Új hozzászólás Aktív témák

  • ggaben1

    tag

    válasz laolaj #8810 üzenetére

    Sziasztok
    Most tuti mindenki azt gondolja hogy hiper trükkös leírás következik meg minden, pedig nem.
    Én úgy csináltam hogy egy Mybook 500GB külső vincsi felét leformáztam ext3-ra.Vinyó rádug a routerrre és semmi más majd a ddwrt ui felületén felcsotoltam JFFS-ként (ezt a mount pointsnál ki tudod választani.
    Majd az 5218-as hsz 9.pontjától leírtakat lépésről lépésre bemásolgatós módszerrel végig kalapáltam.Szépen felkúszik az opkg,majd azután a transmission.Ha ez megvan akkor a settings.json-t szerkesztettem winscp-vel.A lényeg hogy a következő sor így nézzen ki ha bármely gépről elakarod érni a torrent klienst, "rpc-whitelist-enabled": false ill."rpc-enabled": true,.A settings.json módosítása után mindíg kliens stop/start kell hogy a változások érvénybe is lépjenek, ezt a puttyban kiadott /jffs/etc/init.d/transmission stop majd /jffs/etc/init.d/transmission start parancsal érem el.
    A kliens grafikus felületét valóban a router ip címe:9091 -es címen lehet elérni de a settings.json-ban bármely portot megadhatod erre célra (biztonsági okokból érdemes is megváltoztatni).
    Én személy szerint a transmission remote GUI használom grafikus felületnek amit bármikor ráguglizva megtaláltok és letölthettek.Beállítása biztosan mindenkinek menni fog segítség nélkül is.

    Remélem tudtam segíteni.

    Ui: Nem vagyok egy nagy hacker meg minden.Az openwrt-be pl. nekem beletört a bicskám. De megtudtam csinálni ,tehát nem egy atomfizika ez.Kitartás!!!
    Firmware 15962. Router: ver 1.8

    Üdv Gaben

    A Google nem a barátom, ő a szolgám!

Új hozzászólás Aktív témák