Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
válasz Intruder2k5 #2850 üzenetére
nem akarja az igazat...
-
MODERÁTOR
-
GML
őstag
válasz Intruder2k5 #2853 üzenetére
feltettem, amit küldtél. beállítottam, samba restart is volt, de csak addig jut el, hogy látja a hálózaton a routert. amikor bele akarok lépni, akkor azt mondja, hogy nincs jogosultságom...
-
neverless
tag
Sziasztok.
Nem tudom, hogy hogyan lehet utólagosan, de nem akar valaki csinálni egy olyan up-to-date infókkal teli ún. "első hozzászólást" ?
-
MODERÁTOR
Passz... Azt tudom javasolni, hogy távolítsd el a samba-t. ekkor majd megjelenik egy gomb a WebIf lapon, amivel ismét fel tudod tenni, és úgy talán jó lesz. Egyszer szívtam én is valami ilyesmivel, és ez megoldotta a problémát. De ugye nem a lengyel build van fent neked? Csak mert ha jól tudom, abban nem működik a webes samba, kizárólag a konfig file szerkesztős változat. Bár azt nem tudom, hogy mi különbség van, hiszen nyilván ez is a konfig file-t módosítja.
-
MODERÁTOR
-
neverless
tag
válasz Intruder2k5 #2857 üzenetére
Hát nálam azért egy hozzáértőbb-re gondoltam
-
vargalex
Topikgazda
-
MODERÁTOR
Akkor tehát itt vannak a vargalex által készített WebIf kiegészítő oldalak.
- DDNS-Scripts
- Printer-Server
- Samba-Server[ Szerkesztve ]
-
ankaz
tag
Az esetleg elképzelhető, hogy a firmware amit letöltöttem / felraktam a routerre esetleg sérült lehet? Nem tűnik elég stabilnak, van hogy állítok valamit és eltünik a webfelület, de a routert
újraindítva persze megint megy.
De, ma megpróbálkozok a DD-WRT -vel. Elvileg itt is van torrent. -
hati
addikt
Samba kontra windows 7:
Control Panel - Administrative Tools - Local Security Policy
Local Policies - Security Options
Network security: LAN Manager authentication level
Send LM & NTLM responsesMinimum session security for NTLM SSP
Disable Require 128-bit encryption -
FeRkE
őstag
szerintetek Asus WL-500G Premium V1-et érdemes lecserélni erre a Tp-linkre?
-
FeRkE
őstag
válasz Speeedfire #2867 üzenetére
80/25-ös Digi lesz hamarosan, amiatt gondoltam hogy cserélni kéne, mert azt olvastam hogy az Asus kevés lesz neki
-
MODERÁTOR
-
multimelon
tag
A gyári fw el azért használható normálisan a router?
Most tervezek venni egyet de egyelőre nem mernék belevágni csak eredeti fw frissítenék rajta.
upc fp 60 vagy 120 hoz lenne.Orig fw el mennyi a seb WAN- on, kiszolgálná a netet? Mennyire stabil.
-
GML
őstag
válasz multimelon #2870 üzenetére
Nekem 120-as van és, ha olyan a szeró, akkor jön 13-14000kB/s.
-
GML
őstag
Olvasni már tudom a tartalmat. 0777 jogosultság mindnhol, de nem értem, hogy miért nem engedi írni...
Azt hiszem, hoyg lekakilom az opent. és felteszem a DD-t :S
[ Szerkesztve ]
-
rionpulya
tag
válasz multimelon #2870 üzenetére
Van aki panaszkodik az eredeti firmware-re, de nekem eddig semmi problémám nincs vele, bár eddig csak alap funkcióra használom (internet megosztás), semmi másra.
Nem fagy, nem szakad. -
duji666
tag
Megint segítségre lenne szükségem.
Sikerült gajra tenni a router-t bár nem teljesen értem, hogy miért.
Firmware upgrade-t akartam csinálni, de nem a gyárit akartam felrakni, hanem ugyanazt, amit fenn volt rajta (ami a speedfire leírásában is szerepel). Én eddig úgy tudtam, hogy annak nem kell levágni az elejét. Elsőre nem is tettem meg és szépen működött....
Kérdésem, hogy ezek után van-e tovább???? jtag stb. illetve ha van van-e valami magyar leírás hozzá???
Ja és természetesen világít a power led az összes többi meg lassan villog....
Pls help -
viralmind
aktív tag
Udv!
Segitseget szeretnek kerni.A routeren jelenleg ddwrt fut ,tokeletesen meg vagyok elegedve vele ,am lesz par nap szabim,valamint igeny vetodott fel egy ntfs meghajto kezelesere amit a ddwrt -ben sehogy sem tudtam mukodesre birni ,gondoltam folrakom xwrt backfire-t ,sajnos mar ott elakadtam hogy a ddwrt-webflasben kivalasztom a filet elkezdem feltolteni aztan error hogy a frissitest nem lehet vegrehajtani.Szakik-tol kerdeznem hogy talan az xwrt nem menne ra a dd-re,illetve valaki rakott mar ddwrt-re xwrt-t?Eddig tomatot es ddwrt-t hasznaltam ezert az ertetlenseg es ott ment a valtozatok kozotti valtas.egyebkent ezt toltottem le penwrt-ar71xx-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin,mindezt az xwrt oldalrol tehat gondolom akkor ez nem a luci-s hanem webif-es.Valamint akkor ha mar kerdezek :-) leirnam hogy eddig dd-alatt miket hasznaltam mire lenne szukseg es hogy ez a verzio tudja-e:ddns,wol,ntfs olvasas-iras,nyomtato kezeles,wifi-amit ha jol olvastam regebben sajat magamnak kell raheggesztenem?vagy ebben benne van alapbol?alabb olvastam vargalex alltal keszitett scripteket tehat ugy latom ddns,nyomi,samba az menni fog de azert jobb a megerosites:-)legfokepp ha sikerul majd feltornaznom.
Koszonom!
-
MODERÁTOR
-
viralmind
aktív tag
válasz Intruder2k5 #2878 üzenetére
Ez gyors volt ,koszonom szepen ma mar asszem nem ugrom neki,keddtol szabin leszek es akkor megpiszaklom:-) megegyszer koszi.
-
duji666
tag
válasz Intruder2k5 #2878 üzenetére
Köszönöm szépen gyűjtöm az infókat
-
direwolf
őstag
Úgy tűnik rájöttem mit nem szeret az OpenWRT wifi drivere, ha 40Mhz-re állítom. Csak akkor hajlandó elindulni, ha 5-ös csatornán hagyom, egyébként halálba fagy.
Szóval akinek zsúfolt az 5-ös csatorna környéke, annak marad a 20MHz. Na nem mintha nagy lenne a különbség sebességben, 150k-nál gyorsabban még sose csatlakozott, és a max download 6Mbyte/s N-es wifin"I've seen things you people wouldn't believe"
-
GML
őstag
Én vagyko ennyire vak, vagy tényleg nem látom az infót, hogy mit kell letölteni a DD-ből..?
-
GML
őstag
Kétszer ment.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
Azt meg lehet oldani openwrt-vel hogy a webcam képét távolról a routerbe bejelentkezve láthassam? (ha pl elmegyek nyaralni akkor távoli ellenőrzés h minden rendben van-e otthon.)
-
GML
őstag
válasz Intruder2k5 #2885 üzenetére
este van már nagyon. köszönöm. Ezt simán rá lehet tenne az X-wrt-re? semmi baja nem lesz?
És ha igen, akkor melyiket? factory, vagy webflash?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
viralmind
aktív tag
válasz Intruder2k5 #2887 üzenetére
tudomasom szerint a factory a gyari firmre megy tehat ha a szuz gyari firmet akarod dd-re frissiteni,a webflash meg ha mar ddwrt vagy tomato vagy egyeb mas van rajta .legalabbis nalam igy muxott.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
viralmind
aktív tag
válasz Intruder2k5 #2889 üzenetére
nem mondtam hogy ezen megy a tomato:-) mert ezen nem ,de van olyan router amint megy tomato is es dd-is sot oleg is sot open is :-) igy ertettem
egyebkent igen igazad van a factory felmegy barmi utan viszont ha mar 1x dd van rajta akkor utana eleg a webflash-el ,valamint pld gyari-ra csakis a factory megy fel.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
GML
őstag
root@Homme:/tmp# mtd -r write factory-to-ddwrt.bin firmware
Couldn't open image file: factory-to-ddwrt.bin!Erre van valami tipped?
-
ankaz
tag
Még mindig a nettel küzdök, még mindig OPENWRT erről a [linkről] szedtem le, az openwrt-ar71xx-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin firmwaret. Gondolom ennek jónak kellene lennie, és mennie kellene.
Amit észrevettem: felteszem a routerre a firmwaret, rebbot, telnet, luci->mac clone, rebbot
A router nem kap külső ip-t de a gép megkapja a külső címet, de net nincs. (ugye a frissítés közben még 192.xxx) Eldobatom a címet, kérek újat, kapok is egy 192.xxx-eset de még mindig nincs net. Nézem a routert, de ott sincs külső ip. Már 4x raktam fel az openwrt. A gyárit visszaállítva mac clone után kapok ip-t.Luci-ban nézve a wan az eredeti mac címet használja. SSH network configban pedig az általam megadottat. A mac címet txt-ből másolom, az eredeti és az openwrt firmwarebe is tehát tuti, hogy nincs elírás.
Valakinek bármi ötlete?
-
MODERÁTOR
-
Speeedfire
félisten
lehet h nem jól csináltad
config 'interface' 'wan'
option ifname eth0.0
option proto dhcp
option macaddr '00:2d:9a:c5:e3:6f'valami ilyesminek kellene h legyen a /etc/config/network alatt
nézd meg ifconfig alatt mit ír ki neked
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
ankaz
tag
válasz Speeedfire #2896 üzenetére
A te leírásod alapján csináltam, ezúton is köszi a munkádat. Pontosan ez szerepel a networkben:
config interface wan
option ifname eth0.2
option proto dhcp
option defaultroute 0
option peerdns 0
option macaddr mac cimpróbáltam eth0.1 -el is
-
GML
őstag
Szóóval
Azt csinálja, hogy újraindult, de a következőt teszi:PWR világít
QSSés a LAN+WAN LED-ek felváltva villognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest