Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringman

    nagyúr

    Szeptembertől a felsőoktatásban tanuló diákok csak védettségi igazolással léphetnek be az iskolákba Olaszországban
    A kormány csütörtökön rendeletet alkotott arról is, hogy szeptember elsejétől minden pedagógus és a felsőoktatásban tanuló minden diák csak ilyen zöld kártyával léphet be az oktatási intézménybe, valamint csak ilyen igazolással lehet utazni a távolsági buszokon, vonatokon, kompokon és repülőjáratokon. A pedagógusok és a diákok öt napi türelmi időt kapnak az igazolás beszerzésére, ezután felfüggesztik őket állásukból, illetve igazolatlan hiányzónak számítanak.

    Olaszországban péntektől minden 12 éven felüli számára kötelező a koronavírus elleni védettségi igazolás (zöld kártya) az éttermekben, a múzeumokban, az uszodákban és a fürdőkben, de a szabadtéri kulturális és sporteseményeken is. Az igazolás meglétét ezeken a helyeken szúrópróbaszerűen ellenőrzik.

    A védettségi igazoláshoz az kell, hogy az illető vagy be legyen oltva koronavírus ellen (kétadagos vakcina esetén elég már az első adag), vagy friss negatív vírustesztje legyen, vagy az, hogy hat hónapnál nem régebben gyógyult fel a betegségből. (MTI)

    ez csak ema-engedélyezett oltásokra igaz, ez nincs a hírben, a konzuli szolgálat szerint:

    Az Olaszországba uniós Covid-oltási igazolás/green pass (csak EMA által jóváhagyott vakcinák esetén), COVID-19 betegségből történő felgyógyulásra vonatkozó igazolás, vagy 48 óránál nem régebbi negatív antigén/PCR teszt hiányában belépők 5 napos elkülönítés és egészségügyi megfigyelés alá esnek, amelyből szintén negatív teszttel lehet szabadulni.

    Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e

Új hozzászólás Aktív témák