Új hozzászólás Aktív témák

  • gonger

    senior tag

    Sziasztok,
    van egy tp-link N600-as routerem
    Firmware Version:3.13.23 Build 120820 Rel.73549n
    Hardware Version: WDR3600 v1 00000000
    sosem piszkáltam,ahogy kibontottam, egyszer belőttem és azóta működik. 1 asztali gép és egy mediaplayer lóg rajta utp kábelen és wifin 2 okostelefon +1 tablet.
    Mostanában egyfolytában azzal küzdök, hogy a wifin lévő készülékek egy idő után (csatlakozás után kb 10 perc múlva) offline állapotba kerülnek, mindez úgy történik, hogy a wifi kapcsolat megmarad, de a készülékeken nincs internet.
    Ez előfordul sima böngészés közben és akkor is ha spotify megy, vagy facebookon elkezdek nézni egy rövid videót, vagy ha csak úgy hagyom pár percre a készüléket.
    Próbálgattam, hogy külön csak a 2,4-es vagy az 5 GHz-es csatornát használom(Pláne, hogy 5 GHz-e s a környéken nincs is más), de se így, se keverve nincs változás.
    Ilyen esetben a probléma általában gyorsan orvosolható, ha a készüléket lecsatlakoztatom, majd újra fel a wifi hálóra, de olyan is van, hogy lecsatlakozás után nem engedi fel a router ugyanazt a készüléket csak router reboot után.
    Most utána járok, hogy lehet FW-t frissíteni, de szeretném kérni véleményeteket, mert valószínűleg nem FW baja van, ha ugyanezzel 1,5 évig hibátlanul működött.

Új hozzászólás Aktív témák