Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Oppenheimer #3209 üzenetére

    Kicsit értek a témához és a fő gondom, hogy hosszabb távon én nem látok jó, reális megoldást. Persze meg kell tartani a vizet minnél tovább meg tározók meg... de Észak Olaszban ezt hozzánk képest elég jól csinálják és idén nem segített. És ez a helyzet 20-40éves távban el fog érni minket is. Ha nincs miből vízgazdálkodni akkor nincs miből.
    és ez "csak" a mezőgazdaság a globális felmelegedés/klímaváltozás 101 problémát fog okozni és sokra nem látok jó megoldást. És akkor még az említett Golf áramlat leállásával nem számoltam. Az ne legyen mert az nekünk igazi armagerdon lenne.

    @Ixion77
    Az egészet egybe kéne kezelni mert annyira kapcsolódik. Ha pl szarrá adóztatják (betiltják) az egyszer használatos műanyagokat akkor azokat nem kell gyártani a tescos zöld zacsim meg megvan 10éve = megszűnik ennek az iparágnak a co2 termelése és sokkal-sokkal kevesebb mikroműanyag kerül a környezetbe mint amikor minden nap megvettem a 10Ftos eldobható bevásárló zacsit.
    btw anno éltem ausztriában. Az első héten azt hittem meghülyülök volt kb 5 kukánk. Már nem emlékszem de kb fehér üveg, szines üveg, papír, fém, lebomló(élelmiszer), műanyag. És felhívták a figyelmet, hogy masszívan büntetnek. 3.hétre megszoktuk és semmi gond nem volt vele. Szóval ezt a problémát spec meg lehetne oldani.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák