Új hozzászólás Aktív témák

  • steindani

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nemrég vettem egy wr1043nd routert, de sajnos nem az 1.6-os, hanem az 1.7-es verziót kaptam. Felraktam rá az OpenWrt 10.3-at, és nagyjából működik is a router.

    Viszont sokszor előfordul, hogy vagy elveszti a WAN IP-t, vagy ha nem is veszti el, a WiFi-n nem jön be semmi, csak a router. A routeren ilyenkor a pingekre sem érkezik válasz.

    Ha transmissiont futtatok a routeren, vagy uTorrentet a gépen, akkor elég gyakran jelentkezik ez a hibajelenség, vagy ha emellé még UPNP-t is beállítok, akkor még gyorsabban...

    Az itthoni netem DIGI LAN-os, PPPoE, és én is megkapom a DHCP packet received on eth0.2 which has no address figyelmeztetést a logba, és általánosságban elmondható, hogy ha ilyenből több összegyűlik, akkor a net megszakad. Miután dropolom a 67-68 portokat, azután is.

    Sőt, még egyszerű használat mellett is beadja a kulcsot a router, egyszer csak azt veszem észre, hogy a kapcsolatom ugyan megvan még, de a net csak úgy eltűnik.

    Lehet, hogy már írták ezt a problémát, de én több napi keresés alatt nem találtam rá választ. Kérlek, segítsetek, nagyon idegesítő ez a hiba...

    Köszönöm, steindani

Új hozzászólás Aktív témák