyógyítható-e vele: Nyilván nem. A D3 vitamin többek között az immunrendszer működését segíti. Egyenlőség jelet teszel ez közé és a stressz kezelés közé. Úgy gondolod egy Diazepám és egy D3 alkalmazás esetén ugyanarról beszélünk?
    - segíthet-e a "könnyebb verzióban": Igen. Nem mellékesen te is ezt mondod. Az arányokon vitatkozhatunk, de minek? Megjegyzem a betegségnek az érfalakra és véredényekre gyakorolt hatása miatt a nagyobb terhelést okozó fizikai tevékenység (kb. bármilyen sport is) elég komoly poszt-covid kockázattal jár. Szóval csak óvatosan a betegség utáni szaladgálással.

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák