Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #3349 üzenetére
Figy, azt nem lehet megoldani, hogy pl SSH-n MC-ben indítva a másolást, SSH-ból kilépve is menjen tovább a másolás egyik partícióról a másikra (PC nélkül)?
-
AlmaZoli
tag
Köszönöm a válaszokat, tényleg sokat segítetek Nagyon néha Win alá is kötöm direktben, bár mivel Win és Android is gyönyörűen látja a router-ből, ezért lehet, hogy leszokom róla. Szerintem hagyok egy kis NTFS particiót csak a biztonság kedvéért, azt nem linkelem fel a router-be, csak akkor használom majd, ha direktben rákötöm Win-re (gondolom Win nem ismeri fel az EXT-et)
És ha jól látom, akkor amit Intruder fellinkelt (köszönet érte ) az egy .iso, azaz pl. MagicDisc-el csináljak egy virtuális meghajtót és hajrá, ugye?
"Korán keltem, hol az arany?"
-
suste
veterán
válasz AlmaZoli #3352 üzenetére
igen, iso-t írd fel lemezre, nem kötelező virtuális meghajtó, van egy csomó íróprogram, ami iso-ból kiírja simán
van win alá program, ami felismeri az EXT-et, de hivatalosan csak olvassa (valójában írni is tudja, de nincsen garancia rá -mire van? )
hálózati meghajtót minden eszköz látja, csak megfelelő program kérdése....így sokkal jobb, mint rádugdosni valamire (kivéve annyit, hogy közvetlen PC-re dugva gyorsabb az elérése)
-
MODERÁTOR
De meg lehet, csak kell hozzá telepíteni screen csomagot! Ez pont erre való, nekem ebben fut az rtorrent is, mert azt nem lehet démonként futtatni, mint a TM-et! tehát telepíted a screen-t, majd elindítod!
screen
Aztán indítod az mc-t...
mc
Elindítod a másolást, majd a screen-ből való kilépéshez...
CTRL+A majd utána D
És be is zárhatod a PuTTY-ot! Visszalépéshez...
screen -r
majd itt megkeresed a kellő screen nevet, és...
screen -r screen_név
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #3354 üzenetére
köszi, működik
AlmaZoli: ezt tedd el magadnak, mert neked is jól fog jönni!
-
cimp
senior tag
Szia Alex!
Visszaírtam az eredeti boot-loadert. Így elindul vinyóval is.
Ha megint vissza akarom tenni az ArchLinux-ot akkor ugyanazt kell futtassam mint amivel visszaállt a gyári (chain_install goflexnet, chain_revert), vagy végig kell csinálni a telepítési útmutatóban leírtakat?Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
AlmaZoli
tag
válasz Intruder2k5 #3357 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok segítséget
-
vadászcsiga
félisten
Nem lehet valahogy a másolási sebességet növelni? Winen miniDLNA-n keresztül olyan 1-2 Mb/s-al viszi at a fájlokat. Ez igen kevés. Vagy ne így kapcsolódjak ra? Bekapcsoltam, megjelent az intézőben úgyhogy nem is bajlodtam mással. Van jobb is?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #3361 üzenetére
Ftp-n 2,5 MB/s, ez sem túl acélos
-
suste
veterán
válasz vadászcsiga #3363 üzenetére
ott valami nagyon nem jól van beállítva
kábelen vagy wifin méred ezeket?
ha wifin, akkor mennyi a kapcsolati sebesség (óra melletti ikonnál)?szerk: DLNA-n hogy mérted egyébként a sebességet?
[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz vadászcsiga #3365 üzenetére
és kliens wifid N-es?
mert ha igen, akkor nincsen jól beállítva, mert 150 vagy 300Mp/s-nek kellene lennie (gondolom közelről próbálod)
luci/hálózat/wifi beállítások mik? -
suste
veterán
válasz vadászcsiga #3367 üzenetére
haladó fül is kéne
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #3354 üzenetére
ez így nagyon gyorsan másol
éppen HDD upgrade folyikterheli is a routert, 3.6-os a load
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #3370 üzenetére
ahhoz képest, amikor TC-ben indítottam
-
MODERÁTOR
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, transmission fül nem jegyzi meg a beállításokat a mentés és alkalmazás megnyomásakor.
Most hogy nézem, mást se nagyon ment el.
Próbáltam már két különböző böngészővel is, mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
suste
veterán
válasz vadászcsiga #3373 üzenetére
a force 40mhz mode -ot pipáld be!
azt jó lenne tudni, mennyire képes a kliensed wifije (150vagy 300Mbit)
nézd meg az eszközkezelőben vagy a rendszereszközökben a tipusát és keress rá neten -
Zirowe
nagyúr
Utoljára az nfs-t szerettem volna telepíteni, az megakadt, mert kiírta, hogy nincs hely a készüléken, azóta csinálja ezt.
Hogyan tudok felszabadítani helyet?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
suste
veterán
1: én eleve át szoktam irányítani a config mentést a transmissionban a HDD-re (pl: /mnt/transmission)
2: SSH, MC, és az overlay-ből kitörlöd a félig telepített cuccokat (macerás egy kicsit)
3: de egyszerűbb ha van mentésed, akkor csinálsz egy 10mp-es resetet,és visszatolod a régi, működő mentésed -
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #3372 üzenetére
olyan 15-20MB-ot ugrik a TC-ben frissítgetve kb mp-enként....azért az nem rossz
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz vadászcsiga #3383 üzenetére
Az enyém 10 éves!
-
suste
veterán
válasz vadászcsiga #3383 üzenetére
rendszerinformációban megtaláltad a pontos infót róla?
ha igen, másold ide
amit küldtélképet, ott éppen 59Mbit/s volt a sebeség, tehát gondolom N-es lesz, így a 150Mbit/s-nekössze kéne jönnie (vagy nem?) -
Zirowe
nagyúr
Másodikat választanám, mert már eléggé finomhangolva van a router, mentést meg sajnos nem csináltam.
Na most ezt hogy kell?
-
Zirowe
nagyúr
Mindegy, megvolt a gyári visszaállítás.
Amúgy be lehet vhogy állítani csak n-re a wifit 2,5ghz-n?
Nekem most 49-65mbitet mutat.[ Szerkesztve ]
-
suste
veterán
válasz vadászcsiga #3388 üzenetére
hát ezzel ne is próbálkozzunk tovább
vegyél 2-3000-ért egy N-es USB-s wifit! -
cimp
senior tag
Alex!
Feltettem a transmission, de hiába állítottam be felhasználót meg jelszót anélkül is beenged.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a proftpd -t hogy tudom felrakni? pacman azt mondja rá, hogy nem létezik.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
suste
veterán
válasz vadászcsiga #3391 üzenetére
[link]
vegyél Tplinket, azzal csak nem veszik össze a routerigaz ezek csak 150Mbit/s-esek
pill és keresek 300-asat is[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Pill, mert a portforwardot is be szeretném állítani ncore-hoz, de baromi rég volt már, hogy megcsináltam.
Most ez van:
port forwardforgalmi szabály
Torrent kliensben is ez a port van megadva.
Viszont a portforwardos ellenőrző oldal szerint be van zárva a port.Wifinél nincs csak n-es opció.
-
suste
veterán
válasz vadászcsiga #3391 üzenetére
ez már kicsit drágább
azt azért tudjad, hogy ez a wifi egy nagy lutri dolog, mindenkinél más a helyzet az eltérő zavaró tényezőktől
lehet hogy a 300Mbitessel sem lesz nagyobb valós sebesség, mint a 150Mbitessel, de ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbálod -
suste
veterán
Forward to "bármelyikgép" ????????
ide azért be kéne állítani a cél gép IP-jéta forgalmi szabály meg nem kell
a csak N-t tippeltem
de mindegy, mert nem romlik a G+N-től a kapcsolat
azt kell elérned, hogy a lehető leggyorsabban kapcsolódjanak: 40Mhz és az erőltetés be van állítva?[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Kösz, berakva a saját ip-met már nyitva a port.
-
AlmaZoli
tag
válasz Intruder2k5 #3349 üzenetére
Egy gyors kérdésem maradt: amit belinkeltel Gparted, az a leírás alapján Win alól is elindul. Ez azt jelenti, hogy nem kell live linux-öt telepíteni / indítani hozzá? Vagy amit belinkeltetek. iso file, az live linux alatt fut csak? Koszi a választ elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest